Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå

KungsholmenPolhemsgatan 3

4 rok
111 m²
Invid Norr Mälarstrand & Riddarfjärdens vatten. Townhouse med egen utgång till grönskande gård. Topprenoverad med påkostad inredning & hög detaljfinisch! Stora fönsterpartier med härlig ljus. Öppen planlösning mellan vardagsrum & kök med plats för stora sällskap. 3 bra sovrum mot gården. Badrum, gästwc & tvättstuga.
TILLGÄNGLIGA DOKUMENT

Marcus Bodin

Reg. fastighetsmäklare

070-9111490
marcus@sthlmfast.se

Marcus Bodin

Reg. fastighetsmäklare

070-9111490
marcus@sthlmfast.se

VISA KOMPLETT BESKRIVNING AV BOENDET


Townhouse med utgång till gård. OBS Såld!

Invid Norr Mälarstrand & Riddarfjärdens vatten. Townhouse med egen utgång till grönskande gård. Topprenoverad med påkostad inredning & hög detaljfinisch! Stora fönsterpartier med härlig ljus. Öppen planlösning mellan vardagsrum & kök med plats för stora sällskap. 3 bra sovrum mot gården. Badrum, gästwc & tvättstuga.

Beskrivning

"Townhouse" - radhuskänsla med egen utgång till stor grönskande gård med sjöutsikt!

Tänk dig att bo invid Riddarfjärdens vatten och Norr Mälarstrands vackra strandpromenader. Detta är just ett sådant unikt drömboende!

Ettt unikt boende i en vacker 30-tals fastighet med egen entré från gata samt altandörr ut mot grönskande gård i soligt sydvästläge där man kan ha utemöbler och barnen kan leka fritt. Ett speciellt boende med radhuskänsla på en av de bättre adresserna på nedre Kungsholmen.

Genomgående planlösning med stora fönsterpartier vilket ger ett härligt ljusinsläpp. Topprenoverad med hög detaljfinisch och påkostad smakfull inredning. Öppen ljus luftig yteffektiv planlösning. Här finns allt och lite till. Öppen planlösning mellan vardagsrum och stort kök med plats för stora sällskap. Köket är 5,50 meter långt och påkostat med alla bekvämligheter man kan önska. Tre bra sovrum mot tyst grönskande gård. Rymligt helkaklat badrum med dusch och plats för badkar. Separat tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare. Helkaklad gästwc. Gott om förvaringsmöjligheter genom flertalet garderober. Öppen välkomnande entré. Modern smakfull design. Genomgående vitoljad ekparkett och vita målade väggar.

Rymligt vardagsrum i öppen planlösning med generöst kök. Plats för soffa, fåtöljer och förvaring. Tv-uttaget är placerat i mitten av väggen för att slippa "kabelhäng". Infällda spotlights i taket med dimmer. Öppet mot innerhall.

Generöst kök med plats för stort matbord och annat möblemang. Köket är 5,5 meter långt med platsgjuten betongbänkskiva. Vita släta luckor och vitt kakel som stänkskydd. Vitvarorna består i integrerad diskmaskin, Inbyggnadsugn, infälld induktionshäll och inbyggd fläkt under överskåpet. Helintegrerade dubbla kyl/frys och integrerad diskmaskin. Gott om förvaring genom många köksskåp samt generös bänkyta. Belysning under överskåpen. Snygga och exklusiva takarmaturer. Två stora fönster med fönsterbrädor i Carrarramarmor. Öppet mot entrén.

Sovrum 1, generöst med plats för dubbelsäng och annan möblering. Utgång till grönskande gård genom helglasad altandörr. Plats för utemöbler på gården i soligt sydvästläge och sjöutsikt. Stort fönsterparti. Hel garderobsvägg med vita dörrar.

Sovrum 2, rymligt med plats för bred säng och annan möblering. Stort fönsterparti mot grön gård. Vita garderober.

Sovrum 3, med plats för bred säng och annan möblering. Fönster mot grön gård. Vita garderober. Ingång till tvättstuga.

Tvättstuga med fönster mot gård. Tvättmaskin, torktumlare och ho med bänkskiva i ek ovan. Överskåp i vitt. Svart klinkergolv.

Helkaklat badrum med vitt kakel på väggarna och svart klinkergolv med golvvärme. Stor handfatskommod med vitt skåp under samt spegel och belysning ovanför. Wc. Dusch med takregn och duschdörrar i glas. Plats för badkar.

Separat gästwc, helkaklat med vitt kakel på väggarna och svart klinkergolv med golvvärme. Handfat och wc.

Öppen ljus välkomande hall med bred specialbyggd trappa med ljusgrått klinker. Stor platsbyggd garderob med spegeldörrar. Under trappan finns en lucka för extra förvaringsmöjlighet.

Egen entré in från gata. Framför entrén finns gräsmatta med möjlighet att plantera häckar utanför för extra avskildhet.

