Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå

Vasastan/NorrmalmRådmansgatan 75, 6 tr

2 rok
56 m²
Optimalt planerad tvårummare med bästa läge i Vasastan. Renoverad med exklusiva materialval och med en hänförande utsikt över takåsar. Otroligt ljus lägenhet med fönster i två vädersträck och fransk balkong. Näst intill skuldfri förening med mycket låga avgifter och en fantastisk takterrass. Välkommen på visning!
TILLGÄNGLIGA DOKUMENT

Marcus Bodin

Reg. fastighetsmäklare

070-9111490
marcus@sthlmfast.se

VISA KOMPLETT BESKRIVNING AV BOENDET


Högst upp i huset!

Optimalt planerad tvårummare med bästa läge i Vasastan. Renoverad med exklusiva materialval och med en hänförande utsikt över takåsar. Otroligt ljus lägenhet med fönster i två vädersträck och fransk balkong. Näst intill skuldri förening med mycket låga avgifter och en fantastisk takterrass. Välkommen på visning!

Beskrivning

HALL
Välkomnande hall med en stor platsbyggd garderob med skjutdörrar.

KÖK
Exklusivt kök med påkostade vitvaror i rostfritt utförande. Utrustat med kyl/frys (Gram), spishäll och inbyggnadsugn (BOSCH), blandare (Mora Armatur). Stilfull fläktkåpa i kombinationen rostfritt och glas. Bra arbetsytor och förvaring, plats för 6 personer kring matbordet. Ett rejält fönster och öppen planlösning mot vardagsrummet släpper in rikligt med ljus till lägenheten.

VARDAGSRUM
Lättmöblerat vardagsrum med ett stort fönster i västerläge och en fransk balkong med dubbeldörrar i norr. Vita väggar och mörkt parkettgolv. Fantastiskt ljusinflöde och hänförande utsikt ut över takåsar. Vita väggar och parkettgolv.

SOVRUM
Rymligt sovrum med bra förvaring i tre platsbyggda garderober. Parkettgolv och vita väggar med en mörk fondtapet. Ett stort fönster utan insyn.

DUSCHRUM
Helkaklat duschrum i synnerligen stilrent utförande. Dusch med vikbara glasdörrar, wc, handdukstork. Påkostad badrumsmöbel med gott om förvaring i kombination med handfat. Spegel med förvaring och spothlights.

Lägenhet

Antal rum 2 rok.
Boarea 56 m²
Våning 6 trappor av 6
Hiss Hiss

Byggnad

Husform Flerfamiljshus
Fastighetsbet. Kv Mjölnaren 4
Byggnadsår 1971
Uppvärmning Fjärrvärme
Fönster 2-glas
Fastighetsbet. Brf Mjölnaren

Brf Mjölnaren är en s.k äkta förening som innehåller 52 lägenheter samt 2 lokaler. Fastigheten bebyggdes 1971, vilket var samma år som föreningen bildades.
Föreningen hade en avgiftssänkning 2008 med 25 %. Inga andra avgiftsförändringar är planerade.
Föreningen accepterar inte juridisk person som köpare. Föreningen accepterar dock ägande tillsammans med släkting (tex 90/10%)

Gjorda renoveringar/åtgärder:
2010 - Optimering av undercentral
2009 - Tak
2009 - Spolning av stammar
2008 - Byte av tvättmaskiner och torktumlare
2005 - Renovering av fasad
2005 - Målning av fönster

Den obligatoriska ventilationskontrollen (OVK) genomfördes under 2008 och huset har genomgått en energideklaration (2009).

Områdesinformation:
Centralt vid Tegnérlunden, med närhet till Drottninggatan, Odenplan och Norra Bantorget, är denna lägenhet attraktivt belägen. Här bor ni med tillgång till shopping, restauranger, caféer m.m inom bekvämt promenadavstånd. Du tar dig även enkelt till Östermalm eller Fridhemsplan med populära Västermalmsgallerian. En kort promenad till city med sitt gedigna och mångfacetterade utbud av shopping och nöjesliv. Omgivningarna erbjuder flertalet träningsanläggningar och här finns även trevliga grönområden såsom Tegnérlunden, Vasaparken och Observatorielunden.

Mycket goda kommunikationer med t-bana och flertalet busslinjer i närheten.

Vardagsrum

Vardagsrum

Utsikt från fransk balkong

Stora fönsterpartier

Vardagsrum mot fransk balkong

Sovrum

Med platsbyggda garderober

Sovrum ut mot hall

Snyggt och innovativt

Badrum

Öppen planlösning

Stora arbetsytor

Kök

Entré med förvaring

Föreningens takterrass

...med underbar utsikt

Vackra fasader i omgivningarna

Planritning

Planritning

Fler boenden som du kan vara intresserad av


StorholmenTallvägen 32

3 rok
54 m²
9 700 000 kr
Tomt: 1.250 m²

Kummelnäs - VikingshillFläderstigen 3

4 rok
126 m²
8 495 000 kr

StuvstaTörnstigen 12

6 rok
86 m²
5 795 000 kr
Tomt: 860 m²

UrsvikGamla Enköpingsvägen 168

5,5 rok
133 m²
5 295 000 kr
5 350 kr/mån

Vi är inte som alla andra.Vi ger mer!

Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

SthlmFast • Hantverkargatan 10, Kungsholmen, 08-229901 • Nyproduktion: Tomtebogatan 28, Vasastan
info888363 i Stockholm, SE på Houzz