Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå

Vasastan-BirkastanTomtebogatan 32

3 rok
84 m²
Välkommen till denna trerummare om 84 kvm på bästa adress i Birkastan. Här bor du mot lugn innergård med lekplats för barnen.
Det finns möjlighet att här öppna upp för altandörrar ut mot gården.
Bra förening och en vacker fastighet. Välkomna!

Marcus Bodin

Reg. fastighetsmäklare

070-9111490
marcus@sthlmfast.se

VISA KOMPLETT BESKRIVNING AV BOENDET


Häftig och unik bostad om 84 kvm i lungt gårdshus.

Välkommen till denna trerummare om 84 kvm på bästa adress i Birkastan. Här bor du mot lugn innergård med lekplats för barnen.
Det finns möjlighet att här öppna upp för altandörrar ut mot gården.
Bra förening och en vacker fastighet. Välkomna!

Beskrivning

Välkommen till en charmig trerummare om 84 kvm belägen i ett lugnt och barnvänligt gårdshus. Här möter ni det bästa av två världar. Läget är otroligt centralt och attraktivt med en lugn, barnvänlig och stor innergård. Bostaden är mysig och ombonad med flera häftiga detaljer och har ett s.k. Master Bedroom utav ett ombyggt trapphus, med stort fönsterparti med välvda vinklar och takhöjd på hela 3,5 m.
Lägenheten ligger på nedre botten mot lugn innergård och det finns bygglov för att uppföra terrassdörrar. Den stora öppna innergården gör underverk åt ljusinströmningen och släpper in härlig morgonsol i hela bostaden.
Föreningen är mycket aktiv och många barnfamiljer bor i fastigheten. Under det ljusare halvåret ställs det ut fina utemöbler, grill etc. som bidrar till en trevlig atmosfär. Barnen har gott om plats att leka och bland annat finns det en stor studsmatta att tillgå. Föreningen har också ett parkeringsgarage med kort kö som underlättar vardagen avsevärt.

Bostaden är perfekt för det unga paret eller barnfamiljen som vill bo på en av Stockholms mest attraktiva adresser. Närområdet erbjuder allt man kan önska sig med populära Rörstrandsgatan precis intill med alla dess restauranger, pubar, caféer, butiker och mataffärer. Kommunikationerna är mycket goda med tunnelbana (grön linje), pendeltåg (Karlbergs station) samt flygbussar. Nära till både Vasaparken och Karlbergskanalen och Karlbergs Slott.

Entré
Inbjudande och mysig hall med vitt furugolv och blågrå väggar som leder in vidare mot kök och allrum. Hallen är rymlig och avhängningsplats finns i anslutning till entrén.

Kök/Allrum/Vardagsrum
Öppet och trevligt rum med många häftiga vinklar och generös takhöjd. Härligt stora fönsterpartier som bidrar till rikt ljusinsläpp. Det finns tillstånd av föreningen att öppna upp ett av dessa fönsterpartier till altandörrar mot innergården. Man får även ha sina egna möbler utanför. Kökets öppna planlösning mot vardagsrummet eller allrummet ger en trevlig social yta perfekt för mysiga hemmakvällar eller i vänners goda lag. Golvet är av vitmålad furu med vissa inslag av betong och väggarna är även här målade i en blågrå nyans. Köket är delvis ombyggt med flyttade skåp och ny köksfläkt. Förvaringen är god i över- och underskåp, även öppen förvaring i hyllor. Arbetsytan består av en robust träskiva och stänkskydd av vitt kakel. Spis, ugn kyl och frys är i rostfritt. Diskmaskinen är nyinköpt.
Detta allrum kan även möbleras med stor soffa, soffbord, hyllor, fåtölj och tv-möbel. Matplats ryms för upp till 8 personer.

Sovrum
Det mindre sovrummet disponeras idag som barnrum men har tidigare inhyst en dubbelsäng. Det goda ljusinsläppet tillsammans med takhöjden och de vitmålade väggarna förhöjer känslan av rymd. Plats finns även för nattduksbord, tv-möbel eller byrå. I korridoren utanför rummet finns det gott om förvaring i en platsbyggd garderob.

