Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå

LiljeholmenRosterigränd 3, Vån 7

2 rok
58,5 m²
Välkommen till en magnifikt nyproducerad bostadsrätt i hjärtat av Liljeholmen. En påkostad och smakfullt uppförd gavellägenhet med välplanerad och luftig disposition. Fina material i kombination med smarta lösningar, enorma fönsterpartier och 2.9 m i takhöjd gör det lilla extra. Smidigt med kommunikation och parkering.

Gustav Ericsson

Reg. fastighetsmäklare

072-3155555
gustav@sthlmfast.se

VISA KOMPLETT BESKRIVNING AV BOENDET


Topp- tvåa med högt läge och balkong. Nyskick

Välkommen till en magnifikt nyproducerad bostadsrätt i hjärtat av Liljeholmen. En påkostad och smakfullt uppförd gavellägenhet med välplanerad och luftig disposition. Fina material i kombination med smarta lösningar, enorma fönsterpartier och 2.9 m i takhöjd gör det lilla extra. Smidigt med kommunikation och parkering.

Beskrivning

Varmt välkomna till detta unika projekt med internationell känsla som andas livskvalitet. Ett modernt hem med vatten, grönområden och all tänkbar service endast ett stenkast bort. Här bor du i en perfekt planerad 2:a om 58,5 kvadratmeter med det sociala som förtecken och designad för att möta det moderna levernet med fönster från golv till tak, nästan 3 meter i takhöjd och hiss som tar dig direkt ner till garaget. På sjunde våningen har du en fantastisk utsikt och den stora balkongen är belägen mot den lugna innergården. Lägenheten erbjuder vidare ett fantastiskt kök öppet mot vardagsrum, rymligt sovrum, ett toppmodernt badrum samt en walk in closet. Som pricken över i, finns även en pool att nyttja för föreningens medlemmar.

Intill Liljeholmstorget och sjön Trekanten har Rosteriet ett alldeles unikt läge, med grönområden och promenadstråk precis utanför. Här har man lyckats kombinera storstadspuls med
med vackra omgivningar och natur. Endast ett stenkast bort finns service, shopping och kommunikationer och allt vad Stockholm har ett erbjuda.

Stockholm växer och stadsgränsen har nu nått Liljeholmstorget. Förutom nya bostäder finns även ett shoppingcenter med ca 90 butiker bland annat populära klädeskedjor, välsorterade livsmedelsbutiker och trevliga caféer. Området Trekanten är ett lugnt och trevligt område beläget mellan Gröndal och Liljeholmen nära sjön Trekanten, Mälaren och härliga Vinterviken. På bara några minuter tar du dig till badplatser och motionsspår. I Trekanten kan du fiska abborre, regnbåge och gädda.

Kommunikationerna är mycket goda. Utanför fastigheten ligger stationen för tvärbanan som går mot Solna och via Liljeholmen och Gullmarsplan mot Sickla Udde.
Vid Liljeholmen finns flera busslinjer samt tunnelbana som tar dig till centralen på endast 10 minuter. Här finns även direktanslutning med buss till Bromma- och Arlanda flygplats.

Bostadens 58,5 kvm disponeras enligt följande:

Entré
Luftig och ljus hall med vitlaserad ekparkett, mattlackad vilket är genomgående för bostaden samt vitmålade väggar. Avhängningsplats för ytterkläder intill entrén samt ytterligare förvaring i dubbla garderober.

Kök
Modern halvöppen planlösning mellan kök och vardagsrum som bildar en naturlig samlingsplats. Köket är stilrent inrett med vita luckor utan beslag (softclose), kaklat stänkskydd i blyertsgrått, rostfri kyl/frys (uppgraderat), induktionshäll, inbyggnadsugn, diskmaskin samt mikrovågsugn i överskåp. Vitmålade väggar och vitlaserat parkettgolv.

