Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå

LiljeholmskajenSjöviksvägen 128

3 rok
84 m²
Möjlighet att förvärva en trivsam och påkostad lägenhet ett stenkast från citypuls precis intill Mälarens natur och lugn. En bostad med genomgående stilrena materialval och praktiska lösningar. Lägenheten har ett härligt ljusinsläpp, optimal planlösning, sociala ytor och stor härlig balkong i fritt läge.
TILLGÄNGLIGA DOKUMENT

Gustav Ericsson

Reg. fastighetsmäklare

072-3155555
gustav@sthlmfast.se

Annika Ericsson

Reg. Fastighetsmäklare

072-3055555
annika@sthlmfast.se

VISA KOMPLETT BESKRIVNING AV BOENDET


Enastående 3:a om 84 kvm, balkong, sjöutsikt och 2.90 m i takhöjd

Möjlighet att förvärva en trivsam och påkostad lägenhet ett stenkast från citypuls precis intill Mälarens natur och lugn. En bostad med genomgående stilrena materialval och praktiska lösningar. Lägenheten har ett härligt ljusinsläpp, optimal planlösning, sociala ytor och stor härlig balkong i fritt läge.

Beskrivning

Det är med glädje vi presenterar denna utomordentligt luftiga och välplanerade tre rum och kök om 84 kvadratmeter. Liljeholmens härliga läge erbjuder eftertraktade adresser som denna, precis invid vattnet med sjöutsikt. Denna bostad är synnerligen inbjudande med hela 2.9 m i takhöjd, öppna ljusa ytor samt fönster längs med hela långsidan vilket skapar en härlig atmosfär. Kombinationen av läge, takhöjd, ljus och disposition bildar ett mycket trevligt boende i en klass för sig, ett modernt leverne med det sociala som förtecken. Här återfinns väl avvägda rum med sobra materialval, smarta lösningar och väldigt goda förvaringsmöjligheter. Bostaden erbjuder ett stort vardagsrum öppet mot kök, två luftiga sovrum, toppmodernt badrum samt stor balkong med sjöutsikt.
Här bor ni stilsäkert i en bostad som är i både topp- och nyskick. Bostaden kan med enkla medel omdisponeras till både en 4:a eller utvidga det mindre sovrummet. Läget är mycket omtyckt och området expanderar. Precis intill kommer en allmän hiss att uppföras som tar er direkt via bron över till Söder.

Omåttligt populära Liljeholmskajen är en ny stadsdel som förlänger Söders innerstad via Liljeholmsbron. Här är lika nära till storstadspulsen som lugnet och naturen. I kvarteret finns matbutiker, post, bank, förskolor, caféer och restauranger. En kortare promenad bort ligger Liljeholmstorget och Liljeholmsgallerian med ytterligare ca 90 butiker och all tänkbar service. Invid Mälaren finner du idylliska promenadstråk och motionsspår längs caféer, badbryggor och båtplatser.

Kommunikationerna är utmärkta. Endast ett kvarter bort ligger tvärbanan som tar dig mot Alvik via Liljeholmen och Sickla udde via Gullmarsplan. Vid Sjövikstorget finns även buss 143 och 160 som tar dig till Liljeholmen på ett par minuter. Vid Liljeholmen ansluter flertalet busslinjer och tunnelbanans röda linje som tar dig till T-centralen på 10 minuter. En station bort med tvärbanan når du Årstabergs Station, med pendeltåg mot Märsta, Bålsta, Kungsängen, Södertälje och Västerhaninge. Vill du cykla finns goda cykelvägar till Södermalm och för dig med bil når du E4 på ett par minuter. Flertalet skolor och förskolor finns i området.

Bostadens 84 kvadratmeter disponeras enligt följande:

Entré
Redan här möts ni av lägenhetens fina attribut med dess generösa takhöjd och höga standard. Här finns plats för avhängning och förvaring i platsbyggda garderober med spegeldörrar, eller i intilliggande klädkammare. Väggarna är vitmålade och golvet av prydlig ekparkett. Utrustad med säkerhetsdörr.

Vardagsrum
Spatiöst rum i öppen planlösning mot kök med gott om utrymme för soffgruppsmöblemang. Stora fönsterpartier längs med hela långsidan och utgången till balkongen ger ett härligt ljusinsläpp som ytterligare förhöjer känslan av välbefinnande. Sjöutsikten är ytterst trivsam, kommer dock begränsas med åren (Byggnation) Väggarna är vitmålade och golvet av ekparkett.

