Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå

SolnaSickla Kanalgata 87

2 rok
52,5 m²
Trendig och stilmässigt underbar tvårummare med egen terrass om ca 30 kvm högst upp i huset med utsikt mot kanalen och vackra hammarbybacken. Lite av fjällkänsla kan man känna av när man står på stora den stora terrassen med solen i ögonen i fantastiskt sydvästläge.
TILLGÄNGLIGA DOKUMENT

Marcus Bodin

Reg. fastighetsmäklare

070-9111490
marcus@sthlmfast.se

VISA KOMPLETT BESKRIVNING AV BOENDET


Såld för 3 785 000 kr.

Trendig och stilmässigt underbar tvårummare med egen terrass om ca 30 kvm högst upp i huset med utsikt mot kanalen och vackra hammarbybacken. Lite av fjällkänsla kan man känna av när man står på stora den stora terrassen med solen i ögonen i fantastiskt sydvästläge.

Beskrivning

Nu finns tillfället att införskaffa dig en trendig och stilmässigt underbar tvårummare med egen terrass om ca 30 kvm. Här bor du högst upp i huset och har utsikt mot kanalen och vackra hammarbybacken. Lite av fjällkänsla kan man känna av när man står på stora den stora terrassen med solen i ögonen i fantastiskt sydvästläge.

Vardagsrum och kök ligger i öppen planlösning. De stora panoramafönstren som i princip går från golv till tak ger ett härligt ljus, och till bekvämligheterna och detaljerna hör ett fullutrustat kök med plats för matsalsmöbel. Terrassen utanför då? Ja, ca 30 kvadratmeter ger i stort sett obegränsade möjligheter till ett unikt utomhusliv mitt i storstan. Och med en helt fantastisk inramning!

Sovrum
I anslutning till vardagsrummet ligger ett sovrum med plats för dubbelsäng, garderobsvägg, trendig och snygg heltäckningsmatta i gråton och stort fönster med mycket ljusinsläpp.

Kök
Trendigt och snyggt kök i vitt med exklusiva vitvaror från Siemens. Köket är från Balingslöv handtagslöst med pushup funktion. Ett snyggt svart kakel som stänkskydd. Vitvarorna går i rostfritt och det finns integrerad diskmaskin. Goda förvaringsmöjligheter och Stort panoramafönster som skänker mycket ljus.

Vardagsrum
Stort och ljust vardagsrum med stora panoramafönster mot den stora terrassen. Här finns en specialbyggd vägg för tv anslutning. Vardagsrummet är i öppen planlösning med köket som ger en väldigt social och unik karaktär.

Badrummet är otroligt stort och här finns allt vad du behöver i ett badrum. Tvättmaskin, torktumlare, golvvärme, mycket förvaring, dusch, handfat och vägghängd WC.

Terrassen
Om ca 30 kvm finner du denna fantastiska terrass med infravärme och markiser. Här får du plats med all typ av möblemang för alla de härliga grillkvällar du kan avnjuta.

Lägenhet

Antal rum 2 rok.
Boarea 52,5 m²
Våning 7 trappor av 7
Hiss Hiss

Byggnad

Husform Flerbostadshus
Fastighetsbet. Tjärnen 1
Byggnadsår 2002
Uppvärmning Fjärrvärme
Fönster 3-glas
Fastighetsbet. Brf Hammarby Ekbacke

Föreningens fastighet består av 3 bostadsshus med totalt 60 bostadsrätter. Föreningen förvärvade fastigheten Tjärnen 1 av Stockholms stad under 2001. Fastighetens värdeår är 2002.
Föreningen är medlem i samfällighetsföreningen Havet ga:1, vilken förvaltar sopsuganläggningen Sickla udde.

I fastigheten finns gemenskaphetslokaler för medlemmarna med -bastu
-övernattningslägenhet kostar ca 300 kr/dygn att hyra.
-tvättstuga.

Garaget Tjärnen ga:1ägs gemensamt av Brf Hammarby Ekbacke med andelstal 41/67 och Brf Hammarby Kanal med andelstal 26/67. I föreningen finns 32 garageplatser, för närvarande ingen kö, kostnad ca 1 400 kr/mån. Parkeringsplatser för MC kostnad ca 600 kr/mån.

Fastighetens taxeringsvärde är 132 000 000kr.
Byggnadens uppvärmning sker via fjärrvärme.
Fastigheten är fullvärdesförsäkrad hos Länsförsäkringar.

Avsättning till föreningens fond för yttre underhåll ska göras årligen med minst 25 kr per kvm lägenhetsyta. Avser att bidraga till planerat underhåll på fastigheten.

Vid årets utgång 2011 var denlångfristiga skulden 48 638 876 kr., fördekade på tre lån. Under 2011 fick föreningen 96 000 kr i räntebidrag.
Föreningens ekonomiska ställning är god och stabil.

Till bostaden finns ett källarförråd.

Terrass

Vardagsrum

Vardagsrum

Kök och vardagsrum

Vardagsrum mot kök

Vardagsrum

Kök

Kök

Sovrum

Sovrum

Badrum

Badrum

Terrass

Terrass

Terrass

Terrass

Högst upp

Utsikt

Vid huset

Fasad

Promenad

Brygga

Kanalen

Takterrass

Planritning

Fler boenden som du kan vara intresserad av


StorholmenTallvägen 32

3 rok
54 m²
9 700 000 kr
Tomt: 1.250 m²

Kummelnäs - VikingshillFläderstigen 3

4 rok
126 m²
8 495 000 kr

StuvstaTörnstigen 12

6 rok
86 m²
5 795 000 kr
Tomt: 860 m²

UrsvikGamla Enköpingsvägen 168

5,5 rok
133 m²
5 295 000 kr
5 350 kr/mån

Vi är inte som alla andra.Vi ger mer!

Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

SthlmFast • Hantverkargatan 10, Kungsholmen, 08-229901 • Nyproduktion: Tomtebogatan 28, Vasastan
info888363 i Stockholm, SE på Houzz