Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå

SolnaSickla Kanalgata 14

4 rok
121 m²
Alldeles vid vattnet är denna härliga takvåning belägen. Lägenheten som sådan är mycket tilltalande, ljus och luftig, och till den hör en helt makalös terrass på ca 40 kvadratmeter med spektakulär utsikt över Södermalm. Att kalla detta unika boende för en "drömvåning" är med andra ord ingen överdrift.

Marcus Bodin

Reg. fastighetsmäklare

070-9111490
marcus@sthlmfast.se

VISA KOMPLETT BESKRIVNING AV BOENDET


Såld 10 500 000 kr.

Alldeles vid vattnet är denna härliga takvåning belägen. Lägenheten som sådan är mycket tilltalande, ljus och luftig, och till den hör en helt makalös terrass på ca 40 kvadratmeter med spektakulär utsikt över Södermalm. Att kalla detta unika boende för en "drömvåning" är med andra ord ingen överdrift.

Beskrivning

Bud just nu: 10 050 000 kr


Vardagsrum & kök med panoramavy över Stockholm
Vardagsrum och kök ligger i öppen planlösning och har en milsvid utsikt över Söder och Stockholm som är nära på omöjlig att se sig mätt på. De stora panoramafönstren som i princip går från golv till tak ger ett härligt ljus, och till bekvämligheterna och detaljerna hör ett fullutrustat kök med både bardisk och plats för matsalsmöbel, samt i vardagsrumsdelen - en öppen spis. Terrassen utanför då? Ja, ca 40 kvadratmeter ger i stort sett obegränsade möjligheter till ett unikt utomhusliv mitt i storstan. Och med en helt fantastisk inramning!

Stora sovrum & badrum med bubbelpool
De tre sovrummen är alla mycket rymliga och kan givetvis också utnyttjas som arbets- eller tv-rum. Mastersovrummet nås genom vackra spröjsade dubbeldörrar i glas, och har precis som hela lägenheten ett skinande blankt parkettgolv. Vidare finns två badrum varav det ena är inrett med ett hörnbubbelkar, dusch och wc, fönster med mera, och det andra med dusch och wc.

Kort och gott en bostad som har precis allt man kan önska och mycket, mycket mer därtill.

Hall
Rymlig och ljus hall med plats för klädavhängning. Här har du ingång till en gäst WC med dusch.

Kök
Fint kök med träluckor i öppen planlösning mot vardagsrum och matplats. Här finner du en maskinpark med dubbel kyl och frys, integrerad varmluftsugn, integrerad micro, gashäll och diskmaskin. Gott om förvaring och arbetsplats för de stora middagssällskapen. På golvet ligger som i resten av bostaden björkparkett och väggen har vackert safirblått kakel.

Matplats
Intill köket får du plats med stort matbord och här kan du njuta av den vackra sjöutsikten under middagen eller morgonkaffet.

Terrassen om ca 40 kvm
Sällan skådas och ges möjlighet till en sådan terrass med längsgående markiser. På ca 40 kvm har du en milslång utsikt och allt vad du kan önska av ett perfekt boende.Trall ligger som underlag och här kan du i lugn och ro njuta av vårvärmen.

Vardagsrum
Med stora panoramafönster ut mot vattnet ligger detta ljusa och rymliga vardagsrum. Här finns en vacker öppen spis som livar upp mysfaktorn i detta högst funktionella och unika rum. All typ av möblering får du självklart också plats med.

Sovrum I
Stort sovrum med plats för dubbelsäng och sängmöbler. Här har du också utsikt över vattnet. Vitmålade väggar och björkparkett.

Sovrum II
Luftigt och rymligt sovrum med plats för all typ av möblering. Stort panoramafönster med mycket ljusinsläpp. Här har du också ingång till en walk-in-closet.

Sovrum III
Ytterligare ett sovrum med bra rymd och ljusinsläpp. Används idag som kontor. Björkparkett på golv och vitmålade väggar.

Badrum
Väldigt stort och helkaklat badrum med golvvärme. Här finns tvättmaskin och torktumlare, dusch, handfat med kommod och ett bubbelbad med utsikt över sjön.


HAMMARBY SJÖSTAD

Hammarby Sjöstad är en av Stockholms nyaste stadsdelar som förenar modernt storstadsliv med närheten till natur. I området finns trevliga promenadstråk längs vattnet och Sjöstadsparterren. Välutbyggd service med flertalet restauranger och butiker, träningsanläggningar, bibliotek, kyrka, barnomsorg samt skolor.

Sjöstaden har väl utbyggda kommunikationer. SL trafikerar området med busslinje 71, 74 samt nattbuss 96. Tvärbanan går från Sickla Udde till Alvik via Gullmarsplan och Liljeholmen. M/S Lotten trafikerar sjövägen över Hammarby Sjö (Norra sidan vid Tegelviksgatans slut, södra sidan vid Kölnagatan/Luma biblioteket). Resan är kostnadsfri.
Sommarhalvåret trafikerar M/S Emelie Hammarby Sjöstad med utgångspunkt från Nybroviken, resan går via Djurgården och Saltsjöqvarn.

Mer information om område och kommunikationer finns på www.hammarbysjostad.se

Lägenhet

Antal rum 4 rok.
Boarea 121 m²
Våning 4 trappor av 4
Hiss Hiss

Byggnad

Husform Flerbostadshus
Fastighetsbet. Fjärden 1
Byggnadsår 2002
Uppvärmning Fjärrvärme
Fönster 3-glas
EnergiDekl Utfärdat 2009-11-20 00:00
Energi Förbrukning 113 kWh/m² (Atemp) och år
Fastighetsbet. Brf Hammarby Sjö 1

Brf Hammarby Sjö 1 är en äkta bostadsrättsförening med 162 lägenheter 1 lokal som hyrs av JM. Byggnadernas yta är fördelad till 14687kvm lägenhetsyta och 126kvm lokalyta.


Föreningens ekonomi vid utgången av 2011:
- Sänkt kostnaderna med 986.491kr.
- Årsavgifter och hyror låg på 10.863.916kr som intäkt.
- Räntekostnader på 5.684.921kr.
- Långfristiga skulder på 142.387.581 (ammorterats med ca 1,5milj från föregående år)
- Styrelsen anser att ekonomin är god och finner ingen oro inför framtiden. Sedan föreningens bildande har föreningen haft plusresultat på ca 5 miljoner kr.

Gemensamhetsanläggningar i föreningen:
Bastu/relaxavdelning
Föreneningslokal
Fyra tvättstugor
Gästlägenhet

Utförda renoveringar:
Oljning av balkongdörrar 2011-2014
Snörasskydd + elslingor på tak 2011-2015
Oljning och slipning av ekgolv i trapphus 2011-2013
Oljning av fönster 2011-2014
Ny fasadputs 2012
Extra ljudisolerat

Planerade renoveringar:
Oljning av golv 2014
Oljning av fönster 2014

Tv/bredband/telefoni levereras av Telia Sonera AB.

Föreningen accepterar ej juridisk person som medlem.

Terrass

Utsikt

Vardagsrum

Vardagsrum

Terrass

Kök

Vargsrum

Kök

Utsikt från matplats

Braskamin

Hall

Öppna ytor

Utsikt från sovrum

Sovrum I

Vackra spegeldörrar

Sovrum II

Stora ytor

Badrum

Bubbel med sjöutsikt

Sovrum III/Kontor

Badrum II

Vackra detaljer

Fasad

Fasad

Planritning

Fler boenden som du kan vara intresserad av


StorholmenTallvägen 32

3 rok
54 m²
9 700 000 kr
Tomt: 1.250 m²

Kummelnäs - VikingshillFläderstigen 3

4 rok
126 m²
8 495 000 kr

StuvstaTörnstigen 12

6 rok
86 m²
5 795 000 kr
Tomt: 860 m²

UrsvikGamla Enköpingsvägen 168

5,5 rok
133 m²
5 295 000 kr
5 350 kr/mån

Vi är inte som alla andra.Vi ger mer!

Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

SthlmFast • Hantverkargatan 10, Kungsholmen, 08-229901 • Nyproduktion: Tomtebogatan 28, Vasastan
info888363 i Stockholm, SE på Houzz