Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå

KungsholmenSkillinggränd 3, 2 tr balkong!

1 rok
34 m²
Med svårslaget läge invid Norr Mälarstrand ligger denna optimalt planerade 1:a om ca 34 kvm. Skicket är mycket gott. Stort och rymligt kök med matplats för upp till 4 personer. Ljust och väl tilltaget vardagsrum med smart sovloftslösning samt nybyggd balkong mot gård i västerläge.

Anders Björkqvist

Reg. Fastighetsmäklare

070-9111492
anders@sthlmfast.se

VISA KOMPLETT BESKRIVNING AV BOENDET


Med svårslaget läge invid Norr Mälarstrand ligger denna optimalt planerade 1:a om ca 34 kvm. Skicket är mycket gott. Stort och rymligt kök med matplats för upp till 4 personer. Ljust och väl tilltaget vardagsrum med smart sovloftslösning samt nybyggd balkong mot gård i västerläge.

Beskrivning

Hall
Välkomnande hall med avhängningsmöjligheter på båda sidor om glasdörren till köket. På golvet ligger ett rustikt furugolv och på väggarna sitter en snygg randig tapet.

Vardagsrum
Stort och lättmöblerat vardagsrum med sovloft. Under sovloftet har man ordentligt med plats för förvaring. Mycket ljusinsläpp från två fönster samt balkongdörr. Väggarna är ljust målade och på golvet ligger det fina furugolvet. Från vardagsrummet når man den härliga balkongen som vetter mot väst och har sol på eftermiddagen.

Kök
Rymligt kök med goda arbetsytor och mycket förvaring. Matplats för 2-4 personer. Vitt furugolv och samma tapet som i hallen på väggarna. Övrigt: ugn/spis, fläkt och kyl/frys.

Badrum
Helkaklat badrum med ljust kakel på väggarna och klinker på golv. Dusch, WC, duschhörna och handdukstork.

Lägenhet

Antal rum 1 rok.
Boarea 34 m²
Våning 2 trappor av 5
Hiss Hiss

Byggnad

Husform Flerbostadshus
Fastighetsbet. Munklägret 18
Byggnadsår 1928
Uppvärmning Fjärrvärme
Fönster 2-glas med spröjs
Fastighetsbet. Brf Munklägret 18
Övriga byggnader Belägen precis invid Norr mälarstrand med direkt närhet till butiker, caféer och mysiga restauranger samt vackra promenadstråk är detta ett av de mest eftersökta områdena i Stockholms centrala innerstad. Man kan med lätthet promenera till T-centralen, Arlanda Express och Stockholms centrala shoppinggator. Dessutom finns ypperliga kommunikationer i form av T-bana (Rådhuset) eller bussar 40, 62, 69 samt blå busslinje 3.

Brf Munklägret 18
Föreningen består utav 21 lägenheter varav 20 bostadsrätter och 1 hyresrätt (130 kvm).
Äkta förening som bildades år 2000.
Stabil förening med god ekonomi. I dagsläget finns inga planer på att höja avgiften. Föreningen tar varken ut överlåtelseavgift eller pantsättningsavgifter. Råvind finns kvar i fastigheten och kan ses som en dold tillgång.

Till lägenheten hör ett vindsförråd. Gemensamhetsutrymmena består utav föreningslokal om 70 kvm som kan bokas samt de innergården som går att nyttja för trevliga grillkvällar Samt en tvättstuga i källaren.

Stambyte - 1999
Elstigar - 1999
Fönsterrenovering - 2006
Balkonger - 2010
Inga större renoveringar är planerade.

TV & Internet via ComHem

Parkering: Boendeparkering Kungsholmen

vrum mot loft

Balkong

vardagsrum mot loft

stort fint kök

kök

hallen

sovloft

plats för matbord i kök

smart förvaring under loft

vardagsrum

stambytt badrum

balkong mot innergård

fasad

fasad 2

Fasad

Innergård

Planskiss lågupplöst skillingg.

Fler boenden som du kan vara intresserad av


Nacka/TollareTollareslingan 3

4 rok
102 m²
6 550 000 kr
5 335 kr/mån

JärlaTurbinvägen 7H

5 rok
92 m²
5 995 000 kr
5 367 kr/mån

LiljeholmskajenSjöviksvägen 128

3 rok
84 m²
5 100 000 kr
4 514 kr/mån
Visning: Tors 1/3. kl 18:00-18:30. Välkommen!

SteningeSteninge Slottsväg

4 rok
130 m²
4 850 000 kr
5 650 kr/mån

Vi är inte som alla andra.Vi ger mer!

Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

SthlmFast • Tomtebogatan 28 • 08-229901
info888363 i Stockholm, SE på Houzz
www.dogbox.se