Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå

KungsholmenSankt Eriksgatan 19/5tr/Hiss

3 rok
89 m²
Underbara tre rum och kök på nedre Kungsholmen ett stenkast från Norr Mälarstrand. På femte våningen ligger denna nyrenoverade pärla med låg avgift. Fastigheten är byggd 1912 och bostaden har kvar sin sekelskiftescharm. Allt vad man kan önska sig har denna bostad.

Marcus Bodin

Reg. fastighetsmäklare

070-9111490
marcus@sthlmfast.se

VISA KOMPLETT BESKRIVNING AV BOENDET


Nyrenoverad, chans för balkong, Låg avgift, Sekelskifte

Inte ofta hittar man en bostad med allt vad man kan önska sig och samtidigt med en otroligt låg avgift på en av Stockholms finare kvarter.
Jag har äran att här få presentera en bostad med anor från 1900-talets början. En vacker fastighet med ännu vackrare bostad som fortfarande har den där speciella känslan av harmoni och charm du bara hittar i dessa typer av hus.
Redan i hallen möts du av ett furugolv anno 1912 som idag är nyslipat och vit laserat. Taket är här nedsänkt med spotlights och redan nu ser du vad bostaden har att erbjuda.
Bostaden i sig är med sina 89 kvadratmeter och sina tre rum och kök yteffektiv och vackert renoverad med varsam hand och här får det gamla samt det nya får här samspela i perfektion.
Vad sägs om vitlaserade furugolv i original, högt i tal med stuckatur bevarad, fönsterparter med spröjs, nyrenoverat kök med tvättmaskin, ett badrum med skandinavisk touch vilket andas minimalism och funktion?
Bostaden är i sin helhet nyrenoverad.
Detta är ett drömboende för familjeliv som singelliv. Här bor ni vid pulsen av Kungsholmensamt ett stenkast från vackra Norr Mälarstrand. Bostaden ligger i ett väldigt lugnt och ostört läge då den ligger på femte våningen och har innergården som utsikt från alla rum förutom vardagsrummet.
Det är som sagt inte ofta dessa toppbostäder kommer ut på marknaden: Nyrenoverad, chans för balkong, högt läge, sekelskiftecharm och en otroligt låg avgift.. men nu är den här, om inte för länge men för stunden.. så skynda på att ta chansen. Välkomna.

Beskrivning

Inte ofta hittar man en bostad med allt vad man kan önska sig och samtidigt med en otroligt låg avgift på en av Stockholms finare kvarter.
Jag har äran att här få presentera en bostad med anor från 1900-talets början. En vacker fastighet med ännu vackrare bostad som fortfarande har den där speciella känslan av harmoni och charm du bara hittar i dessa typer av hus.
Redan i hallen möts du av ett furugolv anno 1912 som idag är nyslipat och vitlaserat. Taket är här nedsänkt med spotlights och redan nu ser du vad bostaden har att erbjuda.
Bostaden i sig är med sina 89 kvadratmeter och sina tre rum och kök ytterst yteffektiv och vackert renoverad med varsam hand och här får det gamla samt det nya får här samspela i perfektion.
Vad sägs om vitlaserade furugolv i original, högt i tal med stuckatur bevarad, fönsterparter med spröjs, nyrenoverat kök med tvättmaskin och vinkyl, ett badrum med skandinavisk touch vilket andas minimalism och funktion.
Bostaden är i sin helhet nyrenoverad.
Detta är ett drömboende för familjeliv som singelliv. Här bor ni vid pulsen av Kungsholmensamt ett stenkast från vackra Norr Mälarstrand. Bostaden ligger i ett väldigt lugnt och ostört läge då den ligger på femte våningen och har innergården som utsikt från alla rum förutom vardagsrummet.
Det är som sagt inte ofta dessa toppbostäder kommer ut på marknaden: Nyrenoverad, högt läge, sekelskiftecharm och en otroligt låg avgift.. men nu är den här, om inte för länge men för stunden.. så skynda på att ta chansen. Välkomna.

Vardagsrummet är renoverat och har allt ett vardagsrum ska ha. Här har du plats för all typ av möblering just du vill ha i ett vardagsrum. Ett stort vackert spröjsat fönster skänker mycket ljus in i rummet och lyser upp de nymålade väggarna samt det nyslipade och vitlaserade golven.

Genomgående från vardagsrummet finner du det stora och nyrenoverade köket. Här har man designat ett stilrent kök med all den maskinella utrustning man kan önska sig. Köket är i vitt och dess form och nyans följer den röda tråd av sekelskifte som resten av bostaden. Här finner du inbyggd kyl/frys, inbyggd vinkyl, integrerad diskmaskin, induktionshäll, varmluftsugn och en inbyggd tvättmaskin. Köket har en bardel som används till arbetsyta, serveringsdel eller bara att helt enkelt sitta vid. En nyslipad och oljad bänkskiva i ek omsluter detta vackra kök. Som i resten av bostaden har du också här vitlaserade furugolv. Framför köket har du en matsalsdel som rymmer det stora middagssällskapet och annat möblemang. Ett stort vackert spröjsat fönster som vetter mot innergården finns här också.

