Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå

Vasastan - BirkastanNorra Stationsgatan 95A, 7tr h.u.

1,5 rok
41 m²
Takvåning - Möjlig 2 rok - Gott om ljusinsläpp - Högst upp - Inga grannar - Ogenerat läge - Nytt kök - Bra planlösning - Låg avgift - Bredband - Birkastan - Expansivt område
TILLGÄNGLIGA DOKUMENT

Jesper Halvarsson

Reg. Fastighetsmäklare

0709-111 494
jesper@sthlmfast.se

VISA KOMPLETT BESKRIVNING AV BOENDET


Takvåning med mycket ljus, enkelt att göra till 2 rok

Takvåning - Möjlig 2 rok - Gott om ljusinsläpp - Högst upp - Inga grannar - Ogenerat läge - Nytt kök - Bra planlösning - Låg avgift - Bredband - Birkastan - Expansivt område

Beskrivning

Välkommen till denna takvåning i Vasastaden med vidsträckt utsikt och mycket ljusinsläpp. Ogenerat och ostört läge utan grannar på samma våningsplan och utan insyn. Bostaden går med en enkel gipsvägg göra om till 2 rok. Mycket smakfull med vackra trägolv, nytt kök och vita målade väggar. Föreningen är mycket välskött med flera lokalhyresgäster som ger bra intäkter. I området finns ett rikt utbud av service, restauranger och kommunikationer. Bostaden har även entré från Norrbackagatan där man snabbt tar sig till Rörstrandsgatan som är en av Sveriges restaurangtätaste gator. Utöver den förvaring som finns i bostaden ingår även ett förråd.

Vasastan växer med det nya området Hagastaden som byggs i etapper sedan något år tillbaka. Alldeles snart öppnar ett nytt köpcenter vid torsplan med bl.a. en stormarknad, bara några hundra meter från Norra Stationsgatan 95. Kommunikationsmässigt så finns T-bana, buss och pendeltåg i alla riktningar.

Vardagsrum
Fönster i två motsatta väderstreck gör rummet mycket ljust. Lätt att möblera och enkelt att dela av så att matplatsen/sovalkoven blir ett sovrum. På golvet ligger ett vackert parkettgolv och väggarna är målade i vitt.

Sovalkov/matplats
Lätt att sätta upp en vägg så att detta blir ett sovrum ( se alternativ planritning ).

Kök
Nytt kök från 2012 med vita skåpsluckor och påkostade vitvaror från Electrolux. Goda arbetsytor på en läcker bänkskiva och gott om skåpsförvaring. Utrustning: Vägghängd ugn, diskmaskin, inbyggnadshäll, kombinerad kyl/frys och fläkt.

Badrum
Helkaklat badrum i bra storlek med vägghängd wc, dusch, handdukstork och handfat.

Förvaring
Till bostaden hör ett förråd.

Lägenhet

Antal rum 1,5 rok.
Boarea 41 m²
Våning 7 trappor av 7
Hiss Hiss

Byggnad

Husform Flerbostadshus
Fastighetsbet. Skålen 23
Byggnadsår 1997
Uppvärmning Fjärrvärme
Fönster 3-glas
Fastighetsbet. Brf Skålen 23

Brf Skålen 23 äger kvarteret Skålen 23 med adresserna Norra Stationsgatan 95A & B. Huset består av 23 lägenheter med bostadsrätt, 2 lägenheter med hyresrätt samt en stor kommersiell lokal som hyrs ut i bottenplan. I bottenplan finns även två soprum och ett cykelrum.

Föreningen har god ekonomi och låga underhållskostnader. För mer info om ekonomi och föreningens status hänvisar vi till bifogad Årsredovisning.

Kök mot vardagsrum

Vardagsrum mot kök och matplats

Kök

Utsikten mot Röda bergen från vardagsrummet

Matplats/Blivande sovrum?

Vardagsrum som är lätt att möblera

Påkostade vitvaror

Badrum

Norra Stationsgatan

Hall

Entréhall

Planritning

Planritning 2 rok

Planritning 2 rok alternativ

Fler boenden som du kan vara intresserad av


StorholmenTallvägen 32

3 rok
54 m²
9 700 000 kr
Tomt: 1.250 m²

Kummelnäs - VikingshillFläderstigen 3

4 rok
126 m²
8 495 000 kr

StuvstaTörnstigen 12

6 rok
86 m²
5 795 000 kr
Tomt: 860 m²

UrsvikGamla Enköpingsvägen 168

5,5 rok
133 m²
5 295 000 kr
5 350 kr/mån

Vi är inte som alla andra.Vi ger mer!

Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

SthlmFast • Hantverkargatan 10, Kungsholmen, 08-229901 • Nyproduktion: Tomtebogatan 28, Vasastan
info888363 i Stockholm, SE på Houzz