Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå

KungsholmenNorr Mälarstrand 88, 2Tr

1 rok
26 m²
- Bästa adress - Låg avgift - Sovloft - Vackta trägolv - Renoverad - Högt i tak - Rålambhovsparken - Skuldfri förening - Nära kommunikationer - Kabel-Tv/Internet ingår - Nära vatten - 20-tal - Riddarfjärden - Norr Mälarstrand -

Marcus Bodin

Reg. fastighetsmäklare

070-9111490
marcus@sthlmfast.se

VISA KOMPLETT BESKRIVNING AV BOENDET


- Bästa adress - Låg avgift - Sovloft - Vackta trägolv - Renoverad - Högt i tak - Rålambhovsparken - Skuldfri förening - Nära kommunikationer - Kabel-Tv/Internet ingår - Nära vatten - 20-tal - Riddarfjärden - Norr Mälarstrand -

Beskrivning

Med adress Norr Mälarstrand, belägen mellan Fridhemsplan och Rålambshovsparkens grönska, finner ni denna välplanerade ett rum och kök om 26 kvm. Bostaden bjuder på en mycket trevlig öppen och planlösning med snyggt kök, ljust och trevligt allrum med sovloft, rymlig hall och fräscht badrum. Bostaden är i mycket gott skick, smakfullt renoverad med välbevarade fina gamla detaljer i symbios med modernare stil. Detta i kombination med den mycket attraktiva adressen gör detta till en boende i absolut toppklass. Föreningen och fastigheten är välskött och skuldfri. Läget vid Riddarfjärdens vatten och Rålambshovsparken är fantastiskt, som en oas mitt i centrala Stockholm. Möjlighet att bygga Fransk balkong.

Här bor ni på ett mycket attraktivt läge på Nedre Kungsholmen! Bara några steg från porten väntar löpsträckor Kungsholmen runt och dopp i Mälaren från Smedsuddsbadets sandstrand och Fredhälls mycket uppskattade klippor en bit längre bort.
Närheten till Fridhemsplan är idealisk, här har man tillgång till flertalet busslinjer och såväl blå som gröna T-banelinjen. Dessutom finns här ett stort utbud av mataffärer, service och shoppingmöjligheter. Ett stenkast från bostaden har man även närhet till ett av Stockholms mest uppskattade grönområden Rålambshovsparken med härliga badmöjligheter vid Smedsuddsbadet en bit bort. Utmed Norr Mälarstrand ligger omtyckta Mälarpaviljongen, restaurang Trattorian med dess härliga lounge Orangeriet och sommartid Grills uteservering Pontonen.

Bostadens 26 kvm Disponeras enligt följande:

Hall
Välkomnande och rymlig hall som leder en centralt in i bostaden. Avhängningsplats för kläder och skor i anslutning till ingången. Vitmålade väggar och vitlaserat furugolv. Från hallen når man bostadens badrum.

Kök
Hemtrevligt och mysigt kök som ligger i kontakt med allrummet. Välplanerat kök med gott om förvaring och avställningsytor. Vitmålade väggar och vitlaserat golv av furu. Öppen hylllösning i mörkare trä. Köket är även utrustat med bänkskiva i ek, ljust kakel ovan bänk samt spis, ugn, ho, kyl och frys.
Allrum
Väldisponerat och luftigt rum med många fina detaljer som vitlaserat furugolv, vackra originallister, fönster med djup nisch och spröjs och gedigen takhöjd. Rummet har ett platsbyggt sovloft som bär en 140 cm säng. Det ryms gott om möblemang och utrumme finns för en matplats för upp till fyra personer. Stor garderob med skjutdörrar tar hand om förvaringen. Rummet ligger mot lugn innergård, möjlighet att bygga Fransk balkong finns.

Badrum
Med vita väggar, ljus plastmatta på golv. Duschdel med vikdörrar i glas. Utrustat med wc, handfat, spegel och ett mindre skåp.

Lägenhet

Antal rum 1 rok.
Boarea 26 m²
Våning 2 trappor av
Hiss Hiss

Byggnad

Husform Flerfamiljshus
Fastighetsbet. Brf Vapensmeden 5
Byggnadsår 1926
Uppvärmning Fjärrvärme
Fönster 2-glas med spröjs
EnergiDekl Utfärdat 2009-03-03 00:00
Energi Förbrukning 129 kWh/m² (Atemp) och år
Fastighetsbet. Brf Vapensmeden 5
Övriga byggnader Gemensamma utrymmen Tvättstuga, cykelförråd. Huset har vinds- och källarförråd. Parkering på gatan med normal taxa eller boendetaxa

Föreningens med Organisationsnummer 716418-7390 heter BRF Vapensmeden 5. Klassas som en så kallad äkta förening
Föreningen bildadades 1985 och upplåter 41 lägenheter (bostadsrätter) samt 2 lokaler för uthyrning

I månadsavgiften ingår Värme, vatten, kabel-tv (Comhem) och bredband (Ownit)
Bredband Fiberoptiskt bredband (100Mbit) från Ownit är installerat

Utfört underhåll
2012 Uppfräschning av entréplan
2012 Åtgärdat det som påkallats av OVK
2008-2009 Fönsterrenovering
1998 Säkerhetsdörrar
1997 Ljud- och värmeisolering av fönster mot gatan
1992 Stambyte
1994 Elsystemet bytt

Kommande underhåll
- Energieffektivitesinvesteringar bl.a. portbyte
- Gården
- Hissrenovering (tidigast 2016)
- Källarrenovering och fasad mot gård (inte närmaste tiden)

Årsavgift
För närvarande planeras ingen avgiftshöjning.

Delat ägande Accepteras
Juridisk person Accepteras ej

För mer info se: http://norrmalarstrand88.se/

Allrum

Allrum

Omgivning

Allrum

Allrum

Trapphus

Hall

Kök

Fönster

Matplats

Allrum

Badrum

Fasad

Rålambshovsparken

Planritning

Fler boenden som du kan vara intresserad av


StorholmenTallvägen 32

3 rok
54 m²
9 700 000 kr
Tomt: 1.250 m²

Kummelnäs - VikingshillFläderstigen 3

4 rok
130 m²
8 495 000 kr

JärlaTurbinvägen 7H

5 rok
92 m²
5 495 000 kr
5 367 kr/mån
Visning: Sön 27/1. kl 12:30-13:10. Välkommen!

UrsvikGamla Enköpingsvägen 168

5,5 rok
133 m²
4 995 000 kr
5 350 kr/mån
Aktuellt bud: 5 000 000 kr

Vi är inte som alla andra.Vi ger mer!

Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

SthlmFast • Hantverkargatan 10, Kungsholmen, 08-229901 • Nyproduktion: Tomtebogatan 28, Vasastan
info888363 i Stockholm, SE på Houzz