Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå

Vasastan-BirkastanTomtebogatan 36, 4 Tr

1 rok
31,5 m²
En ytterst välplanerad enrumslägenhet med stor balkong. Högt upp i sekelskiftehus på en av Stockholms mest attraktiva adresser.
Bostaden har alla de attribut man kan önska sig: renoverat kök, badrum med badkar, smart sovloft samt stor balkong. Varmt välkomna!
TILLGÄNGLIGA DOKUMENT

Marcus Bodin

Reg. fastighetsmäklare

070-9111490
marcus@sthlmfast.se

VISA KOMPLETT BESKRIVNING AV BOENDET


En smart planerad pärla med balkong och platsbyggd sovdel

En ytterst välplanerad enrumslägenhet med stor balkong. Högt upp i sekelskiftehus på en av Stockholms mest attraktiva adresser.
Bostaden har alla de attribut man kan önska sig: renoverat kök, badrum med badkar, smart sovloft samt stor balkong. Varmt välkomna!

Beskrivning

En smart planerad pärla med balkong och platsbyggt sovloft.

Väldigt sällan kommer de ut till salu, men nu är möjligheten här. En ytterst välplanerad enrumslägenhet med stor balkong, på en av Stockholms mest attraktiva adresser.

Bostaden är trots sina 31,5 kvm så otroligt välplanerad att den känns mycket större. Ägaren har med varsam hand sett till att utnyttja varenda kvadratmeter så att ingenting gått till spillo. Dessutom är garderober och förvaring utsmyckade med det där lilla extra så att allt går i harmoni med resterande bostad.

Något som brukar uppfattas som ett problem med mindre bostäder är att sängen sväljer en stor del av vardagsrummet. Här har man löst problemet genom att bygga ett sovloft med egen ingång i form av en platsbyggd trappa från hallen. Detta gör att man får känslan av att det finns ett "extrarum" i bostaden.

Vardagsrummet, som är den största delen av lägenheten, är luftigt och ljust. Under sovloftet ryms både soffa och bord, vilket gör att man lätt kan lämna fria ytor i resten av rummet. Balkongen är stor och har en vacker utsikt över Birkastans takåsar. Köket, som har öppen planlösning mot vardagsrummet, är en snygg och inbjudande del av lägenheten.

Detta är helt enkelt den perfekta ettan.

Varmt välkomna på visning!

Området är väldigt attraktivt med populära Rörstrandsgatan som erbjuder restauranger, pubar, caféer, butiker och mataffärer. Kommunikationerna är mycket goda med tunnelbana (grön linje), pendeltåg (Karlbergs station) samt flygbussar. Nära till både Vasaparken och Karlbergskanalen med Karlbergs Slott.

Lägenheten disponeras enligt följande:

Entré
När du stänger säkerhetsdörren bakom dig möts du av en perfekt planerad hall som leder dig centralt in i lägenheten. Vitmålade väggar bryts av mot gråmelerat golvklinker. Gott om förvaringsmöjligheter inhyses i en stor garderob med skjutdörr samt ett överskåp. I direkt anslutning till entrén finns en avhängningsplats, även denna med överskåp.

Kök
Massivt och snyggt kök med många fina detaljer i ek, glas och rostfritt. Lättskött mörkgrå klinker pryder golvet och bryter av snyggt mot ekskåpen. Stänkskydd i grå mosaik och väl tilltagen arbetsyta i tålig laminat. Köksutrustningen är genomgående i rostfritt och består av kyl/frys, spis, ugn, diskmaskin och spisfläkt. Här finns även plats för ett matbord.

Vardagsrum
Vardagsrummet är delvis öppet mot köket och leder ut till balkongen. Under sovloftet ryms både soffa och bord, och samtidigt lämna fria ytor i resten av rummet. Gott om plats för övrig möblering, här finns i nuläget både skrivbord, tv-bänk och piano. Ljusa väggar och ett snyggt eklaminat golv i eklaminat, i kombination med ett generöst ljusinsläpp, gör att denna lägenhet känns luftig och rymlig.

Badrum
Badrummet är helkaklat och ljust, med vita väggar och mosaikgolv i turkosa toner. Här finns badkar, wc, handfat, fina glashyllor, en överhylla för extra förvaring, och ett badrumsskåp. Fönster ger gott om ljus och vädringsmöjlighet.

Sovloft
Loftet är gediget och luftigt med behaglig takhöjd och platsbyggt nattygsbord. Sängbredden är hela 140 cm, och från loftet får man en trevlig överblick av lägenheten samt ut mot innergården.

Balkong
Här kan man sitta och njuta lugnt och skönt mot innergård, i morgon- och kvällssol.

Lägenhet

Antal rum 1 rok.
Boarea 31,5 m²
Våning 4 trappor av 5
Hiss Hiss

Byggnad

Husform Flerbostadshus
Fastighetsbet. Kadetten 18
Byggnadsår 1907
Uppvärmning Fjärrvärme
Fönster 2-glas
Fastighetsbet. Brf Kadetten 18
Övriga byggnader Läget är fantastiskt med närhet till livfulla Rörstrandsgatan där det kryllar av restauranger, mysiga caféer, uteserveringar och spännande butiker. På sommaren lockar gräsmattorna i Vasaparken och vid Karlbergs slott, till skön avkoppling med en filt och picknickkorg. Det är inte heller långt till Rörstrands båtklubb och Pampas Marina. Här bor ni med perfekta kommunikationsmöjligheter med flertalet innerstadsbussar, flygbuss, tunnelbana vid S:t Eriksplan och pendeltåg alldeles i närheten vid Karlbergs station.

Brf Kadetten 18 är en äkta bostadsrättsförening med 17 bostadsrätter.

Utförda renoveringar:
Vatten- och avloppstammar, el-stigare samt fasad 1987
Tak 2003
Fönster 2007
Trapphus 2009
Tvättstuga 2011 (2 nya maskiner)

Ekonomi vid utgången av 2011:
- 739.000kr i intäkter
- ca 1.600.000kr i kassan
- ca 2.500.000kr i långfristiga skulder


Gemensamma anläggningar:
- Barnvagnsrum
- Cykelförråd
- Tvättstuga med nya maskiner
- Gästrum i källaren
- Trevlig innergård

Till lägenheten hör ett källarförråd.

Tv och bredband levereras av ComHem.

Inga avgiftshöjningar eller större renoveringar är planerade.

Balkong

Vardagsrum

Kök

Sovalkov

Innergård

Trappaupp till sovdel

Hall

Kök

Plats för möblemang

Vardagsrum

Skrivbord

Kök

Balkong

Badrum

Hall

Fasad

Innergård

Balkong

Planritning

Fler boenden som du kan vara intresserad av


StorholmenTallvägen 32

3 rok
54 m²
9 700 000 kr
Tomt: 1.250 m²

Kummelnäs - VikingshillFläderstigen 3

4 rok
126 m²
8 495 000 kr

StuvstaTörnstigen 12

6 rok
86 m²
5 795 000 kr
Tomt: 860 m²

UrsvikGamla Enköpingsvägen 168

5,5 rok
133 m²
5 295 000 kr
5 350 kr/mån

Vi är inte som alla andra.Vi ger mer!

Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

SthlmFast • Hantverkargatan 10, Kungsholmen, 08-229901 • Nyproduktion: Tomtebogatan 28, Vasastan
info888363 i Stockholm, SE på Houzz