Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå

Ringsö - StallarholmenSmultronstigen 117

4 rok
43 m²
Sommarhus, vinterbonat, sjöutsikt, trähus, närhet till vattnet, båtplats, stor tomt, havsutsikt, båt ingår, möblemang ingår.

För visning boka tid med mäklaren.
TILLGÄNGLIGA DOKUMENT
Inga dokument tillgänliga

Mehdi Pirouzfar

Mäklare/Försäljningschef

0709-111 493
Mehdi@sthlmfast.se

VISA KOMPLETT BESKRIVNING AV BOENDET


Sommarhus med havsutsikt och båt samt möblemang.

Sommarhus, vinterbonat, sjöutsikt, trähus, närhet till vattnet, båtplats, stor tomt, havsutsikt, båt ingår, möblemang ingår.

För visning boka tid med mäklaren.

Beskrivning

Vackert och vinterisolerat sommarhus med havsutsikt.
Här bor ni med utsikt över vackra Mälaren. Brygga har ni ca 100 m från huset med tillhörande båtplats.
Huset är från 1991 och är ett vackert trähus med med högt i nock. Braskamin och luftvärme finns också i detta hus.
På tomten finns tvättstuga på ca 10 kvm, snickarbod om 20 kvm och ett uthus med rinnande vatten och elektricitet om 15 kvm. Också här finns det sovplats.
Huset är högt beläget med fi utsikt över Mälaren.
I priset ingår båt och allt möblemang.

Fritidshus

Antal rum 4 rok.
Boarea 43 m²
Biarea 0 m²
Tomt 1842 m²

Byggnad

Husform Fritidshus
Fastighetsbet. Ringsö 1:140
Byggnadsår 1991
Uppvärmning Direkt El
Fönster 2-glas
Övriga byggnader Ringsö är en charmig Mälarö bebyggd med fritidshus, ett fåtal permanentboende finns också på ön. Väldigt uppskattad tack vare bekvämt avstånd från till exempel Stockholm, ca 9 mil. Ön har knappt 300 fastigheter, och bebyggelsen har skett i 8 olika etapper. Fortfarande tillkommer nya hus på de tomter som ännu inte är bebyggda. Parkering Parkering av bilar sker på fastlandssidan vid de två småbåtshamnarna Sjöbacka och Näsbyviken, varifrån vidare transport sker med båt. Parkeringarna och småbåtshamnarna är låsta med bommar som de boende har egen nyckel till. Kommunikation Till Ringsö tar man sig med båt. Dom boende på ön har egen båt för transport över från fastlandet. En färja kan hyras för frakt av material eller persontransport om många besökare väntas. Besök gärna rederiets hemsida: www.malarsjo.se Natur och fritid Ringsö är en pärla i Mälaren! Ön är frodig och något kuperad och har en yta på ca 200 hektar. Bebyggelsen är planerad med grönområden och skogspartier emellan områdena. Det finns gott om härliga promenadstråk och mycket svamp och bär i skogen. Två stora badplatser förgyller sommarvistelsen, med sandstränder och grillplatser. De boende på Ringsö har tillgång till samfällighetens fiskevatten, som har bland annat gös, gädda och abborre. Kultur och nöjen Samfälligheten ordnar varje år midsommarfirande, mycket uppskattat! Även de allmänna städdagarna vår och höst brukar vara trevliga träffar. I närliggande Stallarholmen arrangeras varje sommar den så kallade vikingafestivalen, ett måste för både gammal och ung! Affärer och restauranger Samhällsservice finns i mysiga Stallarholmen, ca en mil från Ringsö. Övrigt Samfälligheten förvaltar den gemensamma vattenförsörjningen på ön. Sommarvatten finns från maj till oktober, vintertid finns tre stycken vintertappställen att tillgå. Vägnätet består av smala grusvägar som får nyttjas med flakmopeder, fyrhjulsmotorcyklar och liknande. Okynneskörning är förbjuden, endast transportändamål tillåts. Sophämtning sker var 14:e dag maj till oktober. Sopstationer finns även på fastlandssidan. Läs mer om Ringsö på samfällighetens hemsida: www.ringso.se . Avstånd enligt Hitta.se Detta är en tjänst som mäter upp avstånd till olika platser i närheten. Viss information kan saknas om adressen inte är offentlig. Det kan även förekomma avvikelser eftersom uträkningen är baserad på luftvägen, inte det faktiska vägnätet, vilket innebär att ingen hänsyn tas till berg eller vatten. Närmsta punkt kan alltså vara tvärs över ett berg eller på andra sidan av en sjö. Bad innebär simhallar och offentliga bad. Andra badplatser som kan ligga närmare men som inte är offentliga kommer därför inte upp i listan. Köpcentrum 2,0 mil Bålsta Centrum, 2,0 mil Solberga Köpcentrum, 2,7 mil Åkermyntan Centrum - Citycon Visa fler på karta Golfbana 9,1 km Stallarholmens Golfklubb, 1,9 mil Bro Hof Slott GC, 1,9 mil Gripsholms Golfklubb

Altan

Stor altan

Brygga med badplats

Mälaren

Hus

Vardagsrum

Vinterisolerat

Högt i nock

Hus

Omgivning

Extra hus om 15 kvm

Brygga

Hus

Tomt

Altan

Tomt

Hus

Liljekonvaljstigen 53 (MB01828) - Närområde

Liljekonvaljstigen 53 (MB01828) - Trevligt område

Fastighetskarta

Fler boenden som du kan vara intresserad av


StorholmenTallvägen 32

3 rok
54 m²
9 700 000 kr
Tomt: 1.250 m²

Kummelnäs - VikingshillFläderstigen 3

4 rok
130 m²
8 495 000 kr

JärlaTurbinvägen 7H

5 rok
92 m²
5 495 000 kr
5 367 kr/mån
Visning: Sön 27/1. kl 12:30-13:10. Välkommen!

UrsvikGamla Enköpingsvägen 168

5,5 rok
133 m²
4 995 000 kr
5 350 kr/mån
Aktuellt bud: 5 000 000 kr

Vi är inte som alla andra.Vi ger mer!

Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

SthlmFast • Hantverkargatan 10, Kungsholmen, 08-229901 • Nyproduktion: Tomtebogatan 28, Vasastan
info888363 i Stockholm, SE på Houzz