Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå

BandhagenSalbyvägen 3

2 rok
62 m²

Marcus Bodin

Reg. fastighetsmäklare

070-9111490
marcus@sthlmfast.se

VISA KOMPLETT BESKRIVNING AV BOENDET


Beskrivning

Välkommen till en välplanerad och ljus bostad högt upp i huset med Bandhagens centrum runt husknuten. Bostadens välplanerade två rum och kök om 62 kvm kan bäst beskrivas som ljus och luftig. De yteffektiva kvadratmetrarna innehåller ett snyggt kök med separat matdel, stort sovrum, fräscht badrum och ett prydligt vardagsrum med utgång till solig balkong. Bostadens matdel kan med små medel omdisponeras till ytterligare ett sovrum. Lägenheten har ljusa väggar, linoniumgolv och parkettgolv samt högt i tak. Balkongen ligger mot solig grönskade baksida skyddat från trafik och buller. Lägenheten är för övrigt gott om förvarings utrymme och är insynsskyddad.


Trevligt och välvårdat område med Bandhagens centrum runt husknuten. Här finns mataffär, bageri, restauranger, gym och annan service. T-banans gröna linje ansluter härifrån och tar dig in till T-centralen på ca 15 minuter. Det finns busshållplats mycket nära lägenheten som trafikeras av linje 161 (ansluter bl.a. Älvsjö Station) och 173 som går förbi IKEA. Med bil tar man sig mycket enkelt ut på Örbyleden och vidare till Södra länken och Nynäsvägen.
Bredvid centrumet finns ett grönområde med gräsytor, stor lekpark, promenad/cykelvägar samt boulebana.

Lägenhetens 62 kvm disponeras enligt följande:


Entré
Trevlig entré med vitmålade väggar och linoliumgolv. I direkt anslutning till ingången finns tre stora garderober samt avhängningsplats för kläder och skor. Intill finns också bostadens badrum.

Kök
Ljust och luftigt kök med separat matplats fyra personer. Väggarna är vitmålade och golvet belagt med linoleum-matta. Köket är välutrustat med praktiska arbetsytor, stänkskydd i vitt kakel, gott om förvaring i snygg vit skåpserie med över- och underskåp, rostfri diskbänk med dubbelho, kyl/frys, spisfläkt gasspis och ugn.

Vardagsrum
Vardagsrum med en luftig takhöjd i kombination med klassiskt parkettgolv, målade väggar i beige nyans och stort fönsterparti samt utgång till balkong. Rummets utformning bidrar till inspirationsrika möblerings-alternativ, man får enkelt plats med bland annat en stor soffa, fåtölj, tv-möbel, vardagsrumsbord.
Rummet är beläget mot lugn och grönskade baksida.

Sovrum
Ljust och harmoniskt sovrum i perfekt storlek. Snyggt målade väggar i ljusgrå nyans och golv i träimitation. Praktiskt inbyggda garderober inhyser gott om förvaring. Här får man plats med bland annat dubbelsäng, nattduksbord, hyllor, tv-möbel och fåtölj.

Badrum
Fräscht helkaklat badrum med klinker golv i lätt grå nyans. Fönster ger vädringsmöjligheter och släpper in trivsamt ljus. Badrummet är utrustat med inglasad dusch, wc, handfat och badrumsskåp med spegel.

Balkong
Mysig balkong med soligt läge belägen mot lugn och grönskande baksida.

Lägenhet

Antal rum 2 rok.
Boarea 62 m²
Våning 2 trappor av 3

Byggnad

Husform Flerfamiljshus
Fastighetsbet. Brf Rustiken 1
Byggnadsår 1952
Uppvärmning Fjärrvärme
Fönster 2-glas
Fastighetsbet. Brf Rustiken
Övriga byggnader Parkering Det finns 8 parkeringsplatser på Rustiken 1:s tomtmark I området finns ett antal 7-dygns platser. Det är fri parkering på kringliggande gator, viss datumparkering förekommer under vinterhalvåret. Tvättstuga med torkrum på källarplan innehållande Tvättmaskiner, torktumlare, kallmangel och torkskåp. Cykelrum finns att tillgå på källarplan. Tillhörande förråd finns i källaren.

Rustiken är en bostadsrättsförening som registrerades hos Bolagsverket 2013-07-10 med organisationsnummer 769626-6399. Rustiken 1 ligger belägen på Salbyvägen 1,3 och 5 samt Skärligebacken 7. Rustiken 2 på Fågelstavägen 1,3, och 5.
Föreningen upplåter total 45 bostadslägenheter.
Fastigheten upplåts med tomträtt och har varsin byggnad med tre trapphus i tre våningsplan samt källare. Ytterligare 2 bostadsrätter kommer uppföras i källarplan.
Utöver detta finns det en butikslokal om 59 kvm som nyttjas som frisörsalong, fyra lagerlokaler, ett större och två mindre garage. Sammanlagd yta för dessa lokaler är 204 kvm.

Underhåll/Renovering
Se bifogat dokument.


Internet/kabel-tv levereras av ComHem.

Föreningen godtar ej juridiskperson som ägare.

Balkong

Vardagsrum

Vardagsrum

Kök

Kök

Hall

Hall

Kök

Kök

Detalj

Vardagsrum

Sovrum

Detalj

Utsikt

Badrum

Balkong

Nära kommunikationer

Planritning

Fler boenden som du kan vara intresserad av


StorholmenTallvägen 32

3 rok
54 m²
9 700 000 kr
Tomt: 1.250 m²

Kummelnäs - VikingshillFläderstigen 3

4 rok
130 m²
8 495 000 kr

JärlaTurbinvägen 7H

5 rok
92 m²
5 495 000 kr
5 367 kr/mån
Visning: Sön 27/1. kl 12:30-13:10. Välkommen!

UrsvikGamla Enköpingsvägen 168

5,5 rok
133 m²
4 995 000 kr
5 350 kr/mån
Aktuellt bud: 5 000 000 kr

Vi är inte som alla andra.Vi ger mer!

Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

SthlmFast • Hantverkargatan 10, Kungsholmen, 08-229901 • Nyproduktion: Tomtebogatan 28, Vasastan
info888363 i Stockholm, SE på Houzz