Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå

NorrmalmRegeringsgatan 70D

3 rok
84 m²
Nu finns möjligheten att förvärva en lugn och rymlig trea i hjärtat av Stockholm. Perfekt också för den mindre familjen. Lummig och luftig innergård med förskola samt lekplats. Endast 300 meter till Humlegården, Stureplan, NK och Sturegallerian. Möjlig fyra rum och kök.

Dennis Sandström

Reg. Fastighetsmäklare

0709-111 499
dennis@sthlmfast.se

VISA KOMPLETT BESKRIVNING AV BOENDET


Väldisponerad tre rum och kök på attraktiv adress med balkong

Nu finns möjligheten att förvärva en lugn och rymlig trea i hjärtat av Stockholm. Perfekt också för den mindre familjen. Lummig och luftig innergård med förskola samt lekplats. Endast 300 meter till Humlegården, Stureplan, NK och Sturegallerian. Möjlig fyra rum och kök.

Beskrivning

Välkommen till en väldisponerad gavellägenhet om 84 kvm belägen i en flygel mot föreningens gård. Bostaden ligger endast ett stenkast från Stureplan och Humlegården. Bostaden bjuder på en fenomenal planlösning med två lika stora sovrum, behagliga ytor för umgänge och goda förvaringsmöjligheter. Den öppna planlösningen med sammanhängande, kök- matplats som har kontakt med vardagsrum och balkong ger en trivsam överblick av lägenheten. Hemtrevligt boende där hela familjen kommer att trivas där barnen har en stor innergård med lekplats att tillgå.

Oslagbart läge på Norrmalm. Upplev lugnet i denna bostad samtidigt som du har Stockholms bästa shopping (NK, Mood & Stureplan), restauranger och caféer alldeles runt husknuten.
Härliga och grönskande Johannesparken med lekpark endast en kort promenad bort. Flertal skolor samt förskolor i området.
Goda kommunikationer med T-bana och ett flertal bussar.

Bostadens 84 kvm disponeras enligt följande:

Hall
Välkomnande och ljus entré med avhängningsplats för kläder i direkt anslutning till ingången. Vitmålade väggar och golv belagt med ljusare linoleummatta. Från hallen nås bostadens badrum.

Kök
Rymligt och luftigt kök med intilliggande matplats för upp till 8 personer. Gott om förvaring och avställningsytor. Vit skåpserie med över och underskåp. Stort fönsterparti släpper in mycket ljus och kontakten till vardagsrummet bildar en trevlig social yta. Köket är utrustat med kyl/frys, mikro, spis och spisfläkt.

Vardagsrum
Stort och mysigt vardagsrum medplats för både familj och vänner. Enormt ljusinsläpp från stora fönster både från gavel och mot balkong. Välplanerat vardagsrum med vacker ekparkett och ljusa väggar inbjuder till inspirationsrik möblering. Den stora inglasade balkongen förhöjer känslan av rymd.

Sovrum I
Stort och väldisponerat sovrum med hörnläge. Rummet bjuder på ljust tapetserade väggar och linoleumgolv. Trevligt ljusinsläpp från gaveln. Gott om plats för möblering med plats för bland annat dubbelsäng, nattduksbord, byrå, tv-möbel, fåtölj och arbetsplats.

Sovrum II
Ljust och behagligt sovrum belägen mot grönskande innergård. Vitmålade väggar och linoleumgolv. Även detta sovrum är stort och väldisponerat, där möblering sköts efter önskemål. Gott om förvaringsutrymme i tre stora garderober.

Badrum
Renoverat badrum med helkaklade vita väggar och golv belagt med ljusare klinker i natursten. Badrummet känns stort och luftigt, utrustat med kommod, dusch-hörna, badrumsskåp med spegel, Wc, handukstork, tvättmaskin och golvvärme. Infällda spotlights i tak.

Balkong
Stor trevlig balkong i anslutning till vardagsrummet.