Detta drömboende kan bli verklighet för den som är kräsen i sitt letande av bostad, som vill ha något unikt och som inte nöjer sig med det "alldagliga". Denna lägenhet måste upplevas!

Lägenhet

Antal rum 4 rok.
Boarea 111 m²
Våning nb trappor av
Hiss Hiss

Byggnad

Fastighetsbet. kv Jaktvarvet 6
Byggnadsår 1932
Uppvärmning Fjärrvärme
Fastighetsbet. Brf Jaktvarvet
Övrigt Vacker och nyputsad 30-tals fastighet belägen invid Norr Mälarstrand och Riddarfjärdens vatten. Genomförda renoveringar: - Fönster- och källarrenovering, 2011 - Inspektion och spolning av stammar, 2010 - Gräsmatta, häck och rosenrabatt anlades på framsidan, 2010 - Putsning av fasad, 2009 - Balkonger byggdes, 2009 - Hissrenovering, 2008 - Radonmätning genomförd, inga utslag, 2006 - Byte av tak, 2005 - Byte av elstigar Ombyggnader i lägenheten får utföras om de görs på ett fackmannamässigt sätt. Ombyggnader som berör bärande konstruktioner, el, vatten och ventilation eller lägenhetens disposition kräver styrelsens godkännande och i vissa fall bygganmälan/bygglov.
Övriga byggnader Mycket eftertraktat läge 50 meter från Riddarfjärden och Norr Mälarstrand med dess idylliska strandpromenad. Runt hela Kungsholmen finns vatten och utmärkta promenad- och joggingmöjligheter. Nära Rålambshovsparken med badplatser, friluftsteater och mängder av rekreationsmöjligheter. Belägen nära Kronobergsparken och Pontonjärsparken. En kort promenad från Kungsholmstorg, Fridhemsplan och Västermalmsgallerian där all tänkbar service finns i omedelbar närhet, såsom restauranger, caféer, barer, affärer, butiker samt bra kommunikation med både t-bana och bussar. Goda kommunikationen med närmaste T-banestation som är Fridhemsplan (både grön och blå linje). Dessutom närhet till T-banestation Rådhuset. Vid Fridhemsplan och i närheten av fastigheten finns ett flertalet innestadsbussar, med hållplats på Hantverkargatan samt buss 69 med hållplats på Pontonjärgatan.

Föreningen upplåter 28 lägenheter med bodstadsrätt (totalt 1971 kvm).

Under 2012 sålde föreningen en lokal vilket gav ett bra tillskott till föreningens ekonomi.

Föreningen har en solid ekonomi och låg belåning, i slutet av 2011 uppgick belåningen till 7,7 Mkr med ett taxeringsvärde om 36,8 Mkr. Under 2012 har föreningen amorterat en del på lånen.

Inga planerade avgiftsändringar.

Månadsavgiften betalas kvartalsvis i förskott.

Besök gärna föreningens hemsida: www.sbc.se/jaktvarvet

Föreningens ekonomiska förvaltning handhas av Calculare AB.

Föreningen tar ut en överlåtelseavgift med 2,5% samt en pantsättningsavgift 1% av gällande prisbasbelopp.

Vardagsrum & kök i öppen planlösning

Vardagsrum i öppen planlösning mot kök

Uteplats på grön gård, helglasad altandörr

Generöst öppet kök med plats för stora sällskap

Generöst ljust öppet kök, plats för stora sällskap

Nytt påkostat kök med plats för stort matbord

Plats för utemöbler på den grönskande gården

Helglasad altandörr ut mot grönskande gård

Sovrum 1, ljust med plats för dubbelsäng

Sovrum 1, helglasad altandörr ut mot gården

Sovrum 1, hel garderobsvägg

Sovrum 2, mot grönskande gård

Öppet mot vardagsrum & ingång till sovrum 1 & 2

Vardagsrum med inbyggd nisch

Generöst kök om 5,5 meter med härligt ljus

Helkaklat påkostat stort badrum

Sovrum 3, fönster mot grön gård

Tvättstuga med tvättmaskin & torktumlare

Separat tvättstuga med förvaring

Helkaklad gästwc

Planskiss

Fler boenden som du kan vara intresserad av


StorholmenTallvägen 32

3 rok
54 m²
9 700 000 kr
Tomt: 1.250 m²

Kummelnäs - VikingshillFläderstigen 3

4 rok
126 m²
8 495 000 kr

StuvstaTörnstigen 12

6 rok
86 m²
5 795 000 kr
Tomt: 860 m²

UrsvikGamla Enköpingsvägen 168

5,5 rok
133 m²
5 295 000 kr
5 350 kr/mån

Vi är inte som alla andra.Vi ger mer!

Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

SthlmFast • Hantverkargatan 10, Kungsholmen, 08-229901 • Nyproduktion: Tomtebogatan 28, Vasastan
info888363 i Stockholm, SE på Houzz