Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå

VasastanOdengatan 92, 2 vån

3 rok
92 m²
Med toppläge mellan S:t Eriksplan och Odenplan hittar vi denna hypereleganta sekelskiftesvåning med två balkonger och lyxiga inredningsdetaljer utöver det vanliga. Allt i en planlösning präglad av ljus, luft och en stor portion karaktär och charm. Kort sagt en unik våning som måste upplevas!
TILLGÄNGLIGA DOKUMENT

Marcus Bodin

Reg. fastighetsmäklare

070-9111490
marcus@sthlmfast.se

VISA KOMPLETT BESKRIVNING AV BOENDET


Såld 6 950 000 kr.

Med toppläge mellan S:t Eriksplan och Odenplan hittar vi denna hypereleganta sekelskiftesvåning med två balkonger och lyxiga inredningsdetaljer utöver det vanliga. Allt i en planlösning präglad av ljus, luft och en stor portion karaktär och charm. Kort sagt en unik våning som måste upplevas!

Beskrivning

Högsta bud: 6.900.000kr

Drömvåning med utsikt över Vasaparken

Med toppläge mellan S:t Eriksplan och Odenplan hittar vi denna hypereleganta sekelskiftesvåning med två balkonger och lyxiga inredningsdetaljer utöver det vanliga. Allt i en planlösning präglad av ljus, luft och en stor portion karaktär och charm. Kort sagt en unik våning som måste upplevas!

Stort vardagsrum med balkong & designerkök ink. allt
Det rymliga vardagsrummet formligen badar i ljus, och för mer av den varan - och en underbar vy över Vasaparken - finns den väl tilltagna balkongen att tillgå. De båda balkongerna har specialbyggda markiser installerade som också dessutom är eldrivna. När man lyckas slita sig från den noterar man en av de många frilagda tegeldetaljer som finns i vardagsrummet (här i form av ett valv) och i hela lägenheten. Fler finns i det exklusiva köket där både pelare och väggar är frilagda och tillsammans med stengolv och en elegant maskinpark skapar ett absolut drömkök. Vid köket finns också lägenhetens mindre sov- eller arbetsrum, även detta med balkong och utsikt över de omgivande gårdarna.

Luxuöst badrum & rymligt mastersovrum
Om köket är av "drömkaraktär" vad ska man då kalla badrummet? En fingervisning kanske kan vara att handdukstorken är i äkta guld och att den har sällskap guldkranar, armaturer, ett stort badkar och ett handfat som är rena konstverket. Allt vilket ger ett badrum som är lika originellt som underbart! Det generösa sovrummet strax intill är också mycket elegant och kommer inrett med en läcker fondtapet, en stor platsbyggd garderob och charmiga hyllor i tegelnischer.

Sammantaget ett boende av högsta klass - både vad gäller inredning, karaktär och läge!.
Missa på egen risk!


Entré
Finns två entréer till bostaden. Hallen är rymlig och plats dör avhängning för kläder. Här ligger samma diamantslipade stengolv som i trapphuset.

Tvättstuga/Gäst WC
I hallen finns anslutning till tvättmöjligheter. Här finns Mieles egen supermodell som är bäst i klassen och som tar sig an både tvättning som torkning. Här har du möjlighet att installera en gäst WC om man hellre vill ha det.

Kök/Matsal
Från hallen leds du in i en spatiös och luftig sal som kopplar ihop resterande bostad. Här har du plats för stort matsalsbord för de stora sällskapen. I öppen planlösning med matsalen ligger det vackra köket. Platsbyggt och genomtänkt och som för tankarna till ett gotländskt lant kök med allt vad det innebär. Här har säljaren med varsam och stilkänslig hand sett till att köket går ihop med den själ som finns i en fastighetet från seklets början. Här finns ny ugn från ilve och vacker gas häll, diskmaskin, kul/frys som är specialbehandlad, kallförråd som man hade "förr" och vackra detaljer som köksblandaren och alla vackra köksluckor. Ett stort vackert specialbyggt fönster med spröjs vetter in mot barnrummet eller varför inte kontoret.

Barnum/kontor
Parallellt med köket ligger detta vackra sovrum omsluten av två stora sekelskiftesdörrar och spröjsade fönster. Här har du också utgång till balkong. Balkongen är för övrigt installerad med eldrivna exklusiva markiser.

Master Bedroom
Stort och vackert sovrum med vitlaserade furugolv i original. Dessa original golv finns också under de nylaggda golven i resterande delar av bostaden också. En stor platsbyggd garderob och ett vackert stockholmsmotiv pryder ena väggen. Här finns stort fönsterparti mot lummig gård.

Vardagsrum
Ett väldigt rymligt vardagsrum med vita golv och underbart ljusinsläpp. Med tanke på den ypperliga dispositionen så få du här rum för all typ av möblering. Från vardagsrummet har du också fri passage till sovrummet och köksdelen. Från vardagsrummet så har du utgång till en stor vacker balkong med utsikt över Vasaparken. Också på denna balkong har du eldrivna markiser som ger dig skydd både mot sol som regn.

