Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå

Råsunda/SolnaRegnstigen 8, 2tr

2 rok
43 m²
Varmt välkomna till en underbar lägenhet med allt man kan önska sig! Belägen i eftertraktat och populärt område där grönska och lugn är starka kännetecken. Lägenheten håller hög standard med både badrum och kök i yppersta skick. Mycket bra förening med låga avgifter där dessutom det mesta ingår! Välkomna!

Dennis Sandström

Reg. Fastighetsmäklare

0709-111 499
dennis@sthlmfast.se

VISA KOMPLETT BESKRIVNING AV BOENDET


Underbar tvåa med balkong mot lugn innergård!

Varmt välkomna till en underbar lägenhet med allt man kan önska sig! Belägen i eftertraktat och populärt område där grönska och lugn är starka kännetecken. Lägenheten håller hög standard med både badrum och kök i yppersta skick. Mycket bra förening med låga avgifter där dessutom det mesta ingår! Välkomna!

Beskrivning

Välkommen till denna väldisponerade bostad om 43 kvm med balkong centralt belägen i Solna. Bostaden är ljus, lättmöblerad och belägen mot en lugn innergård. Läget är otroligt bra med närhet till all tänkbar service och kommunikationer samt även grönområden.

Solna är en ständigt och växande populär stadsdel med pulserande och vackra omgivningar.
Solna Centrum är bara ett stenkast bort, här finns över 120 butiker där kan man göra alla tänkbara inköp på ett och samma ställe. Servicen består bl.a. banker, kiosker, apotek, systembolag, livsmedelsaffärer, resebyrå, vårdcentral, tandläkare och bibliotek. För motionären finns närbelägna gym och närhet till vackra Hagaparken samt fina strandpromenader mot området kring Huvudsta gård. Nya Karolinska finns en promenad bort och i samband med nya hagastaden växer nu Solna ihop med innerstaden. Promenadavstånd till populära friends arena samt Mall of Scandinavia, ett av scandinaviens största shoppingcenter med flertalet nischade butiker.

Kommunikationerna är utomordentliga och nära via Solna Centrum med T-bana, buss, pendeltåg, flygbussar eller bil. Centrumet har E4:an och E18 runt hörnet och det tar bara 10 minuter till Stockholm City. Är man cykelburen tar man sig med lätthet in till Vasastan och Kungsholmen på 15 min.

Bostaden 43 kvm disponeras enligt följande:

Entré
Hemtrevlig öppen hall med gedigen avhängningsplats för kläder och skor på höger sida om ingången. Till vänster hittar ni bostadens badrum. Väggarna är vitmålade och entrégolvet är belagt med granitplattor vilket är både prydligt och lättskött.

Kök
Luftigt och ljust kök med stort fönsterparti och utgång till balkong. Nytt kök från 2017 med gott om förvaring och god arbetsyta. Köket går i mörka, stilrena toner med ljus bänkskiva och ljust kakel som stänkskydd. Maskinparken består av köksfläkt från Franke, induktionshäll, varmluftsugn, micro samt diskmaskin. Matplatsen som inhyser upp till fyra personer är trevligt belägen med utsikt som vetter mot lugn innergård.

Vardagsrum
Välplanerat vardagsrum med stora fönsterpartier som täcker i stort sätt hela långsidan av rummet. Då vardagsrummet känns ljust och luftigt höjs känslan av rymd avsevärt. Rummet är lättmöblerat och man får plats med en stor soffa, vardagsrumsbord, tv-möbel och kontorsplats. Vitmålade väggar som bryts av med en snygg fondtapet.

Sovrum
Ljust och luftigt sovrum med vitmålade väggar och golvmatta i ljusgrå nyans. Rummet har ett stort fönster mot den lugna innergården och är utan insyn. Här får man plats med garderob, dubbelsäng samt nattduksbord.

Badrum
Smakfullt renoverat badrum med fina detaljer. Väggarna är helkaklade i vitt och bryts av snyggt mot det sandfärgade klinkergolvet. Prydligt färgkombinerat med kommod och badrumsskåp i oljad ek. Badrummet är även utrustat med duschhörna, golvvärme, handukstork och wc.

