Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå
Sök uppdrag

Vet du vad du vill ha?
Låt oss hitta det åt dig.

Låt oss hitta ditt drömboende. Helt utan kostnad.

Vi arbetar intensivt med att matcha aktuella objekt med spekulanter ur vårt kundregister. Fyll i formuläret så återkommer vi gärna med nyinkomna bostäder anpassade enligt din sökprofil.
Vissa säljare vill endast exponera sitt objekt för en noga utvald grupp spekulanter. Ibland har vi dessutom förhandsvisningar av objekt som inte annonseras ut på nätet, så se till att inte missa något!

Personuppgifter

Objekt

Krav

Område

Behandling av personuppgifter sker i enlighet med vