Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå

Södermalm - Mose BackeSvartensgatan 5, Vindsvåningen

4 rok
99 m²
VIND - VINDSVÅNING - MOSEBACKE - BÄSTA ADRESS - BRA PLANLÖSNING - 4 ROK - 3 SOVRUM - ANNO 1882 - SVARTENSGATAN - GÖTGATSBACKEN - TOPPRENOVERAD - LJUS

Jesper Halvarsson

Reg. Fastighetsmäklare

0709-111 494
jesper@sthlmfast.se

VISA KOMPLETT BESKRIVNING AV BOENDET


Fantastisk vindsvåning på mellan Mosebacke & Götgatsbacken

VIND - VINDSVÅNING - MOSEBACKE - BÄSTA ADRESS - BRA PLANLÖSNING - 4 ROK - 3 SOVRUM - ANNO 1882 - SVARTENSGATAN - GÖTGATSBACKEN - TOPPRENOVERAD - LJUS

Beskrivning

SÅLD!!!

I den K-märkta fastigheten på Svartensgatan 5 kan vi nu presentera en jättefin vindsvåning med framtagna takbjälkar och vackra vitlutade trägolv. Svartengatan är en av de mest eftertraktade adresserna på hela Södermalm, den sträcker sig från Götgatsbacken upp till Mosebacke torg. Denna vind har en mycket bra planlösning med 3 rejäla sovrum, dubbla wc samt öppen planlösning mellan vardagsrum och kök.

Området kring lägenheten är en fantastisk blandning av puls och lugn. På Götgatsbacken finns en blandning mellan de mest trendiga restaurangerna och de mest klassiska pubarna. Här finns även små pittoreska butiker och gallerier. Uppe på Mosebacke kan man njuta av den fantastiska utsikten utöver Riddarfjärden och Djurgården. Nära till all tänkbar service och kommunikationer.

Rumsbeskrivning:

Hall
Välkomnande hall med avhängning för ytterkläder och garderobsförvaring. Grå klinker på golvet och vitmålade väggar.

WC
Vid hallen finns en kaklad wc med toalett och handfat.

Vardagsrum
Stort vardagsrum i öppen planlösning mot köket. Fönster i fil mot Svartengatan och framtagna mörka takbjälkar som följer ner i golvet. Bjälkarna bryter fint mot det vitlutade furugolvet och de vitmålade väggarna. Gott om plats för ett stort middagsbord och en större soffgrupp.

Kök
Snyggt kök med vita köksluckor och bänkskiva i hårdkompakt svart laminat. Gott om skåpsförvaring och bra arbetsytor. Inbyggda vitvaror och i övrigt diskreta val.

Badrum
Påkostat badrum med vita kakelplattor på väggarna och ljusgrå klinker på golvet. Vägghängd wc, handfat med stor vit kommod under, fällbara duschväggar i glas, tvättmaskin och handdukstork.

Sovrum I
Det största sovrummet är beläget mot den lugna innergården. Plats för både dubbelsäng, arbetshörna och nattduksbord. Vitlutade trägolv och vitmålade väggar.

Walk in closet
I det största sovrummet finns en stor walk in closet med hyllplan och stänger.

Sovrum II
Det näst största sovrummet har även det plats för dubbelsäng. Vitlutade trägolv och vitmålade väggar.

Sovrum III
Även fast det är det minsta av de tre sovrummet är det inte för litet på något sätt. Perfekt som barnrum eller arbetsrum.

Innergård
Föreningens innergård är jättefin och påminner oss om 1800-talets Södermalm. Här finns det flera grillmöjligheter på sommarhalvåret.

Lägenhet

Antal rum 4 rok.
Boarea 99 m²
Biarea 19 m²
Våning 5 trappor av 5
Hiss Hiss

Byggnad

Husform Flerbostadshus
Fastighetsbet. Fiskaren 20
Byggnadsår 1882
Uppvärmning Direkt El
Fönster 2-glas
EnergiDekl Utfärdat 2011-11-16 00:00
Energi Förbrukning 126 kWh/m² (Atemp) och år
AndelArsAvgift 7,69
Fastighetsbet. Brf Fiskaren 20

Föreningen består av 19 medlemslägenheter varav 3 enligt fastighetstaxeringen räknas som lokaler. Det finns en hyresrätt kvar i föreningen.

Föreningen åtgärdar för tillfället det sista av hussvampen som man haft. Det som är kvar ligger i Gårdhuset E/F och balkarna är nu frilagda och arbetet kan komma igång. Detta påverkar alltså inte gatuhuset vidare.

Fastigheten har genomgått de stora renoveringarna såsom delar av fasad, tak och stambyte ( -78 ), stammarna är spolade för några år sedan och är i väldigt gott skick. Lågt belånad fastighet ( 28 % belåningsgrad ).

Det är god ekonomi i föreningen, med rejäla avskrivningar och årliga amorteringar på lånen.

Vardagrum mot kök

Vardagsrum

Vardagsrum

Sovrum II

Sovrum I med stor walk in closet

Sovrum I

Kök

Sovrum III

Badrum

Vardagsrum

Vardagsrum

Planritning

Utsikten

Svartensgatan 5

Gäst WC

Fler boenden som du kan vara intresserad av


StorholmenTallvägen 32

3 rok
54 m²
9 700 000 kr
Tomt: 1.250 m²

Kummelnäs - VikingshillFläderstigen 3

4 rok
126 m²
8 495 000 kr

StuvstaTörnstigen 12

6 rok
86 m²
5 795 000 kr
Tomt: 860 m²

UrsvikGamla Enköpingsvägen 168

5,5 rok
133 m²
5 295 000 kr
5 350 kr/mån

Vi är inte som alla andra.Vi ger mer!

Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

SthlmFast • Hantverkargatan 10, Kungsholmen, 08-229901 • Nyproduktion: Tomtebogatan 28, Vasastan
info888363 i Stockholm, SE på Houzz