Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå

VasastanTorsgatan 25

3,5 rok
85 m²
FAST PRIS! Magnifik bostadsrätt i hjärtat av Vasastan med all sekelskiftescharm bevarad. Lägenheten som ligger mittemot Vasaparken är påkostad och smakfullt renoverad. Välplanerad och luftig bostad med eleganta och praktiska lösningar. Öppen spis för avkopplande kvällar efter jobbet.

Dennis Sandström

Reg. Fastighetsmäklare

0709-111 499
dennis@sthlmfast.se

VISA KOMPLETT BESKRIVNING AV BOENDET


Elegant och charmig 3,5:a om 85 kvm med öppen spis!

FAST PRIS! Magnifik bostadsrätt i hjärtat av Vasastan med all sekelskiftescharm bevarad. Lägenheten som ligger mittemot Vasaparken är påkostad och smakfullt renoverad. Välplanerad och luftig bostad med eleganta och praktiska lösningar. Öppen spis för avkopplande kvällar efter jobbet.

Beskrivning

I hjärtat av Vasastan hittar ni denna stilrena och smakfullt renoverade bostad belägen i ett vackert välvårdat hus anno 1928 med all sekelskifteskaraktär bevarad. Lägenheten har en genomgående härlig, ljus och inbjudande atmosfär med väl avvägda ytor och en representativ tidstypisk planlösning och bostaden följer fastighetens fina arv och charm i kombination med moderna och exklusiva materialval samt praktiska lösningar. Med ett rikligt ljusinsläpp från fönster i två väderstreck, modernt kök, två rymliga sovrum, stilrent badrum, ett härligt vardagsrum och plats för avkoppling framför den öppna spisen är detta är ett mycket inbjudande hem med en känsla av värme och designat för livskvalité.

Området har ett rikligt utbud av restauranger, caféer och butiker. Ett stenkast bort ligger Sankt Eriksplan och Odenplan med all tänkbar service samt populära Rörstrandsgatan med allt den har att erbjuda. Grönområden finns det gått om, med närhet till både Brunnsviken, Hagaparken, Karlsbergs slottspark och Vasaparken med fotbollsplan, lekplatser och bouleplaner. På vinterhalvåret finns här även konstfrusen is för den som vill åka skridskor.
Utmärkta kommunikationer i direkt närhet vid Sankt Eriksplan, med T-bana, innerstadsbussar (bl.a. nr. 3, 4, 42 och 47), pendeltåg och Flygbussar. Promenadavstånd till city, Karlbergs station och kommande citybanan som kommer att stå klar 2017. Flertalet skolor och förskolor finns i området.

Bostadens 85 kvadratmeter disponeras enligt följande:

Entré
Entrén är centralt belägen i bostaden och leder in till en rymlig hall med en underbar öppen spis och plats för härliga stunder. Redan här möts du av lägenhetens genomgående charm och generösa takhöjd. Förvaring sker i en praktiskt inbyggd garderob. Väggarna är vita och golvet av ek-plank samt parkett i inre hallen.

Kök
Från en vacker serveringsgång når du ett modernt och exklusivt kök med matplats samt gott om förvaringsmöjligheter i högblanka vita över- och underskåp. Köket har väl tilltagna arbetsytor och hög finish med inbyggda vitvaror. Utrustat med: Kyl/frys, gas-spis från Smeg, spisfläkt, ugn samt bänkskiva i betong.

Vardagsrum
Spatiöst rum med ett underbart ljusinsläpp från stora spröjsade fönsterpartier. Här finns gott om plats för en större soffgrupp och ytterligare möblemang samt förvaringsmöjligheter i inbyggd garderob. Ytskikten är vita och golvet av ek-plank.

Sovrum
Vackra pardörrar leder dig till detta rymliga och ljusa sovrum med gott om utrymme för dubbelsäng och ytterligare möblemang. Väggarna är vita och golvet av ekparkett. Förvaring sker i inbyggd garderob.

Sovrum II
Ytterligare ett ljust och trevligt sovrum med plats för säng och ytterligare möblering. Vita ytskikt och golv av ek-plank.

Badrum
Modernt renoverat badrum med kakel i vitt samt klinker i latte-ton. Utrusat med: Rymlig tak-dusch med glasvägg, kommod, spegel med belysning, wc samt handdukstork. Tvättmaskin och torktumlare är praktiskt inbyggt i garderob i anslutning till badrummet.

Lägenhet

Antal rum 3,5 rok.
Boarea 85 m²
Våning 0,5 trappor av

Byggnad

Husform Flerfamiljshus
Fastighetsbet. Loket 17
Byggnadsår 1928
Uppvärmning Fjärrvärme
Fönster 2-glas
EnergiDekl Utfärdat 2009-01-08 00:00
Energi Förbrukning 140 kWh/m² (Atemp) och år
Fastighetsbet. Brf Eken 18

Brf Eken 18 är en äkta bostadsrättsförening som registrerades 1927 och består av totalt 25 stycken lägenheter på Torsgatan 25 och Atlasgatan 2 samt 134 kvm lokalyta.

Gemensamhetsutrymmen:
Cykelförråd, barnvagnsrum, tvättstuga, 3 vindsförråd samt en trevlig innergård med grillmöjligheter.

Renoveringar:
2014 Nya maskiner till tvättstugan
2014 Takmålning
2013 Fönsterrenovering
2011 Undercentral
2000 Hissmaskineri
1996 Fasad, trapphus samt tak
1986 Stambyte (Har skett under olika tidpunkter med alla stammar anses åtgärdade)

Kommande renoveringar:
Den gemensamma elen i huset kommer att bytas ut. Planer finns på att införskaffa fiber.

TV/Internet:
Ansluten till kabelnät. Levereras av Comhem.

Parkering:
Boendeparkering i området. Tecknas via Stockholm stad tel: 0850826300

Vardagsrum

Öppen spis

Sovrum

Kök

Fasad

Hall med öppen spis

Serveringsgång

Kök

Kök

Detalj kök

Detalj

Sovrum

Sovrum

Sovrum II

Badrum

Badrum

Tvättpelare

Planritning

Fler boenden som du kan vara intresserad av


StorholmenTallvägen 32

3 rok
54 m²
9 700 000 kr
Tomt: 1.250 m²

Kummelnäs - VikingshillFläderstigen 3

4 rok
126 m²
8 495 000 kr

StuvstaTörnstigen 12

6 rok
86 m²
5 795 000 kr
Tomt: 860 m²

UrsvikGamla Enköpingsvägen 168

5,5 rok
133 m²
5 295 000 kr
5 350 kr/mån

Vi är inte som alla andra.Vi ger mer!

Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

SthlmFast • Hantverkargatan 10, Kungsholmen, 08-229901 • Nyproduktion: Tomtebogatan 28, Vasastan
info888363 i Stockholm, SE på Houzz