Lägenhet

Antal rum 3 rok.
Boarea 84 m²
Våning 1 trappor av
Hiss Hiss

Byggnad

Husform Flerfamiljshus
Fastighetsbet. Kv Österbotten 32
Byggnadsår 1982
Uppvärmning Fjärrvärme
Fönster 2-glas
Energi Förbrukning 134 kWh/m² (Atemp) och år
Fastighetsbet. Brf Österbotten 32
Övriga byggnader Gemensamma utrymmen: Föråd tillhör lägenheten uppmätt till 4,5 kvm. Cykel- och barnvagnsrum finns i fastigheten. Medlemmarna disponerar en trevlig innergård som innehåller utemöbler, växter och grillar. Bastu och relaxavdelning finns att tillgå för föreningens medlemmar. Bokinigsbar. I föreningen ingår två tvättstugor. De ligger mittemot B-porten och D-porten. De är utrustade med tvättmaskiner, mangel, torktumlare och torkskåp. Gästlägenheterna I fastigheten finns två gästlägenheter som är avsedda för gäster till de som bor i föreningen. Både medlemmar och hyresgäster kan boka dem.Det finns en gemensam hall med skoställ och städmaterial. Lägenheterna hyrs separat. Boendeparkering kan ansökas via Gatu & Fastighetskontoret (www.gfk.stockholm.se) för den som är mantalsskriven i stadsdelen. Kan betalas månadsvis för en kostnad av 800 kr/mån alternativt per dygn av en kostnad av 60 kr/dygn. För lediga garageplatser i området se: www.garageplatsen.se

Brf Österbotten 32 äger fastigheten med adresserna Regeringsgatan 68- 70 A-F, Brunnsgatan 10-20 samt David Bagares gata 7-11 i kvarteret Österbotten 32 i Stockholm som består av ett kvarter med fler byggnader. Föreningen förvärvade fastigheten 2009.
Husen är uppdelade i sex portuppgångar. Fastigheten uppfördes 1982-84.
Föreningen består av bostäder; 9 589 kvm fördelat på 118 lägenheter varav 106 lägenheter upplåtna med bostadsrätt samt 12 lägenhet om 794 kvm samt 4 lokaler om 1 991 kvm upplåtna med hyresrätt.
Föreningen disponerar 4 lokaler om 159 kvm.

Fastigheten är fullvärdeförsäkrad hos Trygg-Hansa.

Inre reparationsfond finns.

Renoveringar & underhåll:
- 2011 byte av undercentral för fjärrvärme.
- 2012 Ommålning av yttertak och nya tätskikt, Bastu och relaxrum färdigställdes. Byte av takbrunnar. Uppfräschning av portalerna. Installation av nyckellöst system.
- 2014; analys och förutsättningar för bergvärme, planerad upprustning av innergården, uppfräschning av trapphus.

Kommande renoveringar
Föreningen ser över ventilationen.

Ekonomi
12 lägenheten är upplåtna med hyresrätt. Kvarvarande hyresrätter utgör en dold tillgång för föreningen då de på sikt kan upplåtas med bostadsrätt och säljas av föreningen, lågt räknat i dagens priser uppskattas det ungefärliga marknadsvärdet till ca 43 Mkr, vilket innebär i att föreningen är lågt belånad.

Kabel-TV/ Internet
Föreningen har kollektivt Triple Play-avtal med Telia. Det innebär ett TV-utbud på 20 kanaler, telefoni och bredband med en hastighet av 100 Mbit/s nedströms och 10 Mbit/s uppströms.

Avgifter
För närvarande inga planerade avgiftsförändringar för medlemmarna. Sist avgiften reglerades så sänktes avgiften.

Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1113 kr av köparen. Vid upptagande av lån med lägenheten som säkerhet tar föreningen ut en pantsättningsavgift om 445 kr

För mer information se: http://www.osterbotten32.se/?rID=1054

Vardagsrum

Kök

Badrum

Balkong

Fasad

Entré

Hall

Kök

Kök

Sovrum I

Sovrum II

Sovrum II

Vardagsrum

Vardagsrum

Balkong

Innergård

Innergård

Planritning

Alternativ Planritning

Fler boenden som du kan vara intresserad av


StorholmenTallvägen 32

3 rok
54 m²
9 700 000 kr
Tomt: 1.250 m²

Kummelnäs - VikingshillFläderstigen 3

4 rok
126 m²
8 495 000 kr

StuvstaTörnstigen 12

6 rok
86 m²
5 795 000 kr
Tomt: 860 m²

UrsvikGamla Enköpingsvägen 168

5,5 rok
133 m²
5 295 000 kr
5 350 kr/mån

Vi är inte som alla andra.Vi ger mer!

Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

SthlmFast • Hantverkargatan 10, Kungsholmen, 08-229901 • Nyproduktion: Tomtebogatan 28, Vasastan
info888363 i Stockholm, SE på Houzz