Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå

SkarpnäckSegelflygsgatan 35, Vån 3

3 rok
71 m²
Charmant 3.a om 71 kvm högst upp i huset med balkong.
Möjlighet att förvärva en mycket trivsam och ljus trerummare med väl avvägda rum och alla möjliga bekvämligheter. Gott om förvaring både i och utanför bostaden. Lummigt grönskande kvarter med smidiga kommunikationer. Parkeringsgarage.

Gustav Ericsson

Reg. fastighetsmäklare

072-3155555
gustav@sthlmfast.se

Annika Ericsson

Reg. Fastighetsmäklare

072-3055555
annika@sthlmfast.se

VISA KOMPLETT BESKRIVNING AV BOENDET


Charmant 3.a om 71 kvm högst upp i huset med balkong

Charmant 3.a om 71 kvm högst upp i huset med balkong.
Möjlighet att förvärva en mycket trivsam och ljus trerummare med väl avvägda rum och alla möjliga bekvämligheter. Gott om förvaring både i och utanför bostaden. Lummigt grönskande kvarter med smidiga kommunikationer. Parkeringsgarage.

Beskrivning

Varmt välkommen till en synnerligen välplanerad trea om 71 kvm i detta lummiga och eftertraktade område. Lägenheten är belägen högst upp i fastigheten vilket ger ett härligt ljusinsläpp och trevlig utsikt. Hörnläget är perfekt med loftgångsbalkong, där kan man disponera en stor mysig uteplats. Balkongen är smidigt sammanknuten med entré och kök där man avnjuter eftermiddags- och kvällssol.
Bostaden har en genomgående planlösningen med väl avvägda rum, modernt öppet kök, stort vardagsrum, två rymliga sovrum, välutrustat badrum samt utmärkta förvaringsmöjligheter.
Helt enkelt en perfekt tre rum och kök med genomgående hög standard. Bekvämligheter så som exempelvis stort förråd om ca 7 kvm, egen garageplats, lummig innergård med grillplats, övernattningslägenhet osv.
Välskött förening med solid ekonomi/låg belåning.

Här bor man i grönskande natur med barnvänliga kvarter. För den aktive eller friluftsintresserade nås Ältasjön, Nacka naturreservat, Söderbysjön och Hellas gården på bekvämt avstånd.
Närheten till city gör detta till ett mycket populärt bostadsområde med smidiga kommunikationer via bil, tunnelbana, eller buss.
Även serviceutbudet är utmärkt, längs skarpnäcksallé återfinns det mesta man önska med allt från restauranger, och livsmedelsaffärer till gym och apotek.
Kommunikationerna är utmärkta med tunnelbanans gröna linje som smidigt tar dig in till stan på mindre än 20 minuter.

Bostadens 71 kvadratmeter disponeras enligt följande:

Entré
Inbjudande hall som leder dig centralt in i bostaden. Gott om förvaring i gardrobslänga med skjutdörrar och walk in closet. Målade väggar och parkettgolv.

Kök
Elegant kök med öppen planlösning mot entré och uteplats där stora fönsterpartier ger ett rikligt ljusinsläpp och behaglig utsikt. Köket är välutrustat och erbjuder gott om förvaringsmöjligheter i över- och underskåp samt rejäla arbetsytor.
Maskinell utrustning i form av kyl och frys, ugn med spishäll, spisfläkt och diskmaskin. Matplats för 6-8 personer.

Vardagsrum
Rymligt och väldisponerat vardagsrum med enormt ljusinsläpp via tre stora fönster i fil. Rummet utformning erbjuder möjlighet för flera möblerings alternativ. Ytskikten är prydliga med klassiskt vitmålade väggar och ekparkettgolv.

Sovrum
Master bedroom med gott om plats för bland annat dubbelsäng med tillhörande möblemang. Ljus och trivsam men utmärkt förvaring i stor garderob. Ekparkett.

Sovrum II
Beläget intill entrén. Rymligt sovrum med plats för större säng och ytterligare möblemang.

Badrum
Praktiskt och rymligt badrum med plastmatta på golv och helkaklade väggar. Utrustat med Wc, kommod, badrumsskåp och duschkabin.

Loftgångsbalkong
Ett utmärkt utrymme som är mycket uppskattat av nuvarande ägare. Här har man sin uteplats, möblerat som ett extra vardagsrum. Högst upp i fastigheten avnjuts många härliga stunder i eftermiddags och kvällssolen.