Vardagsrum
Spatiöst vardagsrum i gavel med härligt ljusinsläpp via stora fönsterpartier i fil. Den öppna planlösningen bildar en social knytpunkt och rummets utformning möjliggör flertalet möbleringsalternativ. Utgång till stor balkong. Ytterligare förvaring i rymlig klädkammare.

Sovrum
Via vardagsrummet nås bostadens rogivande sovrum med massiv ekparkett och vitmålade väggar. I rummet finns det plats för dubbelsäng och övrigt möblemang. Förvaring i garderob.

Badrum
Rymligt badrum med klinkergolv i ljusgrå nyans och helkaklade vita väggar. Välutrustat, med uppgraderad maskinell utrustning från Siemens (tvättmaskin och torktumlare), kommod, väggspegel med ledbelysning, golvvärme, duschhörna med glasdörrar samt wc.

Balkong
Stor trivsam balkong med utgång från vardagsrummet, vänd mot tyst och lugn innergård.

Lägenhet

Antal rum 2 rok.
Boarea 58,5 m²
Våning 7 trappor av 9
Hiss Hiss

Byggnad

Husform Flerfamiljshus
Fastighetsbet. Stockholm Rosteriet 7
Byggnadsår 2016
Uppvärmning Fjärrvärme
Fönster 3-glas
Fastighetsbet. Brf Rosteriet
Övriga byggnader Gemensamma anläggningar: Förråd med nätväggar i källaren. Cykelförråd på plan 1, 2 & 3 samt på gården. Barnvagnsrum Parkering: Förhyrda p-platser finns i garage, 96 platser. 1800 kr/mån. Omkringliggande garage finns. Annars boendeparkering Gård: Pool finns på den gemensamma gården, runt poolen blir det en träterrass samt stenbeläggning. Övriga gårdsytor iordningsställs med gräsmatta, gångytor, blommor, träd samt buskar.

Brf Rosteriet består av 225 bostadsrättslägenheter i två byggnader.
Lägenhetsförråd finns i källaren.

TV/tele/bredband:
Bostadsrättsföreningen har tecknat ett avtal med Com Hem av Bredband 1000/1000 (500-1000 Mbit/s) (LAN) , TV Digitalt Startutbud samt Telefon Telefoni Bas.
Utöver detta skall boende teckna individuella avtal med leverantören för internetuppkoppling, bredbandstelefoni och utökat kanalutbud på TV.

Parkering:
I två våningsplan finns det garageplatser.

Gemensamma anordningar:
Lugn och skyddad loungearea samt poolområde med utomhuspool som får nyttjas av bostadsrättsföreningens medlemmar.

För mer info se föreningens hemsida: http://www.brfrosteriet.se/?tab=hem

Vardagsrum

Vardagsrum mot halvöppet kök

Utsikt

Poolområde

Balkong

Entré

Kök

Kök

Kök

Balkong

Vardagsrum

Vardagsrum

Walk in closet

Sovrum

Sovrum

Badrum

Badrum

Innergård

Fastighet

Café i huset

Trekanten

Liljeholmens Centrum intill

Planritning

Fler boenden som du kan vara intresserad av


StorholmenTallvägen 32

3 rok
54 m²
9 700 000 kr
Tomt: 1.250 m²

Kummelnäs - VikingshillFläderstigen 3

4 rok
130 m²
8 495 000 kr

JärlaTurbinvägen 7H

5 rok
92 m²
5 495 000 kr
5 367 kr/mån
Visning: Sön 27/1. kl 12:30-13:10. Välkommen!

UrsvikGamla Enköpingsvägen 168

5,5 rok
133 m²
4 995 000 kr
5 350 kr/mån
Aktuellt bud: 5 000 000 kr

Vi är inte som alla andra.Vi ger mer!

Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

SthlmFast • Hantverkargatan 10, Kungsholmen, 08-229901 • Nyproduktion: Tomtebogatan 28, Vasastan
info888363 i Stockholm, SE på Houzz