Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå

VasastanTorsgatan 69, 4 tr hiss!

1 rok
38 m²
Mitt i Röda bergen finner ni denna högt belägna och välplanerade 1:a om 38 kvm. Fastigheten ligger i hörnet av parken Solvändan med närhet till kommunikationer och Vasastans breda utbud av restauranger, barer och butiker. Solid och trevlig förening med god ekonomi och låg skuldsättning.

Anders Björkqvist

Reg. Fastighetsmäklare

070-9111492
anders@sthlmfast.se

VISA KOMPLETT BESKRIVNING AV BOENDET


Vasastans bästa 1:a

Mitt i Röda bergen finner ni denna högt belägna och välplanerade 1:a om 38 kvm. Fastigheten ligger i hörnet av parken Solvändan med närhet till kommunikationer och Vasastans breda utbud av restauranger, barer och butiker. Solid och trevlig förening med god ekonomi och låg skuldsättning. Lägenheten är i fint skick med mycket förvaringsmöjligheter, bara att flytta in.

Beskrivning

Välkommen till denna ljusa och rejäla 1:a om 38 kvm med tidstypisk 20-talskänsla. Högt läge på 4:e våningen med hiss. Säkerhetsdörr och treglasfönster ger tystnad. Goda förvaringsmöjligheter med två förråd och två klädkammare. Härlig rymd och generös takhöjd. K-märkt trapphus, välkomnande hall, stort vardagsrum och separat kök med matplats för upp till sex personer. Hela lägenheten är nymålad och har ljusa golv i vitsåpad furu. Stora, vackra fönster ger denna genomgångslägenhet en ljus och luftig känsla. Välbevarade tidstypiska detaljer i form av serveringsskåp, takrosetter, djupa fönsternischer och spegeldörrar.

Lägenheten disponeras enligt följande:

HALL
Väldisponerad hall med goda avhängningsmöjligheter. I hallen finner du två stycken rymliga klädkammare.

BADRUM
Enkelt och fräscht badrum i ljusa toner. Vitt kakel och en ljus klinker på golvet. Övrigt WC, dusch och tvättställ

KÖK
Rejält kök med goda arbetsytor och gott om förvaring bakom vita skåpsluckor. Här har man bevarat de gamla skåpen från 20-talet.
I övrigt utrustat med kyl/frys, spis och fläkt.

VARDAGSRUM
Rymligt vardagsrum med vackert spröjsat fönsterparti. Här finns gott om plats för säng, soffgrupp och TV-hörna.

Lägenhet

Antal rum 1 rok.
Boarea 38 m²
Våning 4 trappor av 5
Hiss Hiss

Byggnad

Husform Flerfamiljshus
Fastighetsbet. kv Fatet 5
Byggnadsår 1925
Uppvärmning Fjärrvärme
Fönster 3-glas med spröjs
Fastighetsbet. Brf Eken 8
Övrigt Den mysiga innergården är nyligen omgjord och är väl omhändertagen med grill, kryddväxter och utemöbler. Det finns en tvättstuga med två tvättmaskiner, ett torkskåp samt en torktumlare. Det finns även mangel i anslutning. Stort cykelrum med ingång via Torsgatan. De boende har tillgång till två egna förråd, ett på vinden och ett i källaren.
Övriga byggnader Rödabergsområdet passar dig som vill kunna välja mellan pulsen och lugnet. Förutom närhet till parken Solvändan är det promenadavstånd till Karlberg, Haga och Vasaparken. I närområdet finns ett stort utbud av restauranger, caféer, trevliga uteserveringar och livsmedelsbutiker. Kommunikationerna är utmärkta. Närmaste tunnelbanestation är S:t Eriksplan, uppgång Torsgatan. Flertalet busslinjer, inklusive blåbuss 3, går direkt utanför porten. Kort promenadavstånd till Karlbergs pendeltågstation och flygbussar som tar dig till Arlanda.

Välskött förening med god ekonomi och låga skulder. Brf. Eken 8 bildades 1994 och är en äkta bostadsrättsförening med 35 bostadsrättlägenheter samt 2 lokaler med hyresrätt.

Stambyte genomfördes 1992-1993. Stamspolning genomfördes senast 2009.

Inga kommande avgiftshöjningar är planerade och föreningens avgifter har legat oförändrade i över åtta år. Föreningen går med vinst och är effektiv på att hålla fasta kostnader nere. Föreningen har i dagsläget mindre än 3 Mkr i skulder.

vardagsrum

kök

hall

fasad

sovrum

vardagsrum

vardagsrum

kök

matplats i kök

badrum med duschhörna

Föreningens trevliga innergård

innergård

vy mot torsgatan

planritning

Fler boenden som du kan vara intresserad av


StorholmenTallvägen 32

3 rok
54 m²
9 700 000 kr
Tomt: 1.250 m²

Kummelnäs - VikingshillFläderstigen 3

4 rok
126 m²
8 495 000 kr

StuvstaTörnstigen 12

6 rok
86 m²
5 795 000 kr
Tomt: 860 m²

UrsvikGamla Enköpingsvägen 168

5,5 rok
133 m²
5 295 000 kr
5 350 kr/mån

Vi är inte som alla andra.Vi ger mer!

Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

SthlmFast • Hantverkargatan 10, Kungsholmen, 08-229901 • Nyproduktion: Tomtebogatan 28, Vasastan
info888363 i Stockholm, SE på Houzz