Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå

Vasastan - BirkastanNorrbackagatan 27B, 2tr

3,5 rok
77 m²
Birkastan - Parkläge - Balkong - 3 sovrum - Optimal planlösning - Bra förening - Balkong med eftermiddagssol - Garage i huset - Stort förråd - Bredband ingår

Jesper Halvarsson

Reg. Fastighetsmäklare

0709-111 494
jesper@sthlmfast.se

VISA KOMPLETT BESKRIVNING AV BOENDET


Perfekt 4-rummare i Birkastan

Birkastan - Parkläge - Balkong - 3 sovrum - Optimal planlösning - Bra förening - Balkong med eftermiddagssol - Garage i huset - Stort förråd - Bredband ingår

Beskrivning

Välkomna till denna 3,5:a med funktion som en 4:a. Bostaden har riktigt optimerad planlösning; 3 bra sovrum, från det största tar sig ut på den soliga balkongen, ett lättmöblerat vardagsrum och ett rejält kök med matplats. Bostaden är belägen i mysiga Birkastan invid parken mellan Norrbackagatan och Karlbergsvägen. I huset finns garage med hiss hela vägen ner. I området finner ni många trendiga och klassiska restauranger från världens alla hörn. En kortare promenad tar dig till både Hagaparken och Karlbergsparken. Välkomna på visning.

HALLEN välkomnar med ljust ekparkettgolv och vita väggar. Hallen rymmer såväl förvaringsskåp/garderob som generös klädavhängning. Hallen får in ljus från ett mindre fönster ut mot den härliga loftgången, som är som en fin balkong mot söder.

KÖKET har inredning från Marbodal med enkelt eleganta vita skåp/lådor med kromhandtag, och modern utrustning med kyl och spis från Electrolux (-06) och diskmaskin från Cylinda (-07). Frysen från Electrolux är äldre. Det ljusa parkettgolvet är inbjudande och rummet är väldigt generöst med yta och ogenerad utsikt ut mot loftgången och södersidan. Väggarna är vitmålade och ovanför arbetsytorna sitter vitt kakel samt en bred svart bård som bryter av och ger köket karaktär. Här får du fantastiska förvaringsutrymmen tack vare de många skåpen och den rejäla golvytan, med plats för både matbord och t ex en skänk eller sideboard.

VARDAGSRUMMET har éntre från två av sovrummen och köket, men är ändå lättmöblerat och praktiskt. Väggarna är vita och ytan väldigt rymlig. De många fönstren ut mot nordväst ger rummet mycket ljus. Här erbjuds plats för både vardagsavkoppling och fest, stora soffgrupper och t ex läshörna eller bokhyllor.

SOVRUM I har parkettgolv och vitmålade väggar. Här ryms både dubbelsäng och t ex arbetsplats. Från detta rum når du även balkongen.

SOVRUM II är mycket ljus tack vare parkettgolvet och vita väggar, tillsammans med dubbelfönster.

SOVRUM III passar perfekt till barnrum, det finns gott om plats för säng och skrivbord.

BALKONGEN är väldigt rymlig och djup, med eftermiddagssol och plats för både bord / stolar.

BADRUMMET har helkaklade vita väggar och ljus plastmatta på golvet. Utrymmet har en nisch för tvättutrustning, med hyllor ovanför. Tvättmaskinen är från Husqvarna (-08). Rummet är rymligt och har badkar och fint spegelskåp.

Lägenhet

Antal rum 3,5 rok.
Boarea 77 m²
Våning 2 trappor av 6
Hiss Hiss

Byggnad

Husform Flerfamiljshus
Fastighetsbet. Skålen 27
Byggnadsår 1986
Uppvärmning Fjärrvärme
EnergiDekl Utfärdat 2009-08-21 00:00
Energi Förbrukning 144 kWh/m² (Atemp) och år
Fastighetsbet. Brf Skålen 27

Föreningen omfattar 44 bostadslägenheter, lokaler och fastighetsskötarlokal. Vid årets utgång (2012) var 37 lägenheter upplåtna med bostadsrätt, 7 lägenheter och 3 lokaler uthyrda. Den totala bostadsytan är 3 537 kvm.

Spolning av avloppsstammarna har skett.
En ny tvättstuga har byggts i f.d "vaktmästarytan". I samband med tvättstugan finns nu ett medlemsrum med bäddsoffa och tv. En fiberkabel har installerats i fastigheten och i alla lägenheter vilket ger upp till 100Mb- internetuppkoppling (Com Hem) som ingår i årsavgiften.
Det finns även trådlöst internet i tvättstugan/medlemslokal som räcker ut på gården.
Föreningen har även cykelrum och barnvagnsrum, och en stor gemensam gård med dagsljus och sol hela dagen, och en mängd trivsamma aktivitetsmöjligheter för både barn och vuxna; två lekplatser, klätterberg, fotbollsplan, innebandyplan, grillplats.

Till bostaden hör ett källarförråd.
Garageplats ca 1320 kr. Sep kö.

Senaste avgiftshöjningen skedde fr.o.m 2012 med 15%

För mer info se föreningens hemsida brf.sbc.se/skalen27

Balkong

Vardagsrum

Vardagsrum mot kök

Vardagsrum

Sovrum I

Sovrum I

Sovrum II

Sovrum III

Kök

Kök

Entré

Badrum

Utsikt från lägenheten

Parken utanför

Planritning

Fler boenden som du kan vara intresserad av


StorholmenTallvägen 32

3 rok
54 m²
9 700 000 kr
Tomt: 1.250 m²

Kummelnäs - VikingshillFläderstigen 3

4 rok
130 m²
8 495 000 kr

JärlaTurbinvägen 7H

5 rok
92 m²
5 495 000 kr
5 367 kr/mån
Visning: Sön 27/1. kl 12:30-13:10. Välkommen!

UrsvikGamla Enköpingsvägen 168

5,5 rok
133 m²
4 995 000 kr
5 350 kr/mån
Aktuellt bud: 5 000 000 kr

Vi är inte som alla andra.Vi ger mer!

Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

SthlmFast • Hantverkargatan 10, Kungsholmen, 08-229901 • Nyproduktion: Tomtebogatan 28, Vasastan
info888363 i Stockholm, SE på Houzz