Sovrum II
Häftigt och unikt sovrum i ett utrymme som ursprungligen var ett trapphus. Takhöjden är massiv med närmare 3,5 m. Enormt fönsterparti som påminner om burspråk med dess välvda karaktär. Väggarna är målade i samma blågråa nyans som man hittar i andra delar av bostaden och golvet är nyanlagt utav ekparkett. Rummets utformning inbjuder till inspirationsrik möblering där man bland annat får plats med dubbelsäng, nattduksbord, soffa, fåtölj, tv-möbel och byrå/garderob.

Badrum
Helkaklat badrum med vita väggar och sandfärgat golv. Badrummet är lokaliserat i korridoren från allrummet mot sovrummen längst in i bostaden på höger sida. Badrummet är utrustat med badkar, wc, badrumsspegel och handfat. Gott om förvaring hittar man i den inbyggda garderoben som man når direkt vid ingången.

Innergård
Stor, luftig välskött innergård med mycket engagemang bakom. Trevliga sällskapsytor med fina utemöbler när säsongen tillåter. Barnvänligt med aktiviteter som bland annat en studsmatta. Gedigen cykelparkering med tak.

Lägenhet

Antal rum 3 rok.
Boarea 84 m²
Våning 0 trappor av 4
Hiss Hiss

Byggnad

Husform Flerfamiljshus
Fastighetsbet. Brf Kadetten 16
Byggnadsår 1911
Uppvärmning Fjärrvärme
Fönster 2-glas
Fastighetsbet. Brf Kadetten 16
Övrigt *Fiber från Ownit nyligen installerad. Ingår i avgift *Vindsförråd i gårdshuset *ComHem indraget, basutbud ingår.
Övriga byggnader Garage finns i huset med kort kötid. Annars boendeparkering ansökas hos Stockholms Stad, tfn 08-508263. Alternativt kan ansökan göras via hemsidan, www.stockholm.se

Bostadsrättföreningen registrerades 1992-02-03 och äger fastigheten Kadetten 16.
Föreningen är äkta och fastigheten innehåller 26 lägenheter, 2 lokaler med hyresrätt samt en bostadsrättslokal.
Fastigheten är uppförd 1909 men genomgick en omfattande ombyggnad/renovering 1983.
Fastigheten är fullvärdesförsäkrad hos Brandkontoret.

Genomförda renoveringar:
1983 - Stambyte, fasadrenovering
2004 - Bygge av vindslägenheter
2005 - Målning av tak, målning av fönster.
2008 - Balkongbygge
2011 - Gårsrenovering, garagebygge.

Inga kommande renoveringar eller underhåll är planerat.

Inga avgiftshöjningar planerade. Eventuellt en kommande sänkning.
Energideklaration är snart slutförd och presenteras inom kort.

Fasad

Allrum

Allrum

Kök/Allrum

Allrum

Kök

Hall

Passage

Sovrum

Sovrum

Sovrum II

Badrum med inbyggd garderob

Badrum

Innergård

Planritning

Planritning

Hall

Passage

Passage

Hall

Badrum

Fler boenden som du kan vara intresserad av


StorholmenTallvägen 32

3 rok
54 m²
9 700 000 kr
Tomt: 1.250 m²

Kummelnäs - VikingshillFläderstigen 3

4 rok
126 m²
8 495 000 kr

StuvstaTörnstigen 12

6 rok
86 m²
5 795 000 kr
Tomt: 860 m²

UrsvikGamla Enköpingsvägen 168

5,5 rok
133 m²
5 295 000 kr
5 350 kr/mån

Vi är inte som alla andra.Vi ger mer!

Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

SthlmFast • Hantverkargatan 10, Kungsholmen, 08-229901 • Nyproduktion: Tomtebogatan 28, Vasastan
info888363 i Stockholm, SE på Houzz