Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå

Centrala SundbybergVegagatan 27, 5tr

4 rok
107 m²
Två balkonger - Morgonsol - Kvällssol - Sol på dagen - Modernt kök - Välplanerad - Två badrum - Bubbelbad - Nybyggd - Gott om förvaring - El ingår i den låga avgiften - Väldigt god ekonomi i föreningen - Dolda tillgångar i BRF - Barnvänligt - Garage i huset - Trevlig innergård med lekplats. Välkomna!

Dennis Sandström

Reg. Fastighetsmäklare

0709-111 499
dennis@sthlmfast.se

VISA KOMPLETT BESKRIVNING AV BOENDET


Drömvåning med två balkonger, två badrum och vardagslyx! SÅLD!

Två balkonger - Morgonsol - Kvällssol - Sol på dagen - Modernt kök - Välplanerad - Två badrum - Bubbelbad - Nybyggd - Gott om förvaring - El ingår i den låga avgiften - Väldigt god ekonomi i föreningen - Dolda tillgångar i BRF - Barnvänligt - Garage i huset - Trevlig innergård med lekplats. Välkomna!

Beskrivning

En extraordinär lägenhet med milsvid utsikt över Stockholm - mitt i centrala Sundbyberg. Detta är ett unikt drömboende!

Ett unikt boende från 2011 i en vacker fastighet högt upp i huset. En fyra rummare med extra allt!
Genomgående planlösning med stora fönsterpartier vilket ger ett härligt ljusinsläpp. Topprenoverad med hög detaljfinish och påkostad smakfull inredning. Öppen, ljus, luftig samt yteffektiv planlösning. Här finns allt och lite till. Öppen planlösning mellan vardagsrum till ett stort kök med plats för stora sällskap. Köket är elegant och påkostat med alla bekvämligheter man kan önska. Tre gedigna sovrum som inbjuder till mångsidig möblering. Två fräscha och rymliga helkaklade badrum varav ett med dusch och det andra med jacuzzi. Den ena badrummet är utrustat med förnödigheter så som tvättmaskin och torktumlare. Förvaringsmöjligheter finns det gott om via flertalet garderober. Modern smakfull design, genomgående ekparkett och vitmålade väggar gör detta sannerligen till ett boende av klass.


Lägenhetens 107kvm disponeras enligt följande:

Hall
Välkomnande hall med avhängningsdel i anslutning till entrén. Garderober inhyser gott om förvaring. Säkerhetsdörr.

Kök
Påkostat och exklusivt kök från Myresjö. Goda förvaringsmöjligheter och härliga arbetsytor. Bänkskiva i massiv valnöt ger en karaktärsfylld kontrast mot stänkskyddet av matt liggande vitt kakel. Fullt utrustad maskinpark med inbyggd induktionshäll och inbyggd ugn samt mikrovågsugn. Vitvaror i rostfritt av märket Bosch. Fullstor kyl samt frys, spisfläkt med riktig frånluftssystem samt diskmaskin. Matplats för 6-8 personer. Belysning under överskåpen.


Vardagsrum
Detta rum är lägenhetens hjärta med fyra fönsterpartier och härligt inflöde av både ljus och luft. Den öppna planlösningen till köket gör detta till en naturlig umgängesdel. Lättmöblerat med både soffgrupp, matplats samt mindre kontorsdel. Utgång mot fantastisk balkong i direkt söderläge och utsikt över grannarnas takåsar.

Master bedroom
Behagligt rum med plats för både dubbelsäng och nattduksbord. Fullstora garderober ger gott om förvaring i garderobsväggen. Tre fönsterpartier samt utgång mot en 15kvm stor balkong med morgon och kvällssol.

Sovrum 2
Mindre sovrum som lämpar sig bäst för våra yngre medlemmar, alternativt som hemmakontor eller gästrum.

Sovrum 3
Mindre sovrum som lämpar sig bäst för våra yngre medlemmar, alternativt som hemmakontor eller gästrum.

Badrum 1
Helkaklat badrum med ljust tonade kakelplattor på vägg samt mer karaktärsfullt gräddvitt klinkers på golv. Tvättmaskin samt torktumlare. Dusch samt handfat och wc. Förvaringsdel i skåp samt handdukstork.

Badrum 2
Detta badrum har ett härligt stort bubbelbadkar, garanterat en hit hos de yngre eller bara för mysiga hemmakvällar på tu man hand. Helkaklat med ljust tonad kakel på vägg och gräddvitt klinkers på golv. Förvaring, handfat med kommod, handduksskåp samt wc.

Balkong 1(vardagsrum)
I direkt söderläge ligger denna balkong med sol i stort sett hela dagen. Utsikten är över grannarnas takåsar och läget är mot föreningens lugna innergård. Möblerbar med soffdel samt fåtöljer kan du sitta och avnjuta en utsikt av rang.

Balkong 2(sovrum)
Denna balkong är 15kvm stor och ger en känsla av klassisk sällskapsdel som vanligtvis förekommer på större terrasser. Olika möblerings möjligheter. Morgon och kvällssol.

Lägenhet

Antal rum 4 rok.
Boarea 107 m²
Våning 5 trappor av 6
Hiss Hiss Plats för barnvagn

Byggnad

Husform Flerfamiljshus
Fastighetsbet. Sundbyberg- Stataren 12
Byggnadsår 2011
Uppvärmning Fjärrvärme
Fönster 2-glas
EnergiDekl Utfärdat 2009-01-13 00:00
Energi Förbrukning 119 kWh/m² (Atemp) och år
AndelArsAvgift 1,1106
Fastighetsbet. Brf Volontären 17

Balkong över takåsar

Balkong 2

Vardagsrum

Kök

Badrum 2

Kök

Maskinpark

Vardagsrum

Vardagsrum

Master bedroom

Master bedroom

Sovrum 2

Sovrum 3

Badrum 1

Badrum 1

Balkong

Balkong

Utsikt från balkong

Utsikt från balkong

Fastighet

Planritning

Fler boenden som du kan vara intresserad av


StorholmenTallvägen 32

3 rok
54 m²
9 700 000 kr
Tomt: 1.250 m²

Kummelnäs - VikingshillFläderstigen 3

4 rok
130 m²
8 495 000 kr

JärlaTurbinvägen 7H

5 rok
92 m²
5 495 000 kr
5 367 kr/mån
Visning: Sön 27/1. kl 12:30-13:10. Välkommen!

UrsvikGamla Enköpingsvägen 168

5,5 rok
133 m²
4 995 000 kr
5 350 kr/mån
Aktuellt bud: 5 000 000 kr

Vi är inte som alla andra.Vi ger mer!

Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

SthlmFast • Hantverkargatan 10, Kungsholmen, 08-229901 • Nyproduktion: Tomtebogatan 28, Vasastan
info888363 i Stockholm, SE på Houzz