Parallellt med köket ligger Master Bedroom med samma vackra golv som i resten av bostaden. Fönster mot innergård och garderober. Här finns plats för dubbelsäng och annat möblemang som är kutym för stora sovrum.
Det andra sovrummet ligger vägg i vägg till det stora sovrummet, vilket brukar uppskattas av de nyblivande föräldrarna. Här finns plats för garderob, säng, skrivbord och lekhörna. Fönster mot innergård och vackra vita furugolv. Det perfekta rummet för den nyfödda, tonåringen eller (svärföräldrarna).

Badrummet andas skandinavisk design med minimalism och stilrenhet. Stora gråa klinkerplattor med golvvärme i symbios med vita laserskurna kakelplattor, också de i stora mått. Taket är nedsänkt med spotlights, vägghängd toalett, handuksvärmare, stor stilren kommod i abstrakt vitt samt en duschhörna med glasdörrar, ger detta badrum till det där lilla extra.

Redan i hallen ser man att något speciellt är att vänta. Här möts du av ett underbart nyslipat och vitlaserat furugolv i original. Taket är nedsänkt med snygg spotlights som ger hallen bra med ljus. Längst vänstra långsidan är en garderobsvägg med spegeldörrar byggd som ger dig den förvaring du behöver. Annat möblemang får här också plats. En entré/hall du verkligen välkomnas utav och känner att resten av bostaden kommer att överraska.

Lägenhet

Antal rum 3 rok.
Boarea 89 m²
Våning 4 trappor av 5
Hiss Hiss

Byggnad

Husform Flerbostadshus
Fastighetsbet. kv Karlsvik 40
Byggnadsår 1912
Uppvärmning Fjärrvärme
Fönster 2-glas
Fastighetsbet. Karlvik 39
Övriga byggnader Lägenheten har ett optimalt läge på Nedre Kungsholmen med direkt närhet till såväl natur som stadspuls. Intilliggande Rålambshovsparken med populära Smedsuddsbadet bjuder på skön grönska liksom härliga promenadslingor längs Norr Mälarstrand och Riddarfjärdens glittrande vatten. Inom ett par minuters promenad når du Fridhemsplan med fullt utbud av servicecentra samt bra shopping i Västermalmsgallerian. I området finns flertalet träningsanläggningar såsom SATS, Friskis & Svettis m.fl. Du tar dig även enkelt till city med sitt gedigna utbud av shopping och nöjesliv. Mycket goda kommunikationer med flertalet innerstadsbussar liksom med tunnelbana (blå och grön linje). Alla inom bekvämt promenadavstånd. Uppgifterna iobjektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Allmänt om föreningen: Brf Karlsvik 39 består av två
fastigheter Karlsvik 39 med adresserna Sankt
Eriksgatan 19, Karlsviksgatan 18 och Karlsvik 40 med
Sankt Eriksgatan 17, Karlsviksgatan 16. I föreningen
finns 84 st lägenheter upplåtna med bostadsrätt och 9
st lokaler upplåtna med hyresrätt. Juridisk person
godkänns ej. Delat ägarskap godkänns. I nuläget
diskuteras inga avgiftshöjningar. Brf Karlsvik 39 är en
äkta förening.
Utförda renoveringar: 2011 Nya balkonger installerades, fönsterrenovering.
2010 Nya hissar, renovering tak.
2009 Installerades nya maskiner i tvättstugan
2009 Renovering av bastu
Årsskiftet 2007 - 2008 lät styrelsen installera en ny
värmeväxlare för fjärrvärmen i undercentralen.
2007-08 Spolning av stammar
2006 OVK, målning av tak
1997 Trapphusen målades
1973 Relining och nya elstigar
1973 Nytt plåttak
Kommande renoveringar:
Under 2012-13 kommer fasaderna att renoveras samt
resterande fönster renoveras. Resterande balkonger
kommer att installeras mot gatan på Karlsviksgatan 16.

Vardagsrum

Stort vardagsrum

Vitlaserade furugolv i orginal

Nyrenoverat kök

Vackra fönster

Högt i tak

Vacker stuckatur

Högt läge

Kök

Stilrent kök

Inbyggd tvättmaskin

Kök med avlastningsytor

Plats för stor matgrupp

Master Bedroom

Stora ytor

Nedsänkt tak med spotlights

Badrum

Badrum

Stilrent handfat

Sovrum II

Garderobsvägg

Innergård

Innergård

Ny plan

Alternativ Planritning

Planritning

Fler boenden som du kan vara intresserad av


StorholmenTallvägen 32

3 rok
54 m²
9 700 000 kr
Tomt: 1.250 m²

Kummelnäs - VikingshillFläderstigen 3

4 rok
126 m²
8 495 000 kr

StuvstaTörnstigen 12

6 rok
86 m²
5 795 000 kr
Tomt: 860 m²

UrsvikGamla Enköpingsvägen 168

5,5 rok
133 m²
5 295 000 kr
5 350 kr/mån

Vi är inte som alla andra.Vi ger mer!

Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

SthlmFast • Hantverkargatan 10, Kungsholmen, 08-229901 • Nyproduktion: Tomtebogatan 28, Vasastan
info888363 i Stockholm, SE på Houzz