Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå

SödermalmRutger Fuchsgatan 8 A

3 rok
87 m²
Bud 5 600 000 kr
Arkitektritad - Omnämd i designtidningar- -Topprenoverad - Walk in closet - Modern - Högt upp i huset - Vitputsade stenväggar - Vackra trägolv - Gedigen takhöjd - Eftertraktad adress - Solid förening - Sekelskiftesdetaljer - Öppen planlösning
TILLGÄNGLIGA DOKUMENT

Marcus Bodin

Reg. fastighetsmäklare

070-9111490
marcus@sthlmfast.se

VISA KOMPLETT BESKRIVNING AV BOENDET


Designdröm med New York studio-känsla i trendiga SoFo

Bud 5 600 000 kr
Arkitektritad - Omnämd i designtidningar- -Topprenoverad - Walk in closet - Modern - Högt upp i huset - Vitputsade stenväggar - Vackra trägolv - Gedigen takhöjd - Eftertraktad adress - Solid förening - Sekelskiftesdetaljer - Öppen planlösning

Beskrivning

Välkommen till en extraordinär våning i sann New york-anda. Detta är en designdröm som har kombinerat det bästa av två världar. Gamla anor med nytänkande och exklusiva materialval är något som kännetecknar denna bostad. Alla detaljer och linjer är igenomtänkt in i minsta detalj, allt för att framhäva bostadens naturliga skönhet. Bostaden har cirkulerat i bland annat stilikons-tidningen Residence samt i ljusarkitekten Kai Piippos bok om ljusinstallationer. Arkitekturen är en blandning av tidstypisk -20 tal med många vackra sekelskiftesdetaljer kombinerat med modernt nytänkande i sitt esse.
Lägenheten erbjuder boende utöver det vanliga och livsstilen som följer med. Finns bara ett sätt att uppleva denna pärla - på plats. Välkomna.

Lägenheten är belägen på en mycket populär adress i hjärtat av Södermalm och SoFo. Endast ett stenkast bort finns både Nytorget, Vita bergsparken och Skanstull.
Området är mycket omtyckt för sitt breda utbud restauranger, caféer, småbutiker och all tänkbar service. För att nämna några: omåttligt populära restaurang Nytorget 6 samt Urban Deli
Från vardagsrumsfönstret ser man "nya Sjöstaden" växa fram med ny marina och pampiga omgivningar.
Området har också direkt närhet till Tullgårdsparken, Blecktornsparken och Hammarby idrottsplats där grönska och många trevliga promenadstråk utlovas.

Mycket bra kommunikationer med t-bana, pendeltåg och innerstadsbussar alldeles i närheten.

Bostadens 87 kvm disponeras enligt följande:

Entré
Första intrycket är viktigt. När man stiger in i denna bostad märker man direkt att det är något utöver det vanliga. Stor öppen och luftig hall med tydliga spår av design, vitputsade stenväggar och golv belagt med mörk sisalmatta. Gott om plats för avhängning och förvaring. Intilliggande gästtoalett i mycket hög standard.

Kök
Mycket stilrent kök där varenda detalj har tagits i noga övervägande. Kökets placering i bostaden är öppet mot vardagsrum och gör detta till en härlig social samlingsplats. Köket är utrustat med en specialbeställd helgjuten köksbänk i vit Corian. Förvaring sköts i högblank vit skåpserie med gott om utrymme. Köket är även utrustat med en platsbyggd dold spisfläkt, gasspis från Smeg med 5 st. brännare, nedsänkt diskho samt diskmaskin. I ett separat krypin perfekt placerat mot arbetsytorna finns torrförråd samt kyl/frys. Det svart-laserade furugolvet ger en vacker kontrast och den genomarbetade belysningen förhöjer känslan av välmående och exklusivitet.

Vardagsrum
Smakfullt designat vardagsrum men många vackra detaljer. Ljust, behagligt och luftigt tack vare tre stora fönster i fil. Rummets utformning och stil påminner en om en typisk New York studio. Vardagsrummet som utöver öppenheten mot kök har också kontakt med båda sovrummen som smidigt skiljs åt med skjutdörrar. Stora fönster, vitputsade stenväggar och svart-laserat furugolv tillsammans med bostadens ljuskällor gör detta till en spektakulär våning. Rummet inbjuder till inspirationsrika möblerings alternativ med plats för bland annat soffgrupp och matplats för upp till 8-12 personer. Vardagsrummets kortsida är försedd med högblanka vita skåp som inhyser mediaenhet och allmän förvaring. Tyst och lugnt.

