Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå

Vasastan - BirkastanTomtebogatan 49, ½tr Högt läge

3 rok
79 m²
Belägen i ett av Stockholms mest populära områden kan vi nu stolt presentera denna sekelskiftesdröm. Bostaden har många tidstypiska detaljer bevarade samtidigt som det numera sitter ett påkostat Puustelli-kök med tillhörande balkong i sydlig riktning. Bra planlösning och en vacker öppen spis som fungerar!!!

Jesper Halvarsson

Reg. fastighetsmäklare

070-9111494
jesper@sthlmfast.se

Dennis Sandström

Reg. Fastighetsmäklare

0709-111 499
dennis@sthlmfast.se

VISA KOMPLETT BESKRIVNING AV BOENDET


Sekelskiftesdröm med balkong!

Belägen i ett av Stockholms mest populära områden kan vi nu stolt presentera denna sekelskiftesdröm. Bostaden har många tidstypiska detaljer bevarade samtidigt som det numera sitter ett påkostat kök med tillhörande balkong i sydlig riktning. Rummen är disponerade på två sovrum, vardagsrum och separat kök. I området finner ni alla bekvämligheter som tänkas kan, restauranger från alla världens hörn och kommunikationer i alla dess former och riktningar. Visningarna är öppna för alla så kom och titta, kanske kan detta vara ert nya hem.

Beskrivning

Belägen i ett av Stockholms mest populära områden kan vi nu stolt presentera denna sekelskiftesdröm med nya vitmålade väggar och mycket charm. Bostaden har många tidstypiska detaljer bevarade samtidigt som det numera sitter ett påkostat kök med tillhörande balkong i sydvästlig riktning. Rummen är disponerade på två sovrum, vardagsrum och separat kök. I området finner ni alla bekvämligheter som tänkas kan, restauranger från alla världens hörn och kommunikationer i alla dess former och riktningar. Visningarna är öppna för alla så kom och titta, kanske kan detta vara ert nya hem.

Lägenhet

Antal rum 3 rok.
Boarea 79 m²
Våning 0 trappor av 5
Hiss Hiss

Byggnad

Husform Flerbostadshus
Fastighetsbet. Volontären 3
Byggnadsår 1907
Uppvärmning Fjärrvärme
Fönster 2-glas ( energiglas )
Fastighetsbet. Brf Tomtebogatan 49

Brf Tomtebogatan 49 består av 21 lägenheter.
Välskött förening med god ekonomi och låg skuldsättning.

Två mycket fina och genomarbetade gårdar designade av trädgårdsarkitekt med vacker belysning och öppna ytor.

Mellangården har en fin uteplats med sandlåda för barnen och den bakre gården har trevlig grillplats som kan bokas i förtid.
Föreningen har även en relax-avdelning med bastu som renoverades i år. Cykel-förvaring på gården finns samt vid soprummet. Modernt utrustad och mycket rymlig tvättstuga med 2 stora maskiner, torktumlare, torkskåp och mangel, samt gott om avlastningsyta.

1983 Stambyte
2004 Ny fjärrvärmecentral
2007 Stamspolning
2006-2008 har bl a följande renoveringar gjorts; renovering trapphus, fasadtvätt, ny stuprör samt el i stuprören, byte låssystem, fönstermålning nya temperaturvred till radiatorer för optimalt energiutnyttjande mm.
2012 Nya hissar i både gårds- och gatuhus samt renovering av bastu/relax

Kök

Balkong i SydVäst

Kök

Vardagsrum

Vardagsrum

Sovrum I

Sovrum II

Vardagsrum

Öppen spis

Öppen spis

Innerhall

Hall

Badrum

Tomtebogatan 49

Innergården

Planritning

Fler boenden som du kan vara intresserad av


Dagsverkarvägen 7

7 rok
218 m²
7 895 000 kr
Tomt: 1.123 m²

NorrtäljeSteneborgs Gårdsväg 4

4 rok
115 m²
7 500 000 kr
Tomt: 44.712 m²

LiljeholmskajenSjöviksvägen 37, 6/6 tr.

4 rok
97 m²
6 975 000 kr
4 346 kr/mån
Visning: Tors 28/9. kl 18:30-19:00. Anmälan krävs på: anders@sthlmfast.se

Nacka/TollareTollareslingan 1

5 rok
116 m²
6 450 000 kr
6 050 kr/mån

Vi är inte som alla andra.Vi ger mer!

Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

SthlmFast • Tomtebogatan 28 / Hantverkargatan 10 • 08-229901
info888363 i Stockholm, SE på Houzz
www.dogbox.se