Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå

Vasastan-BirkastanNorrbackagatan 11, 5tr

2 rok
46 m²
Nyckelord som beskriver denna drömlägenhet. Birkastan - Högst upp - Sekelskifte - Balkong i söderläge - Bra förening - Eget våningsplan - Rymligt sovrum - Topprenoverad - Perfekt planlösning - Fönster i tre vädersträck - Högt i tak - Bra förvaring - Goda kommunikationer
TILLGÄNGLIGA DOKUMENT

Marcus Bodin

Reg. fastighetsmäklare

070-9111490
marcus@sthlmfast.se

VISA KOMPLETT BESKRIVNING AV BOENDET


Underbar tvåa om 46 kvadrat Såld.

Nyckelord som beskriver denna drömlägenhet. Birkastan - Högst upp - Sekelskifte - Balkong i söderläge - Bra förening - Eget våningsplan - Rymligt sovrum - Topprenoverad - Perfekt planlösning - Fönster i tre vädersträck - Högt i tak - Bra förvaring - Goda kommunikationer

Beskrivning

På bästa adress i Birkastan finns denna unika och stilrena drömtvåa om 46 kvm högst upp i huset på ett eget våningsplan. Lägenheten har ett lugnt och tyst läge mot två fina innergårdar och en liten balkong med fritt söderläge. vetter mot tre olika vädersträck har lägenheten ett fantastiskt ljusinsläpp. Lägenheten är belägen i en sekelskiftesfastighet från 1905 med högt i tak och stukatur.

Bostaden är perfekt för det unga paret eller varför inte den moderna citymänniskan som vill bo på en Stockholms mest attraktiva adresser. Närområdet erbjuder allt man kan önska sig i aktivitetsväg med restauranger, caféer, butiker samt utomordentliga kommunikationer. Så för den kräsne köparen som vill ha det där lilla extra som balkong med utskift över takåsarna och ett trendmedvetet hem i absolut toppskick är detta tillfälle att inte missa!


Hall
Rymlig och välkomnande hall med gott om plats för både ytterkläder och förvaring. Snyggt klinkergolv samt inbyggd garderob.

Kök
Välplanerat kök i vitt med fönster mot innergård. Gott om förvaring och bra arbetsytor på nya bänksskivor.
Plats för matbord till två personer. Ljusa väggar och på golvet ligger ett stilfullt klinker. Utrustat med snygg ugn med spis, spisfläkt, micro och kyl/frys genomgående i rostfritt.

Sovrum
Väl tilltaget sovrum med två stora fönster som släpper in rikligt med ljus. Vackert vitlaserat ekgolv och väggarna är målade och tapetserade i en ljusare rogivande kulör. Här ryms en stor dubbelsäng, nattduksbord samt en liten kontorsdel. En hel vägg med inbyggda garderober ger gott om förvaringsutrymmen.

Vardagsrum
Stort vardagsrum som rymmer både soffgrupp och TV-möbel samt ett större matbord. Ett stort fönster och balkong med utsikt över takåsarna släpper in rikligt med ljus och förstärker känslan av rymd tillsammans med den generösa takhöjden. Vackert vitlaserat ekgolv finns i detta ljuvliga vardagsrum, sannerligen ett rum att trivas i!

Badrum
Rymligt och smakfullt renoverat badrum. Helkaklade vägar och klinkergolv med golvvärme. Frostat fönster mot innergård, duschhörna med glasdörrar samt tvättmaskin. Stambytt och helrenoverat 2008.

Lägenhet

Antal rum 2 rok.
Boarea 46 m²
Våning 5 trappor av 5
Hiss Hiss

Byggnad

Husform Flerbostadshus
Fastighetsbet. Brf Volontären
Byggnadsår 1906
Uppvärmning Fjärrvärme
Fönster 2-glas
Fastighetsbet. Volontären 14

Föreningen bildades år 1999. Antal lägenheter: 19. Antal lokaler: 1. Under åren 1981-1982 genomfördes en omfattande renovering av fastigheten, modernisering av lägenheter, byten av stammar, elledningar samt installaton av hiss.

2003 renoverades och målades fönster. År 2009 intallerades en ny värmecentral. Under 2012 skedde uppfräschning av den nedre entrén, ny puts på gårdsmuren samt nya lås till alla allmänna utrymmen. Förrådsutrymmen finns på vinden. I källaren finns en stor tvättstuga, cykelrum, hobbyrum och rum för källsortering. Föreningen har också en trevlig innegård med grill och sittmöbler. Boendeparkering gäller. Fastigheten har fjärrvärme och är ansluten till com hem-kabelnät.

Vardagsrum

Vardagsrum

Sovrum

Sovrum

Vacker utsikt

Kök

Kök

Hall

Hall

Badrum

Badrum

Planritning

Fler boenden som du kan vara intresserad av


StorholmenTallvägen 32

3 rok
54 m²
9 700 000 kr
Tomt: 1.250 m²

Kummelnäs - VikingshillFläderstigen 3

4 rok
126 m²
8 495 000 kr

StuvstaTörnstigen 12

6 rok
86 m²
5 795 000 kr
Tomt: 860 m²

UrsvikGamla Enköpingsvägen 168

5,5 rok
133 m²
5 295 000 kr
5 350 kr/mån

Vi är inte som alla andra.Vi ger mer!

Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

SthlmFast • Hantverkargatan 10, Kungsholmen, 08-229901 • Nyproduktion: Tomtebogatan 28, Vasastan
info888363 i Stockholm, SE på Houzz