Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå

Östermalm - GärdetValhallavägen 34 ÖG, ½tr med uteplats

3 rok
57 m²
Mycket välplanerad bostad om 3 rok. Två sovrum, separat kök och vardagsrum med utgång till uteplats där man har tillåtelse att bygga trädäck. Stambytt förening med bra ekonomi och låga avgifter. Högt i tak, klassiska sekelskiftesdetaljer och bra standard. Nära kommunikationer, service & välrenommérade restauranger!
TILLGÄNGLIGA DOKUMENT

Jesper Halvarsson

Reg. Fastighetsmäklare

0709-111 494
jesper@sthlmfast.se

VISA KOMPLETT BESKRIVNING AV BOENDET


Välplanerad med uteplats och 2 sovrum.

Mycket välplanerad bostad om tre rum och kök. Två sovrum, separat kök och vardagsrum med utgång till uteplats där man har tillåtelse att bygga trädäck. Stambytt förening med bra ekonomi och låga avgifter. Högt i tak, klassiska sekelskiftesdetaljer och bra standard. Direkt närhet till kommunikationer, service & flera välrenommérade restauranger!

Välkomna på visning.

Beskrivning

Hall
Luftig hall med en känsla av rymd, mycket tack vare takhöjden om 3,40 m. Goda avhängningsmöjligheter på tidsenlig hatthylla. Här finns även ett vackert gammalt serveringsskåp där ni kan förvara alla önskvärda ting.

Vardagsrummet har två fönster som genererar mycket ljus och från ena har det även byggts en altandörr med utgång till egen uteplats i skyddat läge. Här kan man även bygga en egen uteplats i form av trädäck.
Rummet rymmer både större modell av soffa, soffbord samt TV-möbel.

Sovrum 1
Det ena sovrummet ligger intill vardagsrummet med ingång från hallen. Här finns plats för dubbelsäng i valfri bredd. Här finns även utrymme för en garderobsvägg, altrenativt byråar.

Kök
Ljust kök som tack vare den härliga takhöjden om 3,40 m har en användbar yta hela vägen upp för bästa möjliga förvaring. Övrig interiör utgörs i dagsläget av elspis, fläkt samt kyl och frys. Invid fönstret finns en matsplats med utsikt ut mot den lummiga innergården.

Sovrum 2
Intill köket finns ett sovrum som även kan användas som matrum om så önskas. Här ryms både ett större matbord alternativt en dubbelsäng. Rummet har två platsbyggda garderober.
Intill sovrummet finns även en inbyggd klädkammare med ingång från både sovrum och hall. I denna finns ytterligare en garderob. Klädkammaren med sin generösa takhöjd bjuder på goda förvaringsmöjligheter för kläder och dylikt.

Badrum
Badrummet ligger i anslutning till hallen och har väggar i ljus, sober färg och på golvet ligger det vitt klinker. Interiören utgörs av handfat med kommod, spegelskåp med halogenramp, WC, handdukshängare samt badkar.

Lägenheten har kvar många charmiga sekelskiftesdetaljer såsom spegeldörrar, vackert serveringsskåp samt härlig takhöjd.

Lägenhet

Antal rum 3 rok.
Boarea 57 m²
Våning 0,5 trappor av 5
Hiss Hiss

Byggnad

Husform Flerbostadshus
Fastighetsbet. Morkullan 17
Byggnadsår 1909
Uppvärmning Fjärrvärme
Fastighetsbet. BRF Morkullan 17

Renoveringar som utförts i föreningen:
1979-1980 - Stambyte
1979-1980 - Elstambyte
1979-1980 - Tvättstuga
1979-1980 - Främre och bakre fasad
2004 - Trapphus
2005 - Tak
2005 - Inre fasad

TV-anslutning:
Ansluten till ComHem kabelnät.

Internetanslutning:
Bredband via ComHem.

Parkering:
Boendeparkering gäller i området. På Valhallavägens motstående sida finns en stor parkering där det vanligtvis finns många lediga platser. Möjlighet till tillfällig parkering i gränden vid t.ex. i och urlastning av bil.

Fastigheten:
Byggår: 1909. Renoveringsår: 1980.

Gemensamhetsanläggningar:
Det finns en tvättstuga på vinden med två tvättmaskiner, torktumlare och stort torkrum. Ett stort och rymligt vindsförråd, cykelrum, barnvagnsrum samt ett grovsoprum. Till lägenheten hör också ett litet förråd i trapphuset utanför lägenheten (f.d köksingången).

Övrigt:
Mycket charmig lägenhet belägen vid en gränd, ca 30 meter in från Valhallavägen. Lägenheten har fönster mot gränden och mot en ljus och fin gård. Därav är det det lugnt och tyst i lägenheten.

Bra kommunikationer med bussar på Valhallavägen och Odengatan samt nämaste tunnelbana vid Tekniska Högskolan.

Centralt läge med närhet till trevliga kvartersrestauranger och caféer.
Nära till fina grönområden i Lill Jansskogen och Hagaparken med många fina motions- och promenadvägar.

FASTIGHETEN
Brf Morkullan 17 är en välskött trevlig förening. Den består av 32 st bostadslägenheter varav 2 är hyreslägenheter samt 2 st lokaler med hyresrätt. Föreningen har mycket låg belåning och god ekonomi.

Välskött fastighet i bra skick. Stammar bytta. Stammarna spolade 2000 - 2001. Balkonger byggda 2000 - 2001 till delar av fastigheten. Taket omlagt 2006. Underhåll av gård och gränd 2008, inklusive installation av värmeslingor i gränd upp till 34:ans port, vilket håller gränden snöfri. Föreningens trädgårds och grändgrupp har gjort vackra rabatter och plattsättningar på gård och i gränd. Trapphusen renoverades 1997.

Fasaden mot gården är renoverad. Fasaden mot gatan skall renoveras.

Vardagsrum

Hall

Sovrum

Sovrum 2 med dörr till klädkammare

Kök

Kök

Kök

Möjlighet att bygga trädäck

Hall

Vardagsrum

Vardagsrum

Badrum

Planritning

Planritning

Fler boenden som du kan vara intresserad av


StorholmenTallvägen 32

3 rok
54 m²
9 700 000 kr
Tomt: 1.250 m²

Kummelnäs - VikingshillFläderstigen 3

4 rok
126 m²
8 495 000 kr

StuvstaTörnstigen 12

6 rok
86 m²
5 795 000 kr
Tomt: 860 m²

UrsvikGamla Enköpingsvägen 168

5,5 rok
133 m²
5 295 000 kr
5 350 kr/mån

Vi är inte som alla andra.Vi ger mer!

Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

SthlmFast • Hantverkargatan 10, Kungsholmen, 08-229901 • Nyproduktion: Tomtebogatan 28, Vasastan
info888363 i Stockholm, SE på Houzz