Kök
Exklusivt kök från Marbodal med väl tilltagna arbetsytor, gott om förvaring i vita över och underskåp och rikligt med uttag för köksmaskiner. Den maskinella utrustningen är från Siemens och här finns; inbyggnadsugn, integrerad köksfläkt, inbyggnads-mikro, infälld belysning ovan bänk, diskmaskin samt kyl och frys i rostfritt.

Sovrum
Rofyllt sovrum med stort fönsterparti som ger ett härligt ljusinsläpp och ökar känslan av rymd. Här finns plats för dubbelsäng samt ytterligare möblemang och gott om förvaring i stor garderob med skjutdörrar. Rummet har vitmålade väggar och ekparkett.

Sovrum II
Ytterligare ett trivsamt sovrum med härlig utsikt och gott om utrymme för säng och möblemang. Väggarna är vitmålade och golvet av ekparkett.

Badrum
Ett stilrent och praktiskt badrum med moderna materialval. Helkaklade väggar i vitt och golvklinker i grå ton. Badrummet är vidare utrustat med dusch-hörna med glasvägg, kommod, handdukstork, spegel med belysning, golvvärme, infällda spotlights i tak samt tvättmaskin och torktumlare från Siemens, ovan dessa finns en praktisk arbetsbänk samt förvaringsskåp.

Balkong
Underbar balkong i fritt läge med sjöutsikt. Balkongen är väl tilltagen och det finns gott om utrymme för möblemang och växtlighet. Många härliga stunder utlovas.

Lägenhet

Antal rum 3 rok.
Boarea 84 m²
Våning 1 trappor av
Hiss Hiss

Byggnad

Husform Flerbostadshus
Fastighetsbet. Vinprovaren 1
Byggnadsår 2016
Uppvärmning Fjärrvärme
Fönster 3-glas
AndelArsAvgift 0
Fastighetsbet. Brf Bergkanten i Liljeholmen
Övriga byggnader Gemensamma Utrymmen: Cykelförråd Förråd tillhör lägenheten, källarplan. Gemensam takterrass med sjöutsikt Gemensamhetslokal med gästrum. Parkering Det finns 63 stycken parkeringsplatser i bergrumsgaraget, 1400 kr/mån.

Bostadsrättsföreningen Brf bergskanten innehåller 91 lägenheter. Föreningen är äkta och består av två byggnader längs med bergkanten vid Liljeholmskajen, de är separerade av en trappa upp på berget bakom. Byggnaderna som benämns Berghus 3 respektive Berghus 4 har var sin takterrass för föreningens medlemmar.
Bostadsrättsföreningen äger två kommersiella lokaler, den ena är en förskolelokal och är belägen i Berghus 3. Till förskolan hör en gård på taket med lekplats som på kvällar och helgen är öppet för föreningens medlemmar. Den andra är belägen i Berghus 4 och hyrs ut som yogastudio.

Kabel-TV/Internet
Telia triple play. Obligatoriskt tillägg på 220 kr/mån. Ingår nu i avgiften.

Pantsättning- och överlåtelseavgift.
Tas ut av föreningen enligt stadgar.

Vardagsrum mot kök

Kök

Badrum

Vardagsrum

Hall mot vardagsrum

Kök

Kök

Kök

Vardagsrum

Vardagsrum

Sovrum

Sovrum II

Liljeholmskajen

Liljeholmstorget

Planritning

Alternativ planlösning

Fler boenden som du kan vara intresserad av


StorholmenTallvägen 32

3 rok
54 m²
9 700 000 kr
Tomt: 1.250 m²

Kummelnäs - VikingshillFläderstigen 3

4 rok
126 m²
8 495 000 kr

StuvstaTörnstigen 12

6 rok
86 m²
5 795 000 kr
Tomt: 860 m²

UrsvikGamla Enköpingsvägen 168

5,5 rok
133 m²
5 295 000 kr
5 350 kr/mån

Vi är inte som alla andra.Vi ger mer!

Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

SthlmFast • Hantverkargatan 10, Kungsholmen, 08-229901 • Nyproduktion: Tomtebogatan 28, Vasastan
info888363 i Stockholm, SE på Houzz