Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå

Nacka/TollareTollareslingan 1

5 rok
116 m²
Elegant bostad uppförd med finess, skräddarsydd för det moderna levernet i natursköna Tollare. Med flexibel planlösning, härlig studiokänsla, praktiska lösningar, balkong i söderläge, fyra sovrum, två badrum och gemensam takterrass med sjöutsikt. Varmt välkomna!

Gustav Ericsson

Reg. fastighetsmäklare

072-3155555
gustav@sthlmfast.se

Annika Ericsson

Reg. Fastighetsmäklare

072-3055555
annika@sthlmfast.se

VISA KOMPLETT BESKRIVNING AV BOENDET


Magnifikt planerad 5:a om 116 kvm med balkong i söderläge!

Elegant bostad uppförd med finess, skräddarsydd för det moderna levernet i natursköna Tollare. Med flexibel planlösning, härlig studiokänsla, praktiska lösningar, balkong i söderläge, fyra sovrum, två badrum och gemensam takterrass med sjöutsikt. Varmt välkomna!

Beskrivning

Det är med glädje vi presenterar denna fantastiska bostad i 5hus. Ett projekt ritat av arkitektbyrån Arrhov Frick där spännande arkitektur, exklusiva materialval och hög finish är ledstjärnan. Här bor ni i en optimalt planerad 5 rum och kök om 116 kvadratmeter, skräddarsydd för att möta det moderna levernet. Den genomgående planlösningen ger en härlig studiokänsla och utöver vyer i tre väderstreck ger de stora fönsterpartierna ett rikligt ljusinsläpp. Bostaden erbjuder även fyra rymliga sovrum, inbjudande hall med goda förvaringsmöjligheter samt två väl tilltagna badrum. Utöver detta finns en gemensam takterrass med natursköna vyer och sjöutsikt. En perfekt lägenhet för er som vill få ut maximalt av ert boende och där endast det bästa är bra nog. Möjligt att omdisponera till 6 rum och kök. Byggprojekten fortskrider i området vilket innebär att sjöutsikten kommer att begränsas. Möjligt att flytta in omgående om så önskas.

På södra delen av Boo-halvön intill Lännerstasundet växer Tollare fram. Bostäder byggda för ett socialt och aktivt liv omgivna av natur och grönska, med härliga promenadstråk, parker, badplatser och fantastiska vyer. I närområdet finns all tänkbar service och goda kommunikationer. Fertalet bussförbindelser finns och för dig med bil når du Stockholms city på cirka en kvart. Eller varför inte cykla den dryga milen in till Slussen. Flertalet skolor och förskolor finns i området och för den fritidsintresserade har Nacka ett rikt utbud som omfattar allt från basket, handboll och fotboll till gymnastik, ridning och segling.


Entré
Ljus och luftig hall med gott om plats för avhängning och förvaring. Praktiskt klinkergolv som övergår till vitpigmenterat golv i ek, vilket även är genomgående för hela lägenheten.

Kök
Exklusivt kök från Vedum beläget i öppen planlösning mot vardagsrum. Utrustat med bänkskiva i rostfritt stål med integrerad ho, kromad blandare från Tapwell, med diskmaskinsavstängning, helintegrerade vitvaror som diskmaskin, kyl och frys dold bakom panel, induktionshäll, multifunktionsugn samt köksfläkt ovan köksö även denna i rostfritt.

Vardagsrum
Spatiöst och ljust rum öppet mot kök och med utgång till balkong. Sol från morgon till kväll med väderstreck i öst och väst. Ett häftigt rum med flertalet möbleingsalternativ.

Master bedroom
Stort sovrum med enormt ljusinsläpp från det stora fönsterpartiet som löper längs hela väggen, gott om plats för möblemang och dubbelsäng. Förvaring sker i stor garderob.

Sovrum II
Sovrum med sobra materialval. Plats för stor säng och övrigt möblemang.