Lägenhet

Antal rum 3 rok.
Boarea 71 m²
Våning 4 trappor av 4
Hiss Hiss

Byggnad

Husform Flerfamiljshus
Fastighetsbet. Kv Segelflygaren 3
Byggnadsår 1985
Uppvärmning Fjärrvärme
Energi Förbrukning 120 kWh/m² (Atemp) och år
AndelArsAvgift 0,24888
Fastighetsbet. Brf Segelflygaren
Övriga byggnader Gemensamma utrymmen: Föreningslokal För medlemmar att disponera, belägen på Segelflygsgatan 18. Lokalen har fyra utrymmen: Samlingssal, kök, toalett, kapprum. Du kan nyttja föreningslokalen för möten och fester för en avgift på 250 kronor per tillfälle. Övernattningslägenhet Kan hyras av föreningens medlemmar för 240kr/dygn. Gemensam uteplats med grillmöjligheter. Parkering 430 kr/månad för bilplats utan eluttag, 495 kr/månad för bilplats med eluttag eller 150 kr/månad för mc-plats Besöksparkering: 20 bilplatser är reserverade för besökare . Cykelrum Bastu Förråd tillhör bostaden om ca 7 kvm.

Brf Segelflygaren är en äkta bostadsrättsförening som förvärvade fastigheten 1980. Föreningens upplåter, äger och förvaltar samtliga byggnader inom de fem fastigheterna samt innehar tomträtterna. Föreningen äger 374 lägenheter. Samtliga lägenheter
upplåts med bostadsrätt. Lägenheterna finns i 32 trapphus, alla med var sin tvättstuga, allrum och förråd. Till de boendes förfogande står även två grovtvättstugor. Det finns även 5 st. lokaler som föreningen disponerar.

Avgifter
Inga beslut finns om kommande avgiftshöjningar

Kommande renoveringar
Inga stora renoveringar planerade i närtid

Utförda renoveringar:
Renovering av avloppstammar gjordes i mars-april 2016.
Hissarna i 20 st. trappuppgångar samt i garaget har det installerats nya larmtelefoner.
Under 2014-2015 har samtliga trapphustvättstugor totalrenoverats samt låssystemen till portarna har bytts ut.
Underhåll av takterrasser, trapphus, garagerenovering och ventilationssystem.
Föreningens stammar spolas kontinuerligt.

Kabel TV/Internet
Kabel-tv levereras av COM hem och ingår i avgiften. Internet är kollektivt upphandlat via bredbandsbolaget. En obligatorisk avgift på 125 kr tillkommer.

Parkering
Föreningen har eget garage inrymt i parkeringshuset vid Ballonggatan. Här finns totalt 257 bilplatser. 233 av dessa platser är reserverade för uthyrning varav 92 med eluttag. Dessutom finns 10 st. mc-platser för uthyrning.

Uthyrning sköts av servicecenter@stockholm.hsb.se

Överlåtelseavgift
1 113 kr betalas av köpare.

Pantsättningsavgift
448 kr

Ägande i föreningen
Delat ägande godkänns. Juridisk person godkänns ej.

Elförbrukning
Debitering sker via avgiftsavin från HSB med kvartalsintervall. Köpare och säljare får således reglera detta.

För ytterligare information se föreningens hemsida - www.brfsegelflygaren.se

Balkong/Entré

Vardagsrum

Kök

Utsikt från balkong

Mot entré

Kök

Kök

Vardagsrum

Vardagsrum

Sovrum

Sovrum II

Badrum

Balkong

Gemensam innergård med grillplats

Planritning

Fler boenden som du kan vara intresserad av


StorholmenTallvägen 32

3 rok
54 m²
9 700 000 kr
Tomt: 1.250 m²

Kummelnäs - VikingshillFläderstigen 3

4 rok
130 m²
8 495 000 kr

JärlaTurbinvägen 7H

5 rok
92 m²
5 495 000 kr
5 367 kr/mån
Visning: Sön 27/1. kl 12:30-13:10. Välkommen!

UrsvikGamla Enköpingsvägen 168

5,5 rok
133 m²
4 995 000 kr
5 350 kr/mån
Aktuellt bud: 5 000 000 kr

Vi är inte som alla andra.Vi ger mer!

Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

SthlmFast • Hantverkargatan 10, Kungsholmen, 08-229901 • Nyproduktion: Tomtebogatan 28, Vasastan
info888363 i Stockholm, SE på Houzz