Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå

ÖstermalmStyrmansgatan 23 A, 1tr ÖG

2 rok
50 m²
Sekelskifteslägenhet - Kakelugn - Invid Strandvägen - Högt i tak - Gårdshus - Östermalm - Styrmansgatan.
TILLGÄNGLIGA DOKUMENT

Dennis Sandström

Reg. Fastighetsmäklare

0709-111 499
dennis@sthlmfast.se

Anders Björkqvist

Reg. Fastighetsmäklare

070-9111492
anders@sthlmfast.se

VISA KOMPLETT BESKRIVNING AV BOENDET


Styrmansgatan 23, invid Strandvägen.

Optimalt planerad 2:a med väldisponerade rum och bra kök. Nyrenoverat rymligt badrum. Lägenheten med många fina originaldetaljer som fungerande kakelugn, högt i tak och takrosetter. Runt hörnet ligger kommunikationer, restauranger, parker och stadspuls

Beskrivning

På en av Östermalms mest eftertraktade adresser hittar ni denna charmiga 2:a om 50 kvm. Lägenheten är belägen på en trappa i lugnt gårdshus. Högt i tak, massivt furugolv samt stora fönsterpartier som ger lägenheten är härlig känsla av ljus och rymd och en tidstypisk fungerande kakelugn. Solid förening med låga avgifter.

Lägenheten disponeras enligt följande:

HALL
Välkomnade hall med plats för avhängning av ytterkläder. Vackert massivt furugolv i original samt ljust målande väggar samt generös takhöjd, detta är genomgående för lägenheten. I anslutning till hallen finns en WC.

KÖK
Väl tilltaget kök med plats för matplats för 4-6 personer. Goda förvaringsmöjligheter bakom vita skåpsluckor. Vitvaruparken består utav kyl/frys, spis och diskmaskin.

BADRUM
Nyrenoverat badrum med exklusiva materialval. Stora ljusa kakelplattor på väggarna samt en mindre ljus klinker på golvet. I taket sitter spotlights. Övrigt: Tvättmaskin, handfat och dusch.
Badrummet är fackmannamässigt utfört.

VARDAGSRUM
Rymligt vardagsrum där man enkelt kan möblera efter eget behag. I vardagsrummet finner man en mycket vacker kakelugn i klassisk Jugendstil. Vackra furugolv och ljust målade väggar.
Kakelugnen är provtryckt och fullt fungerande.

SOVRUM
Rofyllt sovrum med ostört läge. Här ryms en dubbelsäng samt övrigt möblemang. Stor klädkammade finns i sovrummet.

Lägenhet

Antal rum 2 rok.
Boarea 50 m²
Våning 1 trappor av 4

Byggnad

Husform Flerfamiljshus
Fastighetsbet. kv Lindormen 16
Byggnadsår 1890
Uppvärmning Fjärrvärme
Fönster 2-glas med spröjs
AndelArsAvgift 4,39114
Fastighetsbet. Brf Lindormen 16
Övriga byggnader Med Strandvägen som närmsta granne, Östermalmstorg ett stenkast bort och Djurgårdens vackra natur på promenadavstånd bor du här med närhet till allt. Styrmansgatan ligger centralt på Östermalm, men med ett väldigt lugnt läge. Från gatan utanför fastigheten ser du ned mot vattnet och Strandvägen, precis runt hörnet ligger närmsta mataffär och ett antal caféer och småbutiker. Utöver detta kan du låta dig förföras av Östermalms Saluhall, Dramaten, utflykter med båt, Stureplan och Stockholms paradgator såsom Biblioteksgatan och Hamngatan. Goda kommunikationer med innerstadsbussar samt tunnelbanan, närmaste station Östermalmstorg. Närhet till vatten, natur och cityliv.

Brf Lindormen 16 bildades 1979 och är belägen på Styrmansgatan 23 och 23 A, Östermalm i Stockholm. Föreningens fastighet förvärvades genom ombildning 1982 och består av två flerbostadshus om 5 våningar med 18 lägenheter och 2 lokaler. Fastighetens byggnader är uppförda 1890 - 1905. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening.

Föreningen har mindre än 3,5 Mkr i skulder.

Juridisk person godkänns ej.

Till lägenheten hör ett förråd.

Vardagsrum

Sovrum

Vardagsrum

plaskiss

Kakelugn

Sovrum

Kök

Matplats

Badrum

Badrum

Tambur

Fasad från gatan

Styrmansgatan 23 A, Över gård

Trevliga grannfasader vetter mot innergården

Invid Strandvägen

Vy från Strandvägen

Fler boenden som du kan vara intresserad av


StorholmenTallvägen 32

3 rok
54 m²
9 700 000 kr
Tomt: 1.250 m²

Kummelnäs - VikingshillFläderstigen 3

4 rok
130 m²
8 495 000 kr

JärlaTurbinvägen 7H

5 rok
92 m²
5 495 000 kr
5 367 kr/mån
Visning: Sön 27/1. kl 12:30-13:10. Välkommen!

UrsvikGamla Enköpingsvägen 168

5,5 rok
133 m²
4 995 000 kr
5 350 kr/mån
Aktuellt bud: 5 000 000 kr

Vi är inte som alla andra.Vi ger mer!

Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

SthlmFast • Hantverkargatan 10, Kungsholmen, 08-229901 • Nyproduktion: Tomtebogatan 28, Vasastan
info888363 i Stockholm, SE på Houzz