Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå

SödermalmSkolgränd 1, 1 tr

2 rok
43 m²
Med bästa läge på Mariaberget ligger denna renoverade och synnerligen välplanerade tvårummare om 43 kvm. Charmiga originaldetaljer så som en väl tilltagen takhöjd, stora spröjsade fönster, höga golvsocklar och vacker fiskbensparkett. Stabil och lågt skuldsatt förening.
TILLGÄNGLIGA DOKUMENT

Marcus Bodin

Reg. fastighetsmäklare

070-9111490
marcus@sthlmfast.se

VISA KOMPLETT BESKRIVNING AV BOENDET


Fantastisk tvårummare med bästa läge på Mariaberget!

Med bästa läge på Mariaberget ligger denna renoverade och synnerligen välplanerade tvårummare om 43 kvm. Charmiga bevarade originaldetaljer så som en väl tilltagen takhöjd, stora spröjsade fönster, höga golvsocklar och vacker fiskbensparkett. Stabil och lågt skuldsatt förening.

Beskrivning

HALL
Platsbyggd förvaring i form av skoställ, tre skåp och bokhylla. Hatthylla i original och infälld spegel på vägg. Golvet pryds av fiskbensparkett och höga golvsocklar.

KÖK
Köket i vitt utförande renoverades under 2010. Utrustat med kyl/frys, rostfri kolfilterfläkt samt diskmaskin från Smeg. Ung och spishäll kommer från Siemens med pyrolys-funktion och induktionshäll. Fiskbensparkett och höga golvsocklar.

VARDAGSRUM
Ligger med öppen planlösning mot köket och rymmer såväl ett större matbord som sällskapsdel. Två vackra fönster mot lugna Skolgränd och en väl tilltagen takhöjd skapar rymd. Vitmålade väggar och fiskbensparkett.

SOVRUM
Trägolv med breda tiljor, ljusa väggar och vackert fönsterparti mot den lugna innergården. Gott om plats för en rejäl säng och optimal förvaring i stor garderob med skjutdörrar från Lumi och elfasystem. Här är framdraget för TV och bredband.

DUSCHRUM
Fräscht duschrum som renoverades 2008. Kaklade väggar och klinker med golvvärme. Dusch, wc, tvättställ med kommod, tvättmaskin och handdukstork. Ovan tvättmaskinen finns en avlastningsbänk samt praktiska förvaringsskåp.

Lägenhet

Antal rum 2 rok.
Boarea 43 m²
Våning 1 tr trappor av 4
Hiss Hiss

Byggnad

Husform Flerbostadshus
Fastighetsbet. Kv Kattan Mindre
Byggnadsår 1928
Uppvärmning Fjärrvärme
Fönster 2-glas med spröjs
AndelArsAvgift 15,84
Fastighetsbet. Brf Kattan Mindre 2

Brf Kattan Mindre 2 klassas som en äkta bostadsrättsförening som består av 11 bostadsrätter. Stabil förening med god ekonomi och de flesta större renoveringarna bakom sig.

I källarplan ligger tvättstugan som är utrustad med två tvättmaskiner, en torktumlare, ett torkskåp och en mangel. Ett källarförråd hör till lägenheten.

Genomförda renoveringar:
Tak -96
Stammar kök/badrum -08
Elstigare -08
Tvättstuga -08
Fönster -09
Byte till säkerhetsdörrar -10
Trapphus -10

Diskussioner pågår gällande upprustning av innergården.

Läget är ett av innerstans mest eftertraktade, mitt på Mariaberget med Monteliusvägen och Mariatorget ett stenkast bort. En kort promenad bort ligger även Götgatsbacken, Södermalmstorg och Gamla Stan.

Utmärkta kommunikationer med T-bana, pendeltåg och flertalet busslinjer.

EXTRA KONTAKTPERSON, BERNKERT: Peter Karlsson, tel; 0709-111 491.

Vardagsrum med matplats

Kök mot hall

Vardagsrum och kök

Vardagsrum

Vackra spröjsade fönster

Stilfullt kök

Kök

Matplats

Sovrum

Sovrum

Hall

Välkomnande hall

Från hall mot sovrum

Platsbyggd bokhylla

Duschrum

Entré via säkerhetsdörr

Fantastisk utsikt från Monteliusvägen

Bastugatan

Utsikt från Monteliusvägen

Fasad

Planlösning

Planlösning

Fler boenden som du kan vara intresserad av


StorholmenTallvägen 32

3 rok
54 m²
9 700 000 kr
Tomt: 1.250 m²

Kummelnäs - VikingshillFläderstigen 3

4 rok
126 m²
8 495 000 kr

StuvstaTörnstigen 12

6 rok
86 m²
5 795 000 kr
Tomt: 860 m²

UrsvikGamla Enköpingsvägen 168

5,5 rok
133 m²
5 295 000 kr
5 350 kr/mån

Vi är inte som alla andra.Vi ger mer!

Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

SthlmFast • Hantverkargatan 10, Kungsholmen, 08-229901 • Nyproduktion: Tomtebogatan 28, Vasastan
info888363 i Stockholm, SE på Houzz