Sovrum I
Harmonisk och hemtrevligt sovrum med vitputsade väggar och svart-laserat furugolv. Gott om plats för möblering samt ingång till stor walk in closet. Rummet är ljust och luftigt tack vare stort fönsterparti samt öppenheten mot vardagsrummet.

Sovrum II
Mysigt sovrum beläget mot lugn innergård. Rummet går i samma stil som övriga bostaden med vitputsade stenväggar och svart-laserat furugolv. Stort vackert fönster med djup nisch och spröjs. Plats för bland annat stor säng, kontorsplats och övrigt möblemang. Förvaringen sköts med platsbyggda hyllor. Avskiljs mot resterande rum med skjutdörr.

Badrum
Designat badrum med exklusiv attribut. Alla detaljer och utrymmen är skräddarsydda som t.ex. specialbeställd handfat i Corian, moderna materialval som Vola kranar, stora vita kakelplattor, mörkt trägolv och en rymlig dusch samt badkar. Här hittar vi även tvättmaskin och platsbyggd förvaring. Finns utrymme för torktumlare. Detta badrum utstrålar klass och hotellkänsla.

Gästtoalett
Praktisk gästtoalett i anslutning till hallen. Även detta utrymme har fått varsam behandling i renoveringen. Vitputsade stenväggar i kombination med vitt kakel och svart klinkergolv bidar till vardagslyxintrycket. Utrustat med vägghängd toalett, specialbeställt handfat i Corian, hyllplan med platsbyggd spegel samt infällda spotlights i tak.

Walk in Closet
Stor garderob som nås från vardagsrum och sovrum I.

Lägenhet

Antal rum 3 rok.
Boarea 87 m²
Våning 4 trappor av 5
Hiss Hiss

Byggnad

Husform Flerfamiljshus
Fastighetsbet. Kv Kroken 11
Byggnadsår 1927
Uppvärmning Fjärrvärme
Fönster Bullerisolerade fönster m
EnergiDekl Utfärdat 2009-05-04 00:00
Energi Förbrukning 162 kWh/m² (Atemp) och år
AndelArsAvgift 4,6514
Fastighetsbet. Brf Kroken 11
Övriga byggnader Gemensamma utrymmen Tvättstuga Uteplats Vädringsbalkonger Cykelförråd Källarförråd

Bostadsföreningen Kroken 11 med Org.nr 769607-9818 köpte fastigheten 2005-04-01. Föreningens fastighet är upplåten med äganderätt och belägen i Stockholms kommun på Rutger Fuchsgatan 8A och B.
Huset uppfördes 1927 och består av ett hus med en A-uppgång och en B-uppgång. I fastigheten finns även en hyreslokal på markplan med egen ingång. Fastigheten innehåller 38 stycken bostadslägenheter varav alla upplåts med bostadsrätt.

Väsentligt utförda renoveringar:
2005-2006 - genomfördes en relining av V/A-stammarna
2010 - fönster mot gården renoverades och målades

Kommande renoveringar
Inget planerat i dagsläget.

Kabel-TV/Internet
Levereras av ComHem

Godkänner delat ägande.

Godkänner ej juridiskperson

Föreningen äger marken.

För ytterligare info se hemsida, http://www.brfkroken11.se/

Vardagsrum mot öppet kök

Kök mot vardagsrum

Vardagsrum

Badrum

Vardagsrum mot kök

Kök

Hall

Kök

Skafferi

Vardagsrum

Vardagsrum

Mot vardagsrum

Detalj

Sovrum I

Sovrum I

Detalj

Sovrum II

Sovrum II

Sovrum II

Badrum

Badrum

Handfat

Detalj

Gästtoalett

Mysig vädringsbalkong

Innergård

Fasad

Planritning

Fler boenden som du kan vara intresserad av


StorholmenTallvägen 32

3 rok
54 m²
9 700 000 kr
Tomt: 1.250 m²

Kummelnäs - VikingshillFläderstigen 3

4 rok
126 m²
8 495 000 kr

StuvstaTörnstigen 12

6 rok
86 m²
5 795 000 kr
Tomt: 860 m²

UrsvikGamla Enköpingsvägen 168

5,5 rok
133 m²
5 295 000 kr
5 350 kr/mån

Vi är inte som alla andra.Vi ger mer!

Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

SthlmFast • Hantverkargatan 10, Kungsholmen, 08-229901 • Nyproduktion: Tomtebogatan 28, Vasastan
info888363 i Stockholm, SE på Houzz