Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå

Centrala SundbybergSturegatan 45

1 rok
32,5 m²
Såld innan visning på säljarens begäran.

Välkommen till denna underbara etta om 32,5 kvm. Här bor du högt beläget i en ljus och renoverad bostad på bästa adress i Sundbyberg
TILLGÄNGLIGA DOKUMENT

Marcus Bodin

Reg. fastighetsmäklare

070-9111490
marcus@sthlmfast.se

VISA KOMPLETT BESKRIVNING AV BOENDET


Underbara 32,5 kvm med fransk balkong i centrala Sundbyberg.

Såld innan visning på säljarens begäran.

Välkommen till denna underbara etta om 32,5 kvm. Här bor du högt beläget i en ljus och renoverad bostad på bästa adress i Sundbyberg

Beskrivning

Underbara 32,5 kvm med fransk balkong i centrala Sundbyberg.

Välkommen till denna underbara etta om 32,5 kvm. Här bor du högt beläget i en ljus och renoverad bostad på bästa adress i Sundbyberg. Med sina kvadratmeter så är bostaden väldigt yteffektiv och ger rum och plats för det mesta. Den franska balkongen är också en bonus som får bostaden att kännas ännu mer öppen.
När man kommer in i bostaden så möts man av en rymlig och stor hall. Här är det vitmålat, ekparkett i original samt garderobsvägg.
Från hallen leds du vidare in i det stora allrummet. Samma vackra parkettgolv ligger här samt nymålade väggar. Här finner du stort fönsterparti medfransk balkong. Här får du plats både med stor säng samt soffmöbler och matplats. I symbios med vardagsrummet så finner du också det stambytta köket, som med sin lilla yta ändå rymmer allting man vill ha i ett kök. Också i köket finns ett fönster som skänker ljus till bostaden.
Badrummet är stambytt och renoverat 2012 och är väldigt snyggt och stilrent. Helkaklad vägg i snygga vita plattor samt ett klinkergolv i grått. Ny wc, dusch och handfat finner du här också.
Helt enkelt den perfekta bostaden till förstaboende eller till någon som letar efter det lilla extra.
Varmt välkomna.

Lägenhet

Antal rum 1 rok.
Boarea 32,5 m²
Våning 3 trappor av 4
Hiss Hiss

Byggnad

Husform Flerbostadshus
Fastighetsbet. Spiken 2
Byggnadsår 1954
Uppvärmning Fjärrvärme
Fönster 2-glas
Fastighetsbet. Brf Spiken i Sundbyberg nr 654
Övrigt Fin och stambytt fastighet byggd 1954 i fem våningsplan. God ekonomi med 2,5 milj i lån. Föreningen har två lokaler som hyrs ut. Tvättstuga finns i källaren och är fin med två tvättmaskiner och torktumlare. I fastigheten finns också cyckelrum och gemenskaphetslokal. Till varje bostad ingår två stycken förråd. Föreningen har stambytt fastigheten 2012 och renoverat trapphuset. Fin solaltan finns också att tillgå på taket samt en underbar innergård med lusthus och grillmöjligheter. Föreningen är anslutna till Com Hem. Inga avgiftshöjningar är planerade.
Övriga byggnader Sturegatan ligger i Sundbybergs centrum. Runt omkring finns butiker, restauranger, bank, post, systembolag och apotek. Dina ärenden kan du alltså snabbt och enkelt klara av på en lunch eller kafferast. Att hitta ett bra lunchställe eller middagsrestaurang för kunderna är inga problem då Sundbyberg är ett av de restaurangtätaste. Med ett gångavstånd till Sveriges femte största trafikknutpunkt är det inga problem vart du än ska. Tunnelbana, bussar, pendeltåg och fjärrtåg samt Bromma flygplats inom två kilometer ger dig flera alternativ. Till Stockholm Central tar den 12 minuter med tunnelbana eller åtta minuter med pendeltåget. Dessutom planeras förlängningen av tvärbanan vara klar till 2013 vilket stärker tvärkommunikationerna. Om du föredrar bil är du snabbt ute på lederna.

Allrum

Allrum

Allrum

Sovplats

Kök

Kök

Hall

Fransk Balkong

Stambytt badrum

Centralt

Närhet till Kommunikation

Planritning

Fler boenden som du kan vara intresserad av


StorholmenTallvägen 32

3 rok
54 m²
9 700 000 kr
Tomt: 1.250 m²

Kummelnäs - VikingshillFläderstigen 3

4 rok
126 m²
8 495 000 kr

StuvstaTörnstigen 12

6 rok
86 m²
5 795 000 kr
Tomt: 860 m²

UrsvikGamla Enköpingsvägen 168

5,5 rok
133 m²
5 295 000 kr
5 350 kr/mån

Vi är inte som alla andra.Vi ger mer!

Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

SthlmFast • Hantverkargatan 10, Kungsholmen, 08-229901 • Nyproduktion: Tomtebogatan 28, Vasastan
info888363 i Stockholm, SE på Houzz