Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå

Ingarö - BrunnRingvägen 79

3 rok
73 m²
Varmt välkomna till vackra och natursköna Ingarö - Brunn och detta mysiga lilla parhus om 87 kvm. Här bor man med naturen runt knuten med fågelsång och svamp i skogen. Bra högt hörnläge med två terrasser, vacker trädgård samt ett praktiskt förråd. Nära till badvikar, skolor, kommunikationer och affärer. Måste ses!
TILLGÄNGLIGA DOKUMENT

VISA KOMPLETT BESKRIVNING AV BOENDET


Varmt välkomna till vackra och natursköna Ingarö - Brunn och detta mysiga lilla parhus om 87 kvm. Här bor man med naturen runt knuten med fågelsång och svamp i skogen. Bra högt hörnläge med två terrasser, vacker trädgård samt ett praktiskt förråd. Nära till badvikar, skolor, kommunikationer och affärer. Måste ses!

Beskrivning

Välkommen till mysiga lugna Ringvägen på Ingarö - Brunn. Här bor man ned naturen runt knuten med fågelsång och svamp i skogen. Fastigheten ligger fint beläget med insynsskyddat läge och med lättskött tomt av varierande karaktär. Här samsas naturen med två fina uteplatser att njuta av på såväl dagen som i kvällssolen. Ingarö erbjuder bland annat förskola, skola samt trevliga Ingarö golfklubb med både skogs och ängsbana. I närliggande Brunn finns matbutik, pizzeria och bensinmack. För komplett utbud nås Värmdö Marknad en kort tur från Brunn. På en mils avstånd finner man Björkviks Bistro som under sommarmånaderna erbjuder en fin restaurang med oslagbar utsikt. För den båtintresserade finns många fina båtklubbar i närområdet, här är ni redan ute i mellanskärgården och når kobbar och skär med en kort båtfärd. ( OBS budgivningen är nu avslutat ).

BOYTA: 73 kvm + Biyta 3 kvm ( säljarens uppgifter )

HALL: Trevlig hall med klinker i mörkgrått och garderob för ytterkläder
KÖK: Stilrent kök med vita köksskåp och mycket god arbetsyta och förvaring. Kyl och frys, diskmaskin samt spishäll med separat varmluftsugn. Här finns det plats för 4-6 personer att dinera och på golvet ligger ett slitstarkt laminatgolv.

VARDAGSRUM: Stort härligt vardagsrum med härligt ljusinsläpp från flera fönsterpartier. Ett loft med plats för två sängar och god takhöjd finns via en dold trappa. På golvet ligger ett vackert parkettgolv. Från vardagsrummet finns en dörr ut till fantastisk terrass med utsikt över området.

MASTER BEDROOM: Rogivande sovrum med plats för dubbelsäng och övrig önskvärd möblering. Ljusa färger och mysig fondvägg. Bra ljusinsläpp och vy över terrassen och den insynsskyddade och gröna baksidan.

SOVRUM: Ett litet mindre sovrum vid hallen med laminatgolv och fönster mot gatan.

BADRUM: Vitkaklat badrum med våtrumsmatta, handfat och kommod, hylla med bra förvaring, tvättpelare från Whirlpool, duschhörna samt IVT luftvärmepump.

VIND: Stor vind som går att göra om till boyta.

FÖRRÅD: Ett förråd finns samt en mindre redskapsbod.

INFO OM INGARÖ
Ingarö räknas som Sveriges 16:e största ö. Ingaröbron över Kolström utgör numera förbindelse till fastlandet vilket markant ökat antalet åretruntboende. Några av de nuvarande bostadsområdena är Lövhamra, Brunn, Fågelvik, Ingaröstrand, Återvall, Långvik, Björkvik, Fagerholm, Enkärret, Johannesdal, Mörtviken och Lillängsdal. På Ingarö finns både skolor och förskolor i bland annat Brunn och Fågelvik. I Brunn finns också Ingarö idrottsförening med fotboll och friidrott. Ingarö erbjuder härlig natur med många strövområden och ett stort utbud av fritidsaktiviteter. Överallt är det nära till vatten med möjlighet till båtliv och sköna bad. Kolströms kanal som delar Ingarö mot Värmdösidan är en populär farled. På den södra delen av Ingarö finns fantastiska fjärdar som Ägnöfjärden, Nämdöfjärden och Ingaröfjärden. Björviksbrygga och Björviks havsbad ligger längst ut på Ingarö och är populärt bland sportdykare. Här spelade man in delar av Sunes sommar 1993. I närheten ligger också Björnö naturreservat. Här på Ingarö finns utmärkta kommunikationer. Bara 5 minuter bort från huset går bussar både till Slussen direkt eller till Gustavsberg och alla varuhus i Värmdö Köpcentrum. I Brunns centrum, ca 1 km från bostaden, finns skola förskolor-9, stor matbutik med kött och färsk fisk över disk varje dag, bibliotek, bensinmack och Ingarö IF:s stora idrottsanläggning med fotbollsplaner.

KOMMUNIKATIONER
Brunn trafikeras av SL och de har sju busslinjer: 428, 429, 430 och 467 som går till Gustavsbergs centrum samt buss 428X, 429X och 430X som går till Slussen i centrala Stockholm, utan att stanna i Gustavsberg.

ÖVRIGT
Obs fastigheten säljs med friskrivningsklausul då det är ett dödsbo som säljer och den är ej besiktigad. Lagfartsavgift om 1,5 % på köpeskillingen samt expeditionskostnad tillkommer. Vid uttagande av nya pantbrev tillkommer en kostnad om 2 % på pantbrevs beloppet samt en expeditionskostnad.

Villa

Antal rum 3 rok.
Boarea 73 m²
Biarea 3 m²
Tomt 372 m²

Byggnad

Husform 1-plans parhus
Fastighetsbet. Brunn 1:794
Byggnadsår 1987
Uppvärmning Luftvärmepump IVT 590 med elpatron
Fönster 2-glas

Bra hörnläge

Vackra Ingarö

Framsidan

Trevligt tomt med högt läge i området

Terrassen på framsidan

Högt läge i området

Badrummet med tvättpelare och IVT luftvärmepump

Duschhörna

Handfat med kommod

Köket

Vita köksluckor

Matplatsen i köket

Vardagsrummet

Luftigt vardagsrum

Utgång till baksidan

Förråd

Master Bedroom

Master Bedroom

Sovrum 2

Tvättpelare och bra förvaring

Terrasen på baksidan

Laminatgolv

Hallen

Hallen

Björkviks badstrand

Bistro Björkvik

Gott om kantareller i skogen

Fastighetskarta 1:794

Fler boenden som du kan vara intresserad av


StorholmenTallvägen 32

3 rok
54 m²
9 700 000 kr
Tomt: 1.250 m²

Kummelnäs - VikingshillFläderstigen 3

4 rok
126 m²
8 495 000 kr

StuvstaTörnstigen 12

6 rok
86 m²
5 795 000 kr
Tomt: 860 m²

UrsvikGamla Enköpingsvägen 168

5,5 rok
133 m²
5 295 000 kr
5 350 kr/mån

Vi är inte som alla andra.Vi ger mer!

Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

SthlmFast • Hantverkargatan 10, Kungsholmen, 08-229901 • Nyproduktion: Tomtebogatan 28, Vasastan
info888363 i Stockholm, SE på Houzz