Badrum
Vackert badrum med inslag av fransk rustik. Badrummet är omsluten av klinker och helkaklade väggar. Här finns badkar, handfat och handfat, allt av bästa och exklusiva kvalitet. Handuksvärmare med äkta guldinslag är ett av få attribut som pryder detta badrum. Här finns också ett fönster med spröjs som ger extra ljusinsläpp.


Område
Vasastan placeras sig numera som Stockholms mest attraktiva och dyraste stadsdel. Det är inte så konstigt med tanke på vad stadsdelen har att erbjuda.
Attraktivt läge i Vasastan med utsikt över Vasaparken. Ett stenkast till Odenplan och Sankt Eriksplan. Här bor man direkt intill Vasastans alla smultronställen runt hörnet.
Vasaparken som har kommit att bli Vasastans främsta mötesplats erbjuder sommartid minigolfbana, fotbollsplan, uteserveringar och lekpark. Om vintern finns en skridskobana och pulkbacke. På populära Dalagatan och gatorna kring Odenplan och Sankt Eriksplan finns ett stort utbud av restauranger såsom Wasahof, Melanders Fisk, Tranan, Peppar, Tennstopet och Musslan. Runt hörnet ligger en stor fräsch ICA-butik och mysiga butiker som Vasastans Ost och Spice And Bakery. I närområdet finns bra för-, grund och gymnasieskolor som t ex Vasa real, Gustav Vasaskolan och Birkaskolan/Tomteboskolan. Odenplan blir allt mer Stockholms centrala knutpunkt och här finns de bästa kommunikationerna som t-bana, flertalet bussar (inklusive flygbuss) och även nära till pendeltåg vid Karlbergs station samt flygbuss till Arlanda.

Lägenhet

Antal rum 3 rok.
Boarea 92 m²
Våning 2 trappor av 5
Hiss Hiss

Byggnad

Husform Flerbostadshus
Fastighetsbet. Kamelian 1
Byggnadsår 1895
Uppvärmning Fjärrvärme
Fönster 3-glas med spröjs
Fastighetsbet. Brf Kamelian 1
Övriga byggnader Till lägenheten hör ett källarförråd

Sedan 12 juni 2009 äger föreningen fastigheten Kamelian 1.Fastigheten är en hörnfastighet med adresser Odengatan 92 -Sigtunagatan 1.
Fastigheten innehåller idag 27 lägenheter, 24 lägenheter upplåtna som bostadsrätt, 3 hyresrätter samt 3 lokaler som är uthyrda.
Fastighetens totala area är 2 767 kvm varav bostäder 2 172 kvm och lokaler 750 kvm.

Renoveringar
Fastigheten har genomgått en totalrenovering 2010. Dessa renoveringar har bestått utav följande:
- Byte av VA-stammar
- Ny eldragning
- Ny tvättstuga
- Nya källarförråd
- Fönsterrenovering
- Fasadrenovering
- Takrenovering
- Nya hissar

2011renoverades fööljande:
- Trapphuset har renoverats och Björkstads dekorationsmåleri har målat väggar och tak samt återskapat delar av det äldre måleriet.
- Stengolvet har diamant-slipats av Ajour Trading.
- Lägenhetsdörrar har renoverats och fått nya brevinkast och namnskyltar.
- Portarna mot gatan har bytts till nybyggda i trä med fasettslipat glas.
--Soprummet har flyttats ut från trapphusen.
- Portarna har försetts med automatisk öppning/stängningsmotor.
- Ny armatur har installerats i båda trapphusen.
- All ventilation i fastigheten har justerats.

Kommande åtgärder:
Installation av Stokab nät (fiber).

Vardagsrum

Vardagsrum

Balkong mot Vasaparken

Kök/Matsal

Sovrum I

Balkong

Balkong

Balkong

Sommarbild balkong

Vardagsrum

Vardagsrum

Vardagsrum

Vasaparken

Vardagsrum

Sovrum I

Framtagen murvägg

Kök

Öppna ytor

Kök

Barnrum/Kontor

Vacker blandare

Balkong mot innergård

Fin vy

Matplats

Vackert badrum

Fransk blandare

Fönster i badrum

Detalj

Bästa läget i Vasastan

Planritning

Fler boenden som du kan vara intresserad av


StorholmenTallvägen 32

3 rok
54 m²
9 700 000 kr
Tomt: 1.250 m²

Kummelnäs - VikingshillFläderstigen 3

4 rok
130 m²
8 495 000 kr

JärlaTurbinvägen 7H

5 rok
92 m²
5 495 000 kr
5 367 kr/mån
Visning: Sön 27/1. kl 12:30-13:10. Välkommen!

UrsvikGamla Enköpingsvägen 168

5,5 rok
133 m²
4 995 000 kr
5 350 kr/mån
Aktuellt bud: 5 000 000 kr

Vi är inte som alla andra.Vi ger mer!

Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

SthlmFast • Hantverkargatan 10, Kungsholmen, 08-229901 • Nyproduktion: Tomtebogatan 28, Vasastan
info888363 i Stockholm, SE på Houzz