Sovrum III
Sovrum med sobra materialval. Plats för stor säng och övrigt möblemang.

Sovrum IV
Sovrum med sobra materialval. Plats för stor säng och övrigt möblemang.

Badrum
Stilsäkert badrum med kakel och klinker i ljusgrå ton. Utrustat med handfat, wc, takdusch, spegelskåp, golvvärme samt tvättmaskin och torktumlare. Dessa är placerade under en arbetsbänk i vitpigmenterad ek med textil som täcker vitvarorna, överskåp ovan arbetsbänk.

Badrum II
Även detta med kakel och klinker i ljusgrå ton. Utrustat med, badkar fristående på ben, takdusch, handfat, spegelskåp, wc samt golvvärme.

Balkong
Belägen i direkt söderläge med fantastisk vy och gott om utrymme för möblemang och plantering.

Lägenhet

Antal rum 5 rok.
Boarea 116 m²
Våning 3 trappor av 6
Hiss Hiss

Byggnad

Husform Flerfamiljshus
Fastighetsbet. Nacka Tollare 1:477
Byggnadsår 2016/2017
Uppvärmning Bergvärme
Fönster 3-glas med isoler
AndelArsAvgift 0
Fastighetsbet. Brf Lord Lambourne

Brf Lord Lambourne är en äkta bostadsförening som består av tre huskroppar och ingår i projektet 5 Hus.
Projektet 5 hus innefattar utöver Lord Lambournes tre huskroppar även två huskroppar med 10 st townhouse.
Föreningen omfattar flerbostadshus i suterräng som är ritade av arkitektbyrån ArrhovFrick i samarbete med Tobin Properties. Föreningen består av 73 st lägenheter med 5-9 våningar i Tegeltrappan, Pergolan och Ateljén.

TV/Internet
TV - Viasat
Internet - Fibernät finns via Zmarket vilket innebär att ni kan själva välja leverantör. se zmarket.se
(obligatoriskt tillägg om 145 kr/månad läggs på månadsavgiften gällande TV- och internetanslutning).

Parkering
Föreningen disponerar över 64 st garageplatser varav 2 st handikapplatser. Några platser avsättas till en bilpool. Direktaccess med hiss till garaget. Separat kö föreligger. Kostnad: 800 kr/månad.

Gemensamhetsanläggningar
Föreningslokal, bastu, cykelrum, barnvagnsrum, soprum och miljörum.

Förråd
Tillhörande förråd finns på samma våningsplan som bostaden.

Överlåtelseavgift/Pantsättningsavgift
Föreningen tar en överlåtelseavgift om 1120 kr som betalas av köparen. Pantsättningsavgift uppgår till 448 kr.

Master bedroom

Balkong

Kök

Vardagsrum

Badrum II

Kök

Kök

Matplats mot vardagsrum

Matplats

Vardagsrum

Vardagsrum

Master bedroom

Master bedroom

Sovrum II

Sovrum III

Sovrum IV

Badrum

Badrum II

Balkong

Vy från balkong

Takterrass

Takterrass

Omgivning

Tollares sköna natur med vackra bergsknallar

Översikt

Planritning

Alternativ Planritning, 6 rum och kök

Fler boenden som du kan vara intresserad av


StorholmenTallvägen 32

3 rok
54 m²
9 700 000 kr
Tomt: 1.250 m²

Kummelnäs - VikingshillFläderstigen 3

4 rok
126 m²
8 495 000 kr

StuvstaTörnstigen 12

6 rok
86 m²
5 795 000 kr
Tomt: 860 m²

UrsvikGamla Enköpingsvägen 168

5,5 rok
133 m²
5 295 000 kr
5 350 kr/mån

Vi är inte som alla andra.Vi ger mer!

Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

SthlmFast • Hantverkargatan 10, Kungsholmen, 08-229901 • Nyproduktion: Tomtebogatan 28, Vasastan
info888363 i Stockholm, SE på Houzz