Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå

Vasastan - BirkastanTomtebogatan 46, 1tr

2 rok
44 m²
Välkomna till en välplanerad och mycket stilren tvåa på populära Tomtebogatan i Birkastan. Det är öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. På golvet ligger vackra furutiljor som känntecknar de gamla husen från förra seklet. Hög standard samt stora/djupa fönster och högt i tak. Bra förening med planerad avgiftssänkning!

Jesper Halvarsson

Reg. Fastighetsmäklare

0709-111 494
jesper@sthlmfast.se

VISA KOMPLETT BESKRIVNING AV BOENDET


Välplanerad och mycket stilren tvåa i Birkastan!

Välkomna till en välplanerad och mycket stilren tvåa på populära Tomtebogatan i Birkastan. Det är öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. På golvet ligger vackra furutiljor som känntecknar de gamla husen från förra seklet. Hög standard samt stora/djupa fönster och högt i tak. Bra förening med planerad avgiftssänkning!

Beskrivning

Välkomna till en välplanerad och mycket stilren tvåa på populära Tomtebogatan i Birkastan. Det är öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och på golvet ligger vackra furutiljor som är tidstypiskt för de gamla husen från förra seklet. Genomgående mycket hög standard samt stora/djupa fönster och högt i tak. Bra förening med de stora renoveringarna bakom sig, låg belåning och planerad avgiftssänkning med 4 % i juli. I avgiften ingår utöver VA och värme även ett externt källarförråd, sophantering, kabel-TV och bredband 100Mb/s.

Belägen i Birkastan, ett område som kännetecknas av vackra sekelskiftesbyggnader och mycket restauranger. Rörstrandsgatan som parallellgatan heter är Sveriges resaturangtätaste gata med kök från alla världens hörn. Området ligger invid Karlbergsparken med flera jogging och promenadstråk.

Alla små pittoreska butiker och gallerier ger området en mysig karaktär.

Fantastiska kommunikationer med bland annat: Blå och röda bussar, pendeltåg, tunnelbana och flygbuss.

Vardagsrummet ligger i öppen planlösning mot köket med en köksö som avgränsning. Väggarna är målade i vitt och på golvet ligger vackra slipade furutiljor. Plats för både matplats och soffgrupp.

Fullutrustat kök med bänkskiva i trä, vita skåpsluckor och svart stavmosaik. Spishällen, takfläkten och inbyggnadsugnen sitter på köksön medan kyl/frys, vägghängd micro och diskmaskin sitter på andra sidan.

I sovrummet finns garderober och man har plats för större dubbelsäng, nattduksbord och litet skrivbord. Furutiljor på golv och vitmålade väggar.

Duschen och toaletten ligger i hallen utanför sovrummet. Fräscha badrumsartiklar och riktigt snygg kakel och klinker.

Förvaringen i bostaden räcker till 2 personer med 1 stor klädkammare, garderobsvägg i sovrummet, garderob i hall samt ett externt källarförråd.

Lägenhet

Antal rum 2 rok.
Boarea 44 m²
Våning 1 trappor av 5

Byggnad

Husform Flerbostadshus
Fastighetsbet. Kadetten 23
Byggnadsår 1908
Uppvärmning Fjärrvärme
Fönster 2-glas
EnergiDekl Utfärdat 2009-07-23 00:00
Energi Förbrukning 144 kWh/m² (Atemp) och år
Fastighetsbet. Brf Trevnaden
Övrigt Genomförda renoveringar på fastigheten: Stambyte 70/80-tal Elstigar 80-tal Tak 2008 Fasad 80-tal Balkonger 2007 Fönster 2010 Trapphus 2010 Tvättstuga 2001 Planerade renoveringar: Hiss 2014
Övriga byggnader Birkastan är ett område som kännetecknas av vackra sekelskiftesbyggnader och mycket restauranger. Rörstrandsgatan som parallellgatan heter är Sveriges resaturangtätaste gata med kök från alla världens hörn. Området ligger invid Karlbergsparken med flera jogging och promenadstråk. Alla små pittoreska butiker och gallerier ger området en mysig karaktär. Många som bor i området uppskattar att det är så bra kommunikationer med bland annat: Blå och röda bussar, pendeltåg, tunnelbana och flygbuss.

Föreningen har nyligen sålt en av lokalerna och har därför planerat att sänka avgiften med 4,5 % under 2013. I föreningen finns 26 lägenheter upplåtna med Bostadsrätt samt 2 lokaler. Lågt belånad endast 2,4 miljoner i långfristiga skulder. Det är en förening med i stort sett alla de stora renoveringarna bakom sig, läs under byggnad. För mer information om föreningens ekonomiska ställning, läs årsredovisning från 2011 och ekonomisk plan som finns bifogad denna annons. Det går även bra att ta kontakt med BÅ-konsult AB som förvaltar föreningens ekonomi.

Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum

Vackra golv och bra planlösning

Plats för både matbord och tv-hörna

Kök och vardagsrum

Hall

Hall

Sovrum med garderobsvägg

Sovrum

Planritning

Dusch och wc

Toalett

Föreningens gård på baksidan

Tomtebogatan

Fler boenden som du kan vara intresserad av


StorholmenTallvägen 32

3 rok
54 m²
9 700 000 kr
Tomt: 1.250 m²

Kummelnäs - VikingshillFläderstigen 3

4 rok
126 m²
8 495 000 kr

StuvstaTörnstigen 12

6 rok
86 m²
5 795 000 kr
Tomt: 860 m²

UrsvikGamla Enköpingsvägen 168

5,5 rok
133 m²
5 295 000 kr
5 350 kr/mån

Vi är inte som alla andra.Vi ger mer!

Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

SthlmFast • Hantverkargatan 10, Kungsholmen, 08-229901 • Nyproduktion: Tomtebogatan 28, Vasastan
info888363 i Stockholm, SE på Houzz