Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå

Västberga/TelefonplanTombolavägen 10

2 rok
51 m²
Bud: 2 000 000 kr!
Högst upp i huset - Två rum och kök - Nära kommunikationer-Balkong - Tvättmaskin - Ingen insyn - Fin utsikt - Stort kök - Ekparkett - Stort ljusinsläpp.
TILLGÄNGLIGA DOKUMENT

Marcus Bodin

Reg. fastighetsmäklare

070-9111490
marcus@sthlmfast.se

VISA KOMPLETT BESKRIVNING AV BOENDET


Bud: 2 000 000

Bud: 2 000 000 kr!
Högst upp i huset - Två rum och kök - Nära kommunikationer-Balkong - Tvättmaskin - Ingen insyn - Fin utsikt - Stort kök - Ekparkett - Stort ljusinsläpp.

Beskrivning

Högst upp i huset med balkong i fritt och soligt läge ligger denna ljusa, välplanerade och fräscha 2:a med insynskyddat läge. Trevligt kök med nyare vitvaror och helkaklat badrum med fönster. Närhet till grönområden och Telefonplan ligger nära med dess butiker och kommunikationer.
Bostaden är disponerad med en välkomnande hall med plats för klädavhängning. Ekparkett på golv. Vardagsrumet är stort och rymligt med plats för all typ av möblering. Ekparkett på golv och vitmålade väggar. Från vardagsrummet kommer du också ut på balkongen.
Sovrummet är rymligt och här får du plats med dubbelsäng och annat möblemang. Stort fönster som skänker mycket ljus. Ekparkett på golv och en harmonisk grön kulör pryder väggarna. Här finns också en inbyggd garderob.
Badrummet är helkaklat och rymmer också en tvättmaskin. Wc, handfat med kommod samt dusch och vädringsfönster.

Lägenhet

Antal rum 2 rok.
Boarea 51 m²
Våning 3 trappor av 3

Byggnad

Husform Flerbostadshus
Fastighetsbet. Trollkarlen 2
Byggnadsår 1947
Uppvärmning Fjärrvärme
Fönster 2-glas
Fastighetsbet. Brf Trollkarlen 2

Föreningen äger fastigheten Brf Trollkarlen 2 omfattande av adresserna Tombolavägen 2-16, Cirkusvägen 1-15 och Karusellvägen 45-49 i Hägersten.
Övertagandet av fastigheten skedde 2010-02-22.
Stambyte i lägenheten/fastigheten genomfördes 2006, då installerades det nytt kök, badrum, balkong, nya elledningar med jordade uttag i alla rum, ny elcentral med jordfelsbrytare och säkerhetsdörr. Renovering av alla ytskikt är utförda 2011. Det finns gott om förvaringsmöjligheter i lägenheten samt dessutom ett stort och säkert källarförråd. På den renoverade balkongen som ligger i söderläge får du plats med både bord och stolar och här kan du njuta av solen.

Föreningen har en lummig innergård med stora gröna ytor, och ligger även alldeles intill en idyllisk park. Tvättstugan är fräsch och renoverades även den i samband med stambytet och utrustades då med nya maskiner.

Här ges på ett kort gångavstånd Coop Forum och Rusta för veckans storshopping i Västbergas handelsplats som inhyser flera sportaffärer mm, McDonald's samt en OK/Q8 med stort utbud som har öppet dygnet runt för inköp av det mer akuta slaget. Lägenheten ligger ett längre stenkast ifrån populära och trendiga Telefonplan/Midsommarkransen där det finns mataffärer, apotek, restaurang Landet, Svenska Sushiköket och flera pizzerior för att nämna några få smultronställen.

Mycket goda kommunikationer med kort gångavstånd till motorvägsbussarna som tar dig direkt till Fridhemsplan på 10 min, samt bussar som på mindre än 5 minuter tar dig till Årstabergs pendeltågsstation vilket är enbart två stationer ifrån T-centralen (City), samt även tvärbanan som går till Hammarby sjöstad eller Alvik. Inom 800 m avstånd finner du både Midsommarkransen och Telefonplans Tunnelbanestation som tar dig till slussen på 10 min.

Vardagrum

Vardagsrum

Kök

Balkong

Utsikt

Sovrum

Kök

Kök

Matplats

Balkong

Vardagsrum

Vardagsrum

Sovrum

Sovrum

Badrum

Hall

Hall

Utsikt från balkong

Fasad

Planritning

Fler boenden som du kan vara intresserad av


StorholmenTallvägen 32

3 rok
54 m²
9 700 000 kr
Tomt: 1.250 m²

Kummelnäs - VikingshillFläderstigen 3

4 rok
130 m²
8 495 000 kr

JärlaTurbinvägen 7H

5 rok
92 m²
5 495 000 kr
5 367 kr/mån
Visning: Sön 27/1. kl 12:30-13:10. Välkommen!

UrsvikGamla Enköpingsvägen 168

5,5 rok
133 m²
4 995 000 kr
5 350 kr/mån
Aktuellt bud: 5 000 000 kr

Vi är inte som alla andra.Vi ger mer!

Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

SthlmFast • Hantverkargatan 10, Kungsholmen, 08-229901 • Nyproduktion: Tomtebogatan 28, Vasastan
info888363 i Stockholm, SE på Houzz