Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå

Vasastan - BirkastanNorrbackagatan 17

2 rok
36 m²
På bästa adress i Birkastan finner du denna drömtvåa om 36 kvm. Fyra och en halv trappa upp i huset bor du med lugnt och tyst gårdsläge med en stor balkong i sydväst. Kök/vardagsrum med öppen planlösning och stambytt duschrum. Välskött förening med mycket god ekonomi.
TILLGÄNGLIGA DOKUMENT
Inga dokument tillgänliga

Dennis Sandström

Reg. Fastighetsmäklare

0709-111 499
dennis@sthlmfast.se

VISA KOMPLETT BESKRIVNING AV BOENDET


Drömtvåa med balkong!

På bästa adress i Birkastan finner du denna drömtvåa om 36 kvm. Fyra och en halv trappa upp i huset bor du med lugnt och tyst gårdsläge med en stor balkong i sydväst. Kök/vardagsrum med öppen planlösning och stambytt duschrum. Välskött förening med mycket god ekonomi.

Beskrivning

Att hitta det där lilla extra i vardagen kan vara svårt. Att hitta en bostad med det lilla extra kan vara ännu svårare. Känslan av att allt känns rätt, där bitarna faller på plats. Det är en fröjd att få presentera denna fantastiska sekelskiftesdröm.

På bästa adress i Birkastan finner du denna drömtvåa om 36 kvm. Fyra och en halv trappa upp i huset bor du med lugnt och tyst gårdsläge med en stor balkong i sydväst.

Vi vänder oss till dig som längtar efter kvalitén och de vackra detaljer som en gång präglade svensk byggkonst. Lägenheten har det som så många andra bostäder saknar, nämligen själ. Med sin historia från sekelskiftets svenska träkonst så finns välbevarade detaljer som spegeldörrar, stora vackra speglade fönster och en fantastisk takhöjd om 3,05 m.

Det luftiga köket/vardagsrummet inbjuder till trevliga middagsbjudningar och med lugnt gårdsläge ligger sovrummet med två rejäla klädkammare. Bostadens pärla är balkongen med högt och lugnt gårdsläge.

Att hitta bostaden med det lilla extra kan vara svårt, men du hittar det här i detta objekt, hos oss på Bernkert. Varmt välkomna.

Hall
Välkomnande hall med plats för avhängning och dylikt.

Allrum
Stort och härligt rum i öppen planlösning med köket. Här finns gott om plats för soffmöbler, matbord och annat möblemang. Här kommer man också ut till den vackra balkongen med bästa solläge i sydväst.
Köket är stilrent och rymmer det mesta man behöver.

Kök
Stilrent och snyggt kök med allt vad man nehöver. Köket ligger mot det vackra vardagsrummet.

Sovrum
Stort och rymligt sovrum med ett stort fönsterparti och mycket ljusinsläpp. Här finns plats för dubbelsäng och annat möblemang.

Badrum
Stambytt och helkaklat med toalett och dusch samt tvättställ.

Lägenhet

Antal rum 2 rok.
Boarea 36 m²
Våning 4,5 trappor av 5
Hiss Hiss

Byggnad

Husform Flerfamiljshus
Fastighetsbet. Kv Kadetten 14
Byggnadsår 1909
Uppvärmning Fjärrvärme
Fönster 2-glas

Brf Kadetten 13.
Allmänt om föreningen: Brf Kadetten 13 bildades 1981 och består av 16 bostadsrättslägenheter och 2 hyreslokaler.

V/A stammar samt elsigar byttes 1981.
Fasaden putsades under 1999.
Elslingor i hängrännor och stuprör installerades 2007.
Ny undercentral till fjärrvärmen installerades 2010.

Enligt förenignen finns idag inga planerade avgiftsändringar och inga större renoveringar planerade. Lågt belånad förening med mycket god ekonomi.

Övriga utrymmen
Till lägenheten hör ett källarförråd med stålgaller. Det finns gemensam tvättstuga med 2 tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp och mangel samt barnvagnsrum/cykelrum i entréplan

Området:
Toppadress i Birkastan med direkt närhet till all tänkbar service. 100 meter från Rörstandsgatans puls och med utmärkta kommunikationer (buss, T-bana och pendeltåg) runt knuten.

Vardagsrum mot balkong

Vardagsrum

Öppen Planlösning

Kök

Kök

Matplats

Sov

Sovrum

Hall

Hall och dörr mot sovrum

Balkong

Utsikt från balkong i sydväst

Duschrum

Duschrum

Planritning

Planritning

Fler boenden som du kan vara intresserad av


StorholmenTallvägen 32

3 rok
54 m²
9 700 000 kr
Tomt: 1.250 m²

Kummelnäs - VikingshillFläderstigen 3

4 rok
130 m²
8 495 000 kr

JärlaTurbinvägen 7H

5 rok
92 m²
5 495 000 kr
5 367 kr/mån
Visning: Sön 27/1. kl 12:30-13:10. Välkommen!

UrsvikGamla Enköpingsvägen 168

5,5 rok
133 m²
4 995 000 kr
5 350 kr/mån
Aktuellt bud: 5 000 000 kr

Vi är inte som alla andra.Vi ger mer!

Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

SthlmFast • Hantverkargatan 10, Kungsholmen, 08-229901 • Nyproduktion: Tomtebogatan 28, Vasastan
info888363 i Stockholm, SE på Houzz