Balkong
Stor och trevlig inglasad balkong med utgång från köket. Belägen stillsamt mot lugn grönskade innergård i österläge.

Lägenhet

Antal rum 2 rok.
Boarea 43 m²
Våning 2 trappor av 4
Hiss Hiss

Byggnad

Husform Flerfamiljshus
Fastighetsbet. Brf Solregnet
Byggnadsår 1985
Uppvärmning Fjärrvärme
Fönster 2-glas
EnergiDekl Utfärdat 2008-10-01 00:00
Energi Förbrukning 125 kWh/m² (Atemp) och år
Fastighetsbet. Brf Solregnet
Övrigt Boendeparkering ordnas via Solna stad. Kvartalskort kostar 750 kr

Bostadsrättsföreningen Solregnet ligger i Rudviken, Solna och består av fastigheterna Rudviken 2 och 4. Brf Solregnet är en äkta förening.

Husen är byggda 1985 och består av 157 lägenheter. 143 lägenheter upplåts med bostadsrätt och 14 med hyresrätt samt 6 lokaler.

Utförda renoveringar
2013 OVK (obligatorisk ventilationskontroll)
2013 har alla armaturer i trapphus, gångar, entréer samt förråd bytts ut till miljövänlig energisparande ledförsedd armatur.
2011-2012 Har hyresgästernas badrum totalrenoverats.
Våren 2011: VA-stammar (bad samt kök) spolades.
Vintern 2010/2011: Undercentral & värmeväxlare för fjärrvärme samt termostater på alla element byttes. Beräknas ge en besparing på ca 250 000kr/år.
2008: Omfattande renovering av ventilationssystemen i alla fastigheter.
Hösten 2008: Låssystem/låscylindrar byttes ut i husen.
Hösten 2007: Nedgrävning av sopbehållare utomhus.
Hösten 2007: Renovering av den stora gården. Bland annat ny boulebana, nya lekredskap, ny asfaltbeläggning, nya sittplatser, nya cykelställ.
Sommar 2007: Restaurering/renovering samt byte av styrteknik i hissar.
Sommar 2007: Polish-behandling av golv.
2004: Ommålning av trapphus.
2004: Nya plattor på gården. Byte av enstaka plattor 2006.
2003: Tvättstugor totalrenoverade med nya maskiner.

Kommande renoveringar:
Fönsterbyte

Kabel-TV:
Canal Digital. Möjlighet finns också till TV/telefon via Bredbandsbolaget. Obligatoriskt tillägg på 50kr/mån.

Internet:
Bredbandsbolaget är leverantör av fibernätverk. Alla boende har uppkoppling med en hastighet på 250/100 Mbit/s som ingår i månadsavgiften. Man kan även uppgradera bredbandet och detta sker då via Bredbandsbolaget.

Överlåtelseavgift på 2,5% av gällande basbelopp, debiteras köparen.
Pantsättningsavgift på 1% av gällande basbelopp per pantnotering, debiteras pantsättaren.

Juridisk person accepteras ej som köpare.

Mer information hittar ni på http://solregnet.se

Vardagsrum

Kök

Balkong

Vardagsrum

Vardagsrum

Kök

Matplats

Sovrum

Utsikt från balkong (höstbild)

Entré

Badrum

Fasad

Innergård

Innergård

Planritning

Fler boenden som du kan vara intresserad av


StorholmenTallvägen 32

3 rok
54 m²
9 700 000 kr
Tomt: 1.250 m²

Kummelnäs - VikingshillFläderstigen 3

4 rok
126 m²
8 495 000 kr

StuvstaTörnstigen 12

6 rok
86 m²
5 795 000 kr
Tomt: 860 m²

UrsvikGamla Enköpingsvägen 168

5,5 rok
133 m²
5 295 000 kr
5 350 kr/mån

Vi är inte som alla andra.Vi ger mer!

Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

SthlmFast • Hantverkargatan 10, Kungsholmen, 08-229901 • Nyproduktion: Tomtebogatan 28, Vasastan
info888363 i Stockholm, SE på Houzz