Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå

Vasastan/NorrmalmNorrbackagatan 17

1 rok
36 m²
På bästa adress i Birkastan finner du denna drömetta om 36 kvm. Tre och en halv trappa upp i huset bor du med lugnt och tyst gårdsläge med en stor balkong i sydväst. Stort kök med plats för stora sällskap kring matbordet, trivsamt vardagsrum och nyrenoverat duschrum. Välskött förening med mycket god ekonomi
TILLGÄNGLIGA DOKUMENT

Marcus Bodin

Reg. fastighetsmäklare

070-9111490
marcus@sthlmfast.se

VISA KOMPLETT BESKRIVNING AV BOENDET


Drömetta med sekelskiftescharm och stor balkong!

På bästa adress i Birkastan finner du denna drömetta om 36 kvm. Tre och en halv trappa upp i huset bor du med lugnt och tyst gårdsläge med en stor balkong i sydväst. Stort kök med plats för stora sällskap kring matbordet, trivsamt vardagsrum och nyrenoverat duschrum. Välskött förening med mycket god ekonomi

Beskrivning

Att hitta det där lilla extra i vardagen kan vara svårt. Att hitta en bostad med det lilla extra kan vara ännu svårare. Känslan av att allt känns rätt, där bitarna faller på plats. Det är en fröjd att få presentera denna fantastiska sekelskiftesdröm.
På bästa adress i Birkastan finner du denna drömetta om 36 kvm. Tre och en halv trappa upp i huset bor du med lugnt och tyst gårdsläge med en stor balkong i sydväst.

Vi vänder oss till dig som längtar efter kvalitén och de vackra detaljer som en gång präglade svensk byggkonst. Lägenheten har det som så många andra bostäder saknar, nämligen själ. Med sin historia från sekelskiftets så finns välbevarade detaljer som spegeldörrar, stora vackra speglade fönster och en fantastisk takhöjd om 3,05 m.

Det stora, luftiga köket inbjuder till trevliga middagsbjudningar för stora sällskap. Härifrån nås balkongen och det trivsamma vardagsrummet.

Att hitta bostaden med det lilla extra kan vara svårt, men du hittar det här i detta objekt, hos oss på Bernkert. Varmt välkomna.

Hall
Rymlig hall med gott om plats för ytterkläder och skor. Nylagt klinkergolv och vita väggar.

Badrum
Precis nyrenoverat badrum med mörk klinker med golvvärme. Handdusch och vattenfallsdusch från Swedbergs, WC, badrumsskåp samt spegel med belysning.

Vardagsrum
Trevligt och väldisponerat allrum. Rummet är lättmöblerat och tack vare sängskåpet sparas mycket yta över till annat. Rikligt ljusinsläpp från högt parfönster mot lugn innergård. Fina ytskikt med ljust målade väggar och parkettgolv.

Kök
Gott om plats för stora sällskap kring middagsbordet. Kyl, frys, varmluftsugn, spishäll och fläkt i rostfritt utförande. Arbetsytorna är i trä och vitt kakel på vägg. Köket har också utgång till fantastisk balkong i sydvästläge. Vita väggar och stilfullt trägolv.

Lägenhet

Antal rum 1 rok.
Boarea 36 m²
Våning 3,5 trappor av 5
Hiss Hiss

Byggnad

Husform Flerfamiljshus
Fastighetsbet. Kv Kadetten 13
Byggnadsår 1909
Uppvärmning Fjärrvärme
Fönster 2-glas
Fastighetsbet. Brf Kadetten 13

Brf Kadetten 13.
Allmänt om föreningen: Brf Kadetten 13 bildades 1981 och består av 16 bostadsrättslägenheter och 2 hyreslokaler.

V/A stammar samt elsigar byttes 1981.
Fasaden putsades under 1999.
Elslingor i hängrännor och stuprör installerades 2007.
Ny undercentral till fjärrvärmen installerades 2010.

Enligt förenignen finns idag inga planerade avgiftsändringar och inga större renoveringar planerade. Lågt belånad förening med mycket god ekonomi.

Övriga utrymmen
Till lägenheten hör ett källarförråd med stålgaller. Det finns gemensam tvättstuga med 2 tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp och mangel samt barnvagnsrum/cykelrum i entréplan

Området:
Toppadress i Birkastan med direkt närhet till all tänkbar service. 100 meter från Rörstandsgatans puls och med utmärkta kommunikationer (buss, T-bana och pendeltåg) runt knuten.

Kök

Vardagsrum

Balkong

Kök

Matplats för stora sällskap

Stort fönsterparti och väl tilltagen takhöjd

Vardagsrum med sängskåp

Rum med praktiskt sängskåp

Balkong mot gården

Balkong

Nyrenoverat duchrum

Handfat med kommod

Hall

Gatufasad

Planritning

Planritning

Fler boenden som du kan vara intresserad av


StorholmenTallvägen 32

3 rok
54 m²
9 700 000 kr
Tomt: 1.250 m²

Kummelnäs - VikingshillFläderstigen 3

4 rok
126 m²
8 495 000 kr

StuvstaTörnstigen 12

6 rok
86 m²
5 795 000 kr
Tomt: 860 m²

UrsvikGamla Enköpingsvägen 168

5,5 rok
133 m²
5 295 000 kr
5 350 kr/mån

Vi är inte som alla andra.Vi ger mer!

Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

SthlmFast • Hantverkargatan 10, Kungsholmen, 08-229901 • Nyproduktion: Tomtebogatan 28, Vasastan
info888363 i Stockholm, SE på Houzz