Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå

Vasastan - Sankt EriksplanTorsgatan 42, 2,5tr uppgång 2

2 rok
45 m²
Topprenoverad och stilren bostad med stor balkong som vetter mot innergården. Mycket bra förening med låga avgifter där hushållsel, bredband, kabeltv, telefon, värme och vatten ingår. Belägen i hjärtat av Vasastan med närhet till alla restauranger, kommunikationer och grönområden. Välplanerad med goda förvaringsmöjligheter.
TILLGÄNGLIGA DOKUMENT

Dennis Sandström

Reg. Fastighetsmäklare

0709-111 499
dennis@sthlmfast.se

Jesper Halvarsson

Reg. Fastighetsmäklare

0709-111 494
jesper@sthlmfast.se

VISA KOMPLETT BESKRIVNING AV BOENDET


Topprenoverad och stilren bostad med stor balkong som vetter mot innergården. Mycket bra förening med låga avgifter där hushållsel, bredband, kabeltv, telefon, värme och vatten ingår. Belägen i hjärtat av Vasastan med närhet till alla restauranger, kommunikationer och grönområden. Välplanerad med goda förvaringsmöjligheter.

Beskrivning

Hall - Välkomnande entré med avhängning för ytterkläder och garderobsvägg i hallen. Furutiljor på golvet, målade väggar i ceriserosa och vitt.

Badrum - Nyrenoverat badrum med stora vita kakelplattor på väggarna och svart rundad mosaik på golvet samt i duschen. WC, handfat och dusch.

Vardagsrum - Mycket luftigt vardagsrum i öppen planlösning mot köket. Gott om plats för både soffgrupp och matgrupp. På golvet ligger samma fina furugolv och väggarna är målade i vitt. Utgång till stor balkong mot innergård.

Balkong - Balkongen är stor och har plats för sittgrupp. Lugn och tyst då den vetter mot lummig innergård.

Kök - Nytt kök i vinkel med vita skåpsluckor, integrerade vitvaror och en snygg vit bänkskiva med rostfri sida. Utrustat med inbyggnadsugn, spishäll, rostfri fläktkåpa, vinställ och integrerad kyl/frys. I anslutning till köket finns även ett inrätt skafferi.

Sovrum - Sovrum med plats för dubbelsäng, sängmöbel och arbetsplats. Vitmålade väggar, snygg fondtapet och furugolv. Gott om förvaring i anslutande walk-in closet.

Förvaring - Förutom garderobsväggen, skafferi och walk-in closet som finns i bostaden så kommer även ett externt förråd till lägenheten, detta förråd ligger i källaren och ingår i den låga avgiften. Mot avgift om 135kr/ månad går det även att hyra ytterligare ett källarförråd.

Lägenhet

Antal rum 2 rok.
Boarea 45 m²
Våning 2,5 trappor av 5
Hiss Hiss

Byggnad

Husform Flerbostadshus
Fastighetsbet. kv Liljan 38
Byggnadsår 1926
Uppvärmning Fjärrvärme
Fönster 2-glas
Fastighetsbet. HSB:s Brf Liljan

BOSTADSRÄTTSFÖRENINGEN:
Stabil, äkta bostadsrättsförening med god ekonomi. Föreningen består av två bostadshus och upplåter 94 st lägenheter med bostadsrätt och 5 lokaler med hyresrätt. Total bostadsyta om 4 437 kvm och total lokalyta om 1 480 kvm.
Dessutom finns 34 st garageplatser.

FASTIGHETEN:
Fastighetens rörstammar och elstigare byttes år 1987. Därefter har spolning av stammar genomförts, senast spolades samtliga stammar i september 2010. Fasad, trapphus och fönster renoverades för ca 8 år sedan. Hissar har nyligen installerats i samtliga trapphus. Under 2009-2010 har vindarna i gat- och gårdshuset inretts till bostäder. Under 2010 har fjärrvärmecentralen bytts ut.

Kommande renoveringar:
Ommålning och byte av armatur i trapphus.

Läs mer på www.brfliljan.se

Källarförråd samt två tvättstugor och torkrum. En av tvättstugorna förseddes med nya maskiner 2010. Övernattningsrum går att hyra för 100 kr/natt.
Det finns extra källarförråd att hyra av föreningen för 135:-/månad, separat kö.

Vardagsrum

Vardagsrum

Sovrum

Balkong

Walk-in Closet

Vardagsrum/kök

Vardagsrum

Kök

Sovrum

Arbetsplats

Balkong

Badrum

Badrum

Innergård

Planlösning

Planlösning

Fler boenden som du kan vara intresserad av


StorholmenTallvägen 32

3 rok
54 m²
9 700 000 kr
Tomt: 1.250 m²

Kummelnäs - VikingshillFläderstigen 3

4 rok
130 m²
8 495 000 kr

JärlaTurbinvägen 7H

5 rok
92 m²
5 495 000 kr
5 367 kr/mån
Visning: Sön 27/1. kl 12:30-13:10. Välkommen!

UrsvikGamla Enköpingsvägen 168

5,5 rok
133 m²
4 995 000 kr
5 350 kr/mån
Aktuellt bud: 5 000 000 kr

Vi är inte som alla andra.Vi ger mer!

Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

SthlmFast • Hantverkargatan 10, Kungsholmen, 08-229901 • Nyproduktion: Tomtebogatan 28, Vasastan
info888363 i Stockholm, SE på Houzz