Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå

SödermalmSkånegatan 113, 2 tr

3 rok
62 m²
Välkommen till en ljus och trevlig bostad på en mycket populär adress. Lägenhetens smarta planlösning gör den yteffektiv och ger en härlig genomströmning. Nyrenoverat badrum och kök tillsammans med prydliga ytskikt och finish. Omåttligt populärt område med all tänkbar service och kommunikationer.

Marcus Bodin

Reg. fastighetsmäklare

070-9111490
marcus@sthlmfast.se

VISA KOMPLETT BESKRIVNING AV BOENDET


Välkommen till en ljus och trevlig bostad på en mycket populär adress. Lägenhetens smarta planlösning gör den yteffektiv och ger en härlig genomströmning. Nyrenoverat badrum och kök tillsammans med prydliga ytskikt och finish. Omåttligt populärt område med all tänkbar service och kommunikationer.

Beskrivning

Välkommen till en ljus och luftig bostad med tre rum och kök om 62 kvm. En bostad i mycket gott skick med prydliga ytskikt samt nyrenoverat kök och badrum. Lägenheten är yteffektiv och läget är eftertraktat. Bostaden bjuder på en häftig planlösning som frambringar det bästa av alla rum med trevliga sociala ytor. Vacker utsikt över Sofia kyrka och Vitabergsparken.

Lägenheten är belägen i populära SOFO med all tänkbar service runt hörnet. Runt Nytorget finns massor av bra restauranger, trendiga butiker, mysiga caféer, shopping etc.
Det finns även gott om matbutiker och ekologiska delikatessbutiker i närområdet som definitivt är värda ett besök. Även gallerian Skrapan, Medborgarplatsen med bland annat Söderhallarna och Götgatsbacken med sitt stora utbud av butiker och krogar finns på bekvämt avstånd.
Vill man koppla av finns även härliga promenadstråk så som exempelvis Erstaterrassen och Fjällgatan med utsikt över hela Stockholm och lummiga Vitabergsparken.
Bra kommunikationer med t-bana (Medborgarplatsen & Skanstull) och flertal bussar.

Bostadens 62 kvm disponeras enligt följande:

Entré
Välkomnande hall med blyertsgrå klinkergolv, vitmålade väggar och infällda spotlights i tak. Hallen leder centralt in i bostaden, avhängningsplats för kläder och skor finns i direkt anslutning till ingången. Lägenheten har säkerhetsdörr.

Kök
Nyrenoverat kök som är halvöppet mot vardagsrum och hall. Centralt i bostaden bildar denna yta en naturlig knytpunkt. Köket är nyrenoverat med smakfulla detaljer och prydliga lösningar. Köket är vitmålat och golvet är belagt med massivt ekparkett. Gott om förvaring finns i den högblanka eleganta skåpserien med över- och underskåp. Stänkskydd i vitt kakel och robusta bänkskivor med nedfälld diskho. Köket är även utrustat med kyl/frys, varmluftsugn, spishäll, diskmaskin dold bakom panel samt utdragbar spisfläkt.

Vardagsrum
Stort och hemtrevligt vardagsrum med vitmålade väggar och ekparkettgolv, trevligt beläget mot grönskande innergård. Rummets utformning möjliggör flera möblerings alternativ. Finns utrymme för matplats.

Sovrum
Vitmålat sovrum med ekparkettgolv. Ljust och behagligt med gott om plats för bland annat dubbelsäng, nattduksbord, tv-möbel, byrå och fåtölj.

Sovrum II
Är lite mindre än ovanstående även detta vitmålat med ekparkettgolv. Finns plats för bland annat dubbelsäng.

Badrum
Smakfullt renoverat badrum med ljusgrått klinkergolv och helkaklade vita väggar. Luftigt badrum utrustat med wc, kommod, badrumsskåp med spegel och dusch-hörna med glasdörrar.

Lägenhet

Antal rum 3 rok.
Boarea 62 m²
Våning 2 trappor av 6
Hiss Hiss

Byggnad

Husform Flerfamiljshus
Fastighetsbet. Brf Järnet 4
Byggnadsår 1933
Uppvärmning Fjärrvärme
Fönster 2-glas
EnergiDekl Utfärdat 2008-02-07 00:00
Energi Förbrukning 164 kWh/m² (Atemp) och år
AndelArsAvgift 3,35585
Fastighetsbet. Brf Järnet 4
Övriga byggnader Bilplats Boendeparkering kan sökas för mantalsskriven i stadsdelen. Tillstånd söks hos Gatu- och fastighetskontoret. Kostnaden är 800 kr/månaden eller 60 kr/dygn. Övriga utrymmen Gemensam tvättstuga utrustad med 2 tvättmaskiner, 1 torkskåp, 1 torktumlare och mangel. Stort barnvagnsrum och cykelförråd med ingång från gatan. Trevlig innergård med gräsmatta, planteringar och grusgång. Här finns utemöbler och grillmöjligheter

Allmänt om föreningen: Brf Järnet 4 bildades 1985 och 2001 förvärvade man fastigheten Järnet 4.
Föreningen som består utav 1 flerbostadshus har 29 lägenheter, samtliga upplåtna med bostadsrätt och 1 lokal med hyresrätt. Byggnadens totalyta är enligt taxeringsbeskedet 2 046 kvm, varav 1 869 kvm utgör lägenhetsyta och 177 kvm utgör lokalyta.

Utfört underhåll:
2013 Byte av fönster.
2012 Ommålning av trapphuset, uppfräschning av gården, nya lägenhetsdörrar.
2011 Fiberanslutning till fastigheten.
2010 Byte av balkongdörrar.
2009 Renovering av gården inkl nya möbler och grill
2008 Stamspolning samt ny puts fasadsockel
2007 Målning av fönster
2002 Renovering av balkonger
1985 Omputsning av fasaden
1984 Rörstambyte och elstambyte
.
TV- och Internetanslutning
TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.
Internet: Bredband. Leverantör: Com Hem.
Fiberanslutning finns i fastigheten

Vardagsrum

Kök

Vardagsrum

Sovrum

Kök mot hall

Kök

Vardagsrum

Vardagsrum

Vardagsrum

Vardagsrum

Vardagsrum

Sovrum II

Badrum

Innergård

Fasad

Utsikt

Katarina kyrkan

Planritning

Fler boenden som du kan vara intresserad av


StorholmenTallvägen 32

3 rok
54 m²
9 700 000 kr
Tomt: 1.250 m²

Kummelnäs - VikingshillFläderstigen 3

4 rok
126 m²
8 495 000 kr

StuvstaTörnstigen 12

6 rok
86 m²
5 795 000 kr
Tomt: 860 m²

UrsvikGamla Enköpingsvägen 168

5,5 rok
133 m²
5 295 000 kr
5 350 kr/mån

Vi är inte som alla andra.Vi ger mer!

Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

SthlmFast • Hantverkargatan 10, Kungsholmen, 08-229901 • Nyproduktion: Tomtebogatan 28, Vasastan
info888363 i Stockholm, SE på Houzz