Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå

Solna/skytteholmStorgatan 70C 9tr

4 rok
106 m²
Högst upp på nionde våningen finner ni denna moderna och påkostade våning helt utöver det vanliga. Designad in i minsta detalj, med en unik planlösning, väl avvägda ytor, enormt ljusinsläpp samt terrass och balkong i olika väderstreck som ger sol från morgon till kväll!
TILLGÄNGLIGA DOKUMENT

Dennis Sandström

Reg. Fastighetsmäklare

0709-111 499
dennis@sthlmfast.se

VISA KOMPLETT BESKRIVNING AV BOENDET


Exklusiv 4:a om 106 kvm högst upp med balkong och terrass!

Högst upp på nionde våningen finner ni denna moderna och påkostade våning helt utöver det vanliga. Designad in i minsta detalj, med en unik planlösning, väl avvägda ytor, enormt ljusinsläpp samt terrass och balkong i olika väderstreck som ger sol från morgon till kväll!

Beskrivning

Det är med glädje vi presenterar denna stilsäkra våning med internationella förtecken. Fastigheten som är uppförd 2015 är ett prestigeprojekt ritat av arkitekten Hugo Löfgren. Denna magnifika bostadsrätt ligger högt upp i fastigheten och är uppförd och designad in i minsta detalj. Bostaden erbjuder ett enormt ljusinsläpp och öppna ytor där den sociala biten står i fokus. Alla sällskapsytor är vända mot utsikt och knyts samman med kök, vardagsrum och balkong. Med en terrass och en balkong på motsatta sidor kan du njuta av solen från morgon till kväll. Lägenheten har en unik planlösning med trivsamma öppna ytor, väldisponerade rum och goda förvaringsmöjligheter. Gällande komfort och bekvämlighet har inget lämnats åt slumpen, ett hem som är väldigt välutrustat och även har direktanslutning via hiss ner till köpcentrum, gym och parkering. Detta är en bostad av genomgående förstklassig kvalité som bör upplevas på plats. Varmt välkommen på visning.

Här bor du med allt du kan tänkas behöva endast ett stenkast bort. I Huvudsta centrum finns service som matbutik, apotek, post, frisör, café och restauranger. En kortare promenad bort finns även Solna centrum som är ett av Stockholmsregionens största med mer är 120 butiker och restauranger.
I närområdet finns flera grönområden, mysiga Huvudsta Gård med restaurang, aktiviteter och ridskola för den hästintresserade. Vid Huvudstafältet och längs Ulvsundasjön finns härliga promenadstråk, strandbad och bryggor samt trevliga Pampas Marina. Tycker du om att cykla eller promenera så är det ungefär 20 minuters promenad till Vasastan och Kungsholmen samt vackra Karlbergs Slott.

Kommunikationerna är utmärkta. I Huvudsta centrum som nås med hiss från bostaden finns både bussar och tunnelbana. Tunnelbanan tar dig till Stockholms central på ca 10 minuter och bussen går till bland annat Solna centrum och till Sundbyberg där pendeltåg finns. För dig med bil är det inte långt till E4 och E18. Till Arlanda tar det ca 25 minuter. I området finns flertalet förskolor och skolor.

Våningens 106 kvadratmeter disponeras enligt följande:

Entré
Rymlig hall som leder centralt in i denna våning och med gott om plats för avhängning samt förvaring i garderober från Vedum. Här möts du av den generösa takhöjden på 2,5 m, vita ytskikt samt den prydliga ekparketten. Utrustad med säkerhetsdörr.

Kök
Modernt och öppet kök från Vedum med utgång till balkong samt vitvaror i rostfritt. Här finns gott om plats för middagsgäster vid såväl köksön eller vid matplats intill. Skåpsluckorna är vita och bänkskivorna i svart samt svart blankt kakel ovan bänk. Utrustat med: kyl och frys i fullsize, inbyggd ugn och mikro från Siemens, spis, spisfläkt och diskmaskin.

Vardagsrum
Spatiöst och härligt vardagsrum i öppen planlösning mot kök vilket bildar en social knytpunkt. Rummet har ett rikligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier i fil och tack vare rummets rymd erbjuds flertalet möbleringsalternativ. Väggarna är vita och golvet av samma genomgående ekparkett.

Master bedroom
Ett rofyllt och rymligt sovrum med ett härligt ljusinsläpp från det stora fönsterpartiet och utgången till terrassen. Här finns gott om plats för en dubbelsäng och ytterligare möblemang samt goda förvaringsmöjligheter i intilliggande walk-in-closet inredd med måttanpassade garderober. Väggarna är prydligt vita och golvet av ekparkett.

Sovrum II
Intill master bedroom ligger detta ljusa och trevliga sovrum som kan nyttjas som såväl barnrum som kontor. Väggarna är vita och golvet av ekparkett. Förvaring sker i garderob.

Sovrum III
Detta sovrum är likt sovrum II och har plats för en mindre säng. Ljusa ytskikt samt golv av ekparkett. Förvaring i garderob.

Badrum
Stort och exklusivt badrum som har allt man kan önska. Helkaklade väggar i vitt samt kontrastvägg i grå-ton, golvet pryds av klinker, även detta i grå ton. Här finns ett nyinstallerat massagebadkar från Hafas, dusch med frostad glasvägg, kommod, spegelskåp med belysning, wc, handdukstork, tvättmaskin och torktumlare från Siemens, arbetsyta samt goda förvaringsmöjligheter i vägghängda skåp.

Gäst-wc
Helkaklad wc med vitt kakel samt klinker i grå ton. Utrustad med tvättställ, wc, samt spegel med belysning.

Terrass
Högst upp i huset med fritt läge ligger denna underbara terrass med trätrall och vidsträckt utsikt. Det stora utrymmet erbjuder plats för både soffgrupp och bordsmöblemang och här kan du njuta ordentligt av förmiddagssol, grillning och sociala tillställningar.

Balkong
När förmiddagssolen är över på terrassen kan du fortsätta att njuta av den på den här underbara balkongen även denna i fritt läge. Det stilrena glasräcket ökar både ljusinsläpp samt känslan av rymd. Balkongen nås från vardagsrummet och är likt terrassen belagd med trätrall och erbjuder flertalet möbleringsalternativ.

Förråd
Intill hallen ligger detta praktiska förråd med måttanpassade garderober.

Lägenhet

Antal rum 4 rok.
Boarea 106 m²
Våning 9 trappor av 9
Hiss Hiss

Byggnad

Husform Flerfamiljshus
Fastighetsbet. Rovan 3
Byggnadsår 2014/2015
Uppvärmning Fjärrvärme
Fönster 3-glas
Fastighetsbet. Brf Magneten

Brf Magneten bildades 2015 och är en äkta bostadsrättsförening som består av 113 lägenheter. Bostäderna är belägna ovanpå Huvudsta centrum, vilket innebär närhet till all tänkbar service.

Gemensamma utrymmen:
Cykelförråd, rullstol- och barnvagnsförvaring. På 4:e våningen ligger föreningens innergård som erbjuder trädäck, stenbelagda gångytor, planteringar och planteringslådor.

Internet/TV:
Anslutning till kabelnät finns. I månadsavgiften ingår grundutbud via Telia Triple Play samt bredband 1GB/sek.

Parkering:
Garageplatser finns i det uppvärmda centralgaraget och hyrs ut genom en samnyttjandemodell. Detta nås enkelt med hissen från bostadens trapphus. Ansökan om parkeringstillstånd sker hos Parkman, tel: 08-7349000

För mer information se: http://magneten.bostadsratterna.se

Balkong

Terrass

Vardagsrum

Master bedroom

Innergård

Hall

Kök

Vardagsrum

Vardagsrum

Vardagsrum

Matplats

Arbetsplats i vardagsrum

Master bedroom

Walk in closet

Sovrum II

Sovrum III

Badrum

Badrum

Gäst wc

Terrass

Balkong

Vy

Innergård

Fasad

Planritning

Fler boenden som du kan vara intresserad av


StorholmenTallvägen 32

3 rok
54 m²
9 700 000 kr
Tomt: 1.250 m²

Kummelnäs - VikingshillFläderstigen 3

4 rok
130 m²
8 495 000 kr

JärlaTurbinvägen 7H

5 rok
92 m²
5 495 000 kr
5 367 kr/mån
Visning: Sön 27/1. kl 12:30-13:10. Välkommen!

UrsvikGamla Enköpingsvägen 168

5,5 rok
133 m²
4 995 000 kr
5 350 kr/mån
Aktuellt bud: 5 000 000 kr

Vi är inte som alla andra.Vi ger mer!

Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

SthlmFast • Hantverkargatan 10, Kungsholmen, 08-229901 • Nyproduktion: Tomtebogatan 28, Vasastan
info888363 i Stockholm, SE på Houzz