Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå

Vasastan - BirkastanTomtebogatan 16, 1½tr

1 rok
39 m²
Denna härliga sekelskiftesetta på 39 kvadratmeter kommer med fungerande kakelugn, burspråk och massor av annan tidstypisk charm. Bra förening och bästa läge i hjärtat av Birkastan.
TILLGÄNGLIGA DOKUMENT

Jesper Halvarsson

Reg. Fastighetsmäklare

0709-111 494
jesper@sthlmfast.se

VISA KOMPLETT BESKRIVNING AV BOENDET


Vacker sekelskifteslägenhet med kakelugn i hjärtat av Birkastan

Denna härliga sekelskiftesetta på 39 kvadratmeter kommer med fungerande kakelugn, burspråk och massor av annan tidstypisk charm. Bra förening och bästa läge i hjärtat av Birkastan.

Beskrivning

OBS!!! Uppmätt till 39 kvm och inte 36,5 kvm som det står i föreningens register...

Nytt och fräscht med gammaldags charm..

En bostadsrätt mitt i Birkastan är för många en dröm. Har lägenheten dessutom, som här, både burspråk och fungerande kakelugn, ett rejält kök och stort vardagsrum torde lyckan vara fullkomlig. Och nog blir man lycklig när man beskådar denna fräscha och mycket ljusa enrummare med sängskåp och separat kök. Badrummet är renoverat på senare år med spotlights, kakel och klinker. Det samma gäller köket vars trivsamma inredning kommer med furugolv, välutrustad maskinpark, rejäla arbets- och förvaringsutrymmen och spotlights också här.
Ett vackert vitlutat furugolv ses också i det rymliga och lättmöblerade vardagsrummet. Burspråket ger ett generöst ljusintag och tillsammans med vadhöga golvsocklar och den härliga kakelugnen - rikligt med sekelskiftescharm.
Och sådan kan vi aldrig få för mycket av...

I området finner ni alla bekvämligheter som tänkas kan, restauranger från alla världens hörn och kommunikationer i alla dess former och riktningar. Bra förening med god ekonomi och många stora renoveringar ( framförallt stammar, tak och fasad ) bakom sig.

Med andra ord ett drömobjekt för alla som söker ett lagom stort boende med mycket karaktär - och låg avgift - i det hetaste av heta områden.

Vardagsrum med kakelugn
Vitmålat vardagsrum med ett stort burspråk mot Tomtebogatan. Lättmöblerat med ett sängskåp som ingår i priset. Höga bröstsocklar och välbevarad fungerande kakelugn (sotningsbesiktad). Stor klädkammare och vackra vitlutade furutiljor på golvet.

Hall/Entré
Tambur med klädhängare, praktisk förvaring och ingång till badrum. Klinkergolv.

Badrum
Helkaklade väggar, klinkergolv och trätrall. Dusch bakom glasvägg, Wc, handfat på kommod och handdukstork. Infällda spotlights i tak.

Kök
Gott om arbets- och förvaringsutrymmen. Exklusivt kök med ekbänkskiva och kakel ovan. Vitvaror som elspis med ugn, kolfilterfläkt, diskmaskin och rostfri kyl/frys. Fönster mot gata. Furugolv.

Förvaring
Utöver de två klädkamrarna i bostad finns ett externt vindsförråd på ca 5 kvm.

Lägenhet

Antal rum 1 rok.
Boarea 39 m²
Våning 1 trappor av 5
Hiss Hiss

Byggnad

Husform Flerbostadshus
Fastighetsbet. Modellen 15
Byggnadsår 1908
Uppvärmning Direkt El
Fönster 2-glas
EnergiDekl Utfärdat 2010-02-25 00:00
Energi Förbrukning 142 kWh/m² (Atemp) och år
Fastighetsbet. Brf Modellen 12 & 13

Brf Modellen 12 och 13 bildades 1982 och har idag 56 lägenheter med bostadsrätt och 2 med hyresrätter och räknas som en dold tillgång för föreningens ekonomi. Även 7 lokaler upplåts med hyreskontrakt.

Under de gångna 5 åren har en föreningen genomfört stora renoveringar bland annat bytt tak, renoverat fasaden, renoverat alla fönster samt bytt takfönster. Trots investeringar på 11,3 miljoner i renoveringar och förbättringar så har föreningen endast lån på 5 miljoner. Stammarna är bytta 1976.

Ingen planerad avgiftsförändring och inga större renovering på gång. En mindre renovering av gemensamhetslokal och bastun kan bli aktuella under 2013/2014

Vardagsrum med fantastiskt burspråk

Vardagsrum med burspråk

Kakelugnen fungerar

Vardagsrum

Planritning

Klädkammare

Vardagsrum

Kök

Vardagsrum

Badrum

Tomtebogatan

Entréhall

Gård med uteplats

Tvättstuga

Fler boenden som du kan vara intresserad av


StorholmenTallvägen 32

3 rok
54 m²
9 700 000 kr
Tomt: 1.250 m²

Kummelnäs - VikingshillFläderstigen 3

4 rok
130 m²
8 495 000 kr

JärlaTurbinvägen 7H

5 rok
92 m²
5 495 000 kr
5 367 kr/mån
Visning: Sön 27/1. kl 12:30-13:10. Välkommen!

UrsvikGamla Enköpingsvägen 168

5,5 rok
133 m²
4 995 000 kr
5 350 kr/mån
Aktuellt bud: 5 000 000 kr

Vi är inte som alla andra.Vi ger mer!

Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

SthlmFast • Hantverkargatan 10, Kungsholmen, 08-229901 • Nyproduktion: Tomtebogatan 28, Vasastan
info888363 i Stockholm, SE på Houzz