Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå

VasastanTorsgränd 4, 1tr

4 rok
120 m²
Mycket vacker sekelskiftesvåning med bibehållna tidstypiska detaljer. Bostaden bjuder på stora luftiga rum med karismatiska snickerier och detaljer. Bostaden ligger barnvänligt till med nära kommunikationer samt lugnt beläget mot innergård. Missa ej chansen att förvärva denna pärla på en mycket eftertraktad adress.

Dennis Sandström

Reg. Fastighetsmäklare

0709-111 499
dennis@sthlmfast.se

VISA KOMPLETT BESKRIVNING AV BOENDET


Vacker sekelskiftesvåning anno 1905 med fyra rum och kök

Mycket vacker sekelskiftesvåning med bibehållna tidstypiska detaljer. Bostaden bjuder på stora luftiga rum med karismatiska snickerier och detaljer. Bostaden ligger barnvänligt till med nära kommunikationer samt lugnt beläget mot innergård. Missa ej chansen att förvärva denna pärla på en mycket eftertraktad adress.

Beskrivning

Välkommen till en fantastisk sekelskiftesvåning anno 1905 belägen på en mycket attraktiv adress. En charmerande och luftig bostad med spatiösa ytor som bjuder på underbar karaktär med alla tidstypiska detaljer bevarade. Arkitekturen från tidigt 1900 -tal är syns tydligt med bland annat höga golvsocklar, spegeldörrar, djupa fönsternischer och vackra trägolv.
Den höga takhöjden i kombination med generösa fönsterytor samt genomgående planlösning skapar rymd och atmosfär. Bostaden bjuder på fyra luftiga rum varav tre är sovrum, stort mysigt vardagsrum med vackra sekelskiftesdetaljer, luftigt praktiskt kök med smakfull interiör samt renoverat badrum.

Här bor du centralt och bekvämt med närhet till T-bana, bussar samt Centralstationens tågstation och direkttåg till Arlanda. På några minuters avstånd når man Vasaparken och Norra Bantorget. Omtyckta promenad- och joggingstråk finner du längs Karlbergs kanal och Karlbergs slott. Service och shopping erbjuds vid Odenplan, Kungsgatan och Drottninggatan.

Bostadens 120 kvadratmeter är disponerade enligt följande:

Entré
Välkomnande och ljus hall med gedigen takhöjd. Ljust tapetserade väggar i kombination med furugolv ger ett stilfullt första intryck. Avhängningsplats för kläder i direkt anslutning till ingången.

Kök
Läckert renoverat kök i symbios med bostadens äldre anor. Den vita skåpserien inhyser enorma förvaringsmöjligheter, likväl som arbetsytorna är av tilltagna mått. Bänkskivan i Corian hittar ni diskho med blandare samt induktionshäll nedfällt. Även ugn och spisfläkt är inbyggt. Dubbel lyl och frys. Köket är ljust och behagligt med furugolv, vitmålade väggar samt utrymme för matplats upp till 8 personer. Härligt ljusinsläpp kommer från stort fönsterparti med djup nisch.

Vardagsrum
Väldisponerat vardagsrum med härligt ljusinsläpp från två stora fönster i fil. Golvet är belagt med vacker furu i original och väggarna är målade ljusa toner vilket ökar känslan av rymd. Rummets utformning bidrar till en lättsam möblering där bara inspirationen sätter gränserna. Utöver en gedigen soffgrupp med fåtölj och tv-möbel finns ytterligare utrymme för bland annat en matplats. Trevliga sociala ytor med hemtrevligt intryck.

Sovrum I
Bostadens största sovrum med lugnt läge. Lättmöblerat med plats för bland annat dubbelsäng, nattduksbord, tv-möbel och byrå. Rummet har ljusblå målade väggar och original furugolv. Gott om förvaringsutrymme i stor garderob. Ingång till badrum I.

Sovrum II
Även detta sovrum är stort och luftigt. Ljusblå målade väggar i kombination till ljust linoleumgolv. Gott om plats för möblemang och dubbelsäng. Trevligt ljusinsläpp från stort fönsterparti.

Sovrum III
Liknande ovanstående sovrum med ljust målade väggar och linoleumgolv. Gott om plats för möblemang och dubbelsäng. Trevligt ljusinsläpp från stort fönsterparti.

Badrum I
Fräscht badrum med vita helkaklade väggar och plastmatta i ljusgrön nyans. Utrustat med badkar, Wc, handfat och badrumsskåp med spegel.

Badrum II
Renoverat badrum med helkaklade ljusbeige väggar samt klinkergolv i snyggt brytande nyans. Badrummet känns ljust och luftigt. Utrustat med kommod, dusch-hörna med vikdörrar i glas, handdukstork och spegel.

Tvättstuga/förråd
Separt förråd med tvättmaskin.

Walk in closet
Stor klädkammare med gott om plats tack vare takhöjden.

Lägenhet

Antal rum 4 rok.
Boarea 120 m²
Våning 1 trappor av 5
Hiss Hiss

Byggnad

Husform Flerfamiljshus
Fastighetsbet. Kv Sabbatsberg 25
Byggnadsår 1905
Uppvärmning Fjärrvärme
Fönster 2-glas
Fastighetsbet. Brf Torsgränd 4
Övriga byggnader Gemensamma utrymmen: Tvättstuga på källarplan Förråd på ca 10 kvm ingår. Cykelrum Innergård Parkering Det finns gott om parkeringsgarage i området dock inget som tillhör fastigheten. Annars boendeparkering, ansökas hos Stockholms Stad, tfn 08-508263. Alternativt kan ansökan göras via hemsidan, www.stockholm.se

Föreningen registrerades 1987-03-23 och förvaltar fastigheten Sabbatsberg 25 i Stockholms kommun sedan 2001-03-08.
Byggnadsår 1905. Ombyggnadsår 1985.
Fastigheten på Torsgränd 4 består av ett flerbostadshus i tegelmurverk med 5 våningar och vindsplan.
Fastigheten omfattar nu 15 lägenheter, varav 14 är upplåtna till bostadsrätter om totalt
959 kvm, och hyresrätt om 90 kvm, total yta I 049 kvm.

Väsentligt utförda renoveringar
1985 Stambyte
2001 utfördes målning av trapphuset
2002 har renovering av ventilationen utförts, målning av taket, målning av trapphuset samt installation av två nya tvättmaskiner i tvättstugan.
2004 fasadrenovering
2005 installerades bredband
2006 installerades fjärrvärme central
2009 utbyte av hiss.
2010 renovering av tak och reparation av fasaden

Planerade renoveringar
Inga nära förestående renoveringar.

Kabel-TV/Internet
Det ingår kabel-tv basutbud från Canal Digital. Internet ingår ej, men det finns möjlighet att till en låg kostnad (f.n. 127kr/mån) ansluta sig till husets nät med ca 100/100mbps hastighet. Kostnaden debiteras tillsammans med månadsavgiften. Leverantör är Bredband 2.

Avgifter
Inga planerade avgiftsförändringar.

Juridisk person accepteras ej.

Vardagsrum

Kök

Vardagsrum

Sovrum I

Innergård

Entré

Mot Entré

Hall

Kök

Kök

Detalj

Detalj

Sovrum I

Sovrum I

Sovrum II

Sovrum II

Sovrum III

Badrum I

Badrum II

Badrum II

Walk in closet

Fasad

Planritning

Fler boenden som du kan vara intresserad av


StorholmenTallvägen 32

3 rok
54 m²
9 700 000 kr
Tomt: 1.250 m²

Kummelnäs - VikingshillFläderstigen 3

4 rok
126 m²
8 495 000 kr

StuvstaTörnstigen 12

6 rok
86 m²
5 795 000 kr
Tomt: 860 m²

UrsvikGamla Enköpingsvägen 168

5,5 rok
133 m²
5 295 000 kr
5 350 kr/mån

Vi är inte som alla andra.Vi ger mer!

Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

SthlmFast • Hantverkargatan 10, Kungsholmen, 08-229901 • Nyproduktion: Tomtebogatan 28, Vasastan
info888363 i Stockholm, SE på Houzz