Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå

KungsholmenNorr Mälarstrand 94, 5tr

3 rok
72 m²
- Vackra trägolv - Renoverad - Nära vatten - Norr Mälarstrand - Balkong - Låg avgift - Välplanerad - Hiss - Högt läge - Solid förening - Två terrasser - Söderläge - Ljus och luftig - Kabel-Tv/Internet ingår - Nära kommunikationer - Vacker utsikt -
TILLGÄNGLIGA DOKUMENT

Marcus Bodin

Reg. fastighetsmäklare

070-9111490
marcus@sthlmfast.se

Mehdi Pirouzfar

Mäklare/Försäljningschef

0709-111 493
Mehdi@sthlmfast.se

VISA KOMPLETT BESKRIVNING AV BOENDET


Renoverad trea, Balkong, Öppen spis, 5 tr, takterrass.

- Vackra trägolv - Renoverad - Nära vatten - Norr Mälarstrand - Balkong - Låg avgift - Välplanerad - Hiss - Högt läge - Solid förening - Två terrasser - Söderläge - Ljus och luftig - Kabel-Tv/Internet ingår - Nära kommunikationer - Vacker utsikt -

Beskrivning

Med adress Norr Mälarstrand, belägen mellan Fridhemsplan och Rålambshovsparkens grönska, finner ni denna välplanerade tre rum och kök om 72 kvm. Bostaden bjuder på en mycket trevlig öppen och planlösning, med snyggt renoverat kök, ljust och trevligt vardagsrum med fint trägolv, två mysiga sovrum, öppen hall, fräscht badrum och gäst Wc. Bostaden är i mycket gott skick, smakfullt renoverad med välbevarade fina gamla detaljer i symbios med modernare stil. Detta i kombination med den mycket attraktiva adressen gör detta till en boende i absolut toppklass. Föreningen och fastigheten är välskött och i mycket gott skick. Med två stora terrasser som bjuder på svårslagen panoramavy över bland annat Riddarfjärdens vatten och Rålambshovsparken. Den större och främre terrassen ligger i rakt söderläge med massor av sol från morgon till kväll.

Här bor ni på ett mycket attraktivt läge på Nedre Kungsholmen! Bara några steg från porten väntar löpsträckor Kungsholmen runt och dopp i Mälaren från Smedsuddsbadets sandstrand och Fredhälls mycket uppskattade klippor en bit längre bort.
Närheten till Fridhemsplan är idealisk, här har man tillgång till flertalet busslinjer och såväl blå som gröna T-banelinjen. Dessutom finns här ett stort utbud av mataffärer, service och shoppingmöjligheter. Ett stenkast från bostaden har man även närhet till ett av Stockholms mest uppskattade grönområden Rålambshovsparken med härliga badmöjligheter vid Smedsuddsbadet en bit bort. Utmed Norr Mälarstrand ligger omtyckta Mälarpaviljongen, restaurang Trattorian med dess härliga lounge Orangeriet och sommartid Grills uteservering Pontonen.

Bostadens 72 kvm Disponeras enligt följande:

Hall
Välkomnande och rymlig hall som leder en centralt in i bostaden. Avhängningsplats för kläder och skor i anslutning till ingången. Vitmålade väggar och golvet belagt med klinker i blyertsgrå nyans.

Kök
Exklusivt renoverat kök med vit skåpinredning och gott om arbetsytor. Utrustat med nedfälld induktionshäll, inbyggd varmluftsugn, spisfläkt och ho med tillhörande blandare. Köket är även utrustat med diskmaskin, kyl och frys dolt bakom panel. Smidigt klinkergolv i brytande grå nyans. Infällda spotlights i tak.

Vardagsrum
Härligt planerat vardagsrum som är centralt placerat i lägenheten, bjuder på trevligt sociala ytor och är en naturlig knytpunkt i bostaden. Stora fönsterpartier och utgång till balkong skänker bostaden mycket ljus och luft, den öppna planlösningen bidrar till känslan av rymd. Vitmålade väggar och klassiskt parkettgolv i fiskbensmönster. Öppen spis.

Sovrum I
Harmoniskt ljust och luftigt sovrum med vitmålade väggar och parkettgolv i fiskbensmönster. Behagligt beläget i bostaden med utgång till balkong. Gott om plats för möblemang.

Sovrum II
Även detta sovrum är mycket ljust och trevligt, beläget i anslutning till vardagsrummet. Vitmålade väggar och fiskbensparkett som ovanstående sovrum. Plats för bland annat säng och annat möblemang.

Badrum
Fräscht och rymligt badrum med helkaklade väggar och ljust klinkergolv. Utrustat med kommod, badkar, Wc, badrumsskåp med spegel och handdukstork.

Gäst-Wc
Smidig gäst-Wc med vita väggar och klinkergolv i ljus nyans.

Balkong
Härlig balkong med gott om plats, mycket trevlig utsikt och många soltimmar utlovas. Utgång från vardagsrum och sovrum.

Lägenhet

Antal rum 3 rok.
Boarea 72 m²
Våning 5 trappor av 7
Hiss Hiss

Byggnad

Husform Flerfamiljshus
Fastighetsbet. Kv Systern 8
Byggnadsår 1939
Uppvärmning Fjärrvärme
Fönster 2-glas
Energi Förbrukning 168 kWh/m² (Atemp) och år
Fastighetsbet. Brf Äppelträdet 94-96
Övriga byggnader Takterrasser Högst upp i huset finns 2 st. gemensamma, nyrenoverade och helt fantastiska takterrasser som bjuder på en storslagen panoramavy med milsvid utsikt över bland annat Riddarfjärdens vatten, grönskande Rålambshovsparken, Södermalm och Stockholms takåsar. Den större och främre terrassen ligger i rakt söderläge med massor av skön sol från morgon till och med kväll. På båda terrasserna finns gemensamma utemöbler och grillar vilka är perfekta att nyttja under vår- och sommartid för fest och samvaro i glada vänners lag. Gästlägenhet I föreningen finns en gästlägenhet vilken kan bokas av medlemmarna för besökare till en kostnad om 250 kr/natt och max 6 nätter i rad. Tvättstuga I samma uppgång som bostaden ligger en av föreningens 2 st. tvättstugor, både dessa nås utan att behöva gå utomhus. Fräscha och renoverade tvättstugor med klinkergolv och kaklade väggar samt modern, komplett maskinpark bestående av 2 st. tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp, torkrum samt elmangel. I vardera tvättstugan finns också en så kallad akuttvättstuga med en obokningsbar tvättmaskin samt tillhörande torktumlare. Tider bokas med sedvanlig bokningscylinder. Cykel- och barnvagnsförråd Det finns 3 st. cykelförråd i huset varav ett stort cykelförråd i källarplanet vilket kan nås från både entrén och via praktisk separat ingång på husets baksida samt 2 st. mindre rum för förvaring av cyklar och även barnvagnar. Parkering/Garage Föreningen har 19 st. egna parkeringsplatser vilka hör till fastigheten. Dessa hyrs ut av föreningen till medlemmar för ca 950 kr/mån. I dagsläget är det kö till platserna. På Sysslomansgatan 12, bara ca 150 m från fastigheten, ligger Västerbrogaraget där det i skrivande stund finns lediga garageplatser för ca 2 000 kr/mån inkl. moms. Garaget förvaltas av SBC och för bokning av garageplats vänligen ring 0771-722 722. I övrigt gäller sedvanlig "boendeparkering" i området för mantalsskrivna och ansökan görs hos Gatu- och Fastighetskontoret (www.gfk.stockholm.se).

Brf Äppelträdet NM 94-96 bildades 1999 och är belägen på Norr Mälarstrand 94 och 96, Kungsholmen i Stockholm. Org Nr: 769603-9648.
Föreningens fastighet förvärvades genom ombildning 2010 och består av ett flerbostadshus om 7 våningar med 78 lägenheter och 2 lokaler.
Föreningen förvaltas ekonomiskt av Deloitte och teknisk förvaltning sker genom BOAX. Föreningen följer en fastställd underhållsplan som löper till 2016.

Föreningens vackra fastighet är i mycket gott skick. Byggnaden har ett stort kulturhistoriskt värde och utgör en del av ett större område planlagt med funktionalismens ideal med "hus i park" vilket gör att byggnaden har grönklassats av Stockholms Stadsmuseum.

Väsentligt utförda renoveringar
- Ombyggnation av hiss 1990
- Omputsning av fasad 2003
- Stambyte i kök och badrum 2003
- Elstambyte 2003
- Uppdatering av hissteknik 2004
- Balkongrenovering 2004
- Renovering av tvättstuga samt nya maskiner 2004
- Installation av säkerhetsburar till förråd 2004
- Installation av säkerhetsdörrar 2004
- Renovering av soprum 2004
- Byte av undercentral 2007
- Nya ventilationsaggregat 2007
- Ommålning av trapphus 2007
- Renovering av tak 2010
- Renovering av takterrasser 2010-2011
- Dränering och nytt tätskikt vid norra husgaveln 2012
- Installation av bredband.(TP-kabel cat 6) till lägenheterna 2013

Kommande renoveringar
Under 2014 kommer inga väsentliga renoveringar utföras. Kommande år finns diverse åtgärder som närmare förklaras i underhållsplanen i årsredovisningen.

Kabel-tv/Bredband
Levereras av OwnIT, internet 100mb/s.

Avgifter
Inga avgiftsförändringar planerade.

För mer info se Hemsida: www.appeltradet.org

Öppen planlösning

Balkong

Riddarfjärden

Vardagsrum

Planritning

Takterrass

Sovrum I

Vardagsrum

Matplats

Kök

Stilrent

Ljus

Vita väggar

Vardagsrum

Öppen spis

Högt belägen

Stora fönster

Sovrum I

Sovrum

Sovrum II

Sovrum II

Detalj

Badrum

Badrum

Gäst WC

Mycket förvaring

Klädkammare

Fasad

Hall

Kök

Fler boenden som du kan vara intresserad av


StorholmenTallvägen 32

3 rok
54 m²
9 700 000 kr
Tomt: 1.250 m²

Kummelnäs - VikingshillFläderstigen 3

4 rok
126 m²
8 495 000 kr

StuvstaTörnstigen 12

6 rok
86 m²
5 795 000 kr
Tomt: 860 m²

UrsvikGamla Enköpingsvägen 168

5,5 rok
133 m²
5 295 000 kr
5 350 kr/mån

Vi är inte som alla andra.Vi ger mer!

Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

SthlmFast • Hantverkargatan 10, Kungsholmen, 08-229901 • Nyproduktion: Tomtebogatan 28, Vasastan
info888363 i Stockholm, SE på Houzz