Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå

AspuddenSigurd Rings Gata 8

3 rok
54 m²
På 3 tr ligger denna välplanerade tre rum och kök har allt man kan önska sig, fina ekparkettgolv, smakfullt renoverad med massvis av ljusinsläpp och trevlig utsikt. Charmigt och barnvänligt område som är naturnära och samtidigt full med liv och puls.
TILLGÄNGLIGA DOKUMENT

Marcus Bodin

Reg. fastighetsmäklare

070-9111490
marcus@sthlmfast.se

Gustav Ericsson

Reg. fastighetsmäklare

072-3155555
gustav@sthlmfast.se

VISA KOMPLETT BESKRIVNING AV BOENDET


Renoverad gaveltrea, 3 vån, fri utsikt, bästa adress i Aspudden.

På 3 tr ligger denna välplanerade tre rum och kök har allt man kan önska sig, fina ekparkettgolv, smakfullt renoverad med massvis av ljusinsläpp och trevlig utsikt. Charmigt och barnvänligt område som är naturnära och samtidigt full med liv och puls.

Beskrivning

Välkommen till en välplanerad och trivsam gavel-trea om 54 kvm med balkong. Denna bostad bjuder på öppna väldisponerade ytor med härligt gavelläge som öser in ljus. Bostaden har genomgående vitmålade väggar och prydliga ekparkettgolv. Lägenheten är väldigt ljus och behaglig med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket skapar trevliga sociala ytor. Fastigheten är i gott skick och är perfekt för barnfamiljen eller det unga paret som vill bo naturnära i ett trevligt lugnt område med full service.
Området vid Aspudden är en av de äldsta förorterna i Stockholm och karaktäriseras av en charmig småstadskänsla. Här finns mysiga caféer, livsmedelsbutiker, apotek, småbutiker och restauranger.

I Aspudden bor du nära natursköna grönområden och Mälaren. I närheten ligger vackra Vinterviken med dess kolonilotter och Vintervikens Trädgårdscafé som under sommaren erbjuder både matservering och temakvällar. Vid Mälaren finns välbesökta platser för promenader, bad och fina klipphällar som kan avnjutas med solnedgång.
På kort gångavstånd ligger även sjön Trekanten med badplats. Vintertid plogas isen för skridskoåkning.
I närområdet ligger Liljeholmens centrum med dess stora galleria vari man finner ett gott om utbud av både affärer och restauranger och fastigheten har nära till allmänna kommunikationer och närhet till City.
För barnfamiljer finns den mycket populära Aspuddsparken med olika djur att titta på, minigolf och utmanande klätterställningar m.m. På helgerna finns möjlighet till korvgrillning och ponnyridning. Under vintern är det livlig aktivitet i pulkabackarna och på sommaren fylls plaskdammen på och ger möjlighet till svalkande dopp.
Närmaste T-bana Aspudden. Med tunnelbana tar det ca 12 minuter till T-centralen. Ett flertal busslinjer passerar området.

Bostadens 54 kvm disponeras enligt följande:

Hall
Luftig och välkomnande hall med vitmålade väggar och ekparkettgolv. Från hallen når man bostadens samtliga rum. Praktiskt intilliggande klädkammare samt badrum.

Kök
Stort hemtrevligt kök med gott om förvaring. Väl tilltagna arbetsytor/avställningsytor samt vitt kakel ovan bänk. Utrustat med kyl/frys, ugn, gasspis diskmaskin och spisfläkt. Vitmålade väggar samt ekparkettgolv.

Vardagsrum
Väldisponerat och ljust vardagsrum med vitmålade väggar och ekparkettgolv.

Sovrum I
Stort sovrum med plats för dubbelsäng och annat möblemang. Ekparkett och stort ljusinsläpp.

Sovrum II
Sovrum med utgång till balkong.

Badrum
Helkaklat badrum med ljusa väggar och mörkare klinkergolv. Utrustat med dusch, Wc, kommod, handukstork samt badrumskåp med spegel.

Balkong
Stor balkong i söderläge och fri utsikt. Här har du plats för utemöbler.Kaklat badrum som är stambytt. Dusch och kommod.

Lägenhet

Antal rum 3 rok.
Boarea 54 m²
Våning 3 trappor av 3
Hiss Hiss

Byggnad

Husform Flerfamiljshus
Fastighetsbet. Kv Kycklingen 1
Byggnadsår 1948
Uppvärmning Fjärrvärme
Fönster 2-glas
EnergiDekl Utfärdat 2008-12-08 00:00
Energi Förbrukning 191 kWh/m² (Atemp) och år
Fastighetsbet. Brf Kruthuset

Brf Kruthuset förvärvade fastigheten 2009 och upplåter 41 lägenheter med bostadsrätt och 11 lägenheter med hyresrätt samt 1 lokal som hyrs ut som förråd. Föreningen består av Torsten Alms Gata 6-8 och Sigurd Rings Gata 6-8.

Inga större renoveringar är planerade och ingen förändring av avgiften är beslutad.

Förra året (2014) sålde föreningen ut en hyresrätt vilket gett ett ekonomiskt tillskott till föreningen. Även under 2011/2012 såldes en 2:a av föreningen och en ny vindslägenhet byggdes.

Under 2012 har fönstren renoverats och tätats och egen undercentral och egna ledningar för fjärrvärme via Fortum har installerats. Stambyte skedde 1994 och spolning av samtliga stammar 2012.

Från årsskiftet 2014/2015 ingår höghastighetsbredband (100/10 (50-100 Mbit/s)) i avgiften.

Tvättstuga finns på entréplanet på Sigurd Rings Gata 6. Här finns en stor tvättmaskin för grovtvätt, två tvättmaskiner, en torktumlare, ett torkskåp samt en mangel. Alla maskiner är från 2010 och av märket Electrolux.

Cykelförråd och barnvagnsförråd finns en halv trappa ner från entréplanet.

Sopor slängs i sopkärl på Sigurd Rings Gata.

vard

bal

Balkong

sov

kök

hall

hall

kök

mot ök

sov

sov

Sponsorslide

vard

vard

blandad

sov

sov

bad

detalj

bal

fasad

Skiss klar

Fler boenden som du kan vara intresserad av


StorholmenTallvägen 32

3 rok
54 m²
9 700 000 kr
Tomt: 1.250 m²

Kummelnäs - VikingshillFläderstigen 3

4 rok
126 m²
8 495 000 kr

StuvstaTörnstigen 12

6 rok
86 m²
5 795 000 kr
Tomt: 860 m²

UrsvikGamla Enköpingsvägen 168

5,5 rok
133 m²
5 295 000 kr
5 350 kr/mån

Vi är inte som alla andra.Vi ger mer!

Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

SthlmFast • Hantverkargatan 10, Kungsholmen, 08-229901 • Nyproduktion: Tomtebogatan 28, Vasastan
info888363 i Stockholm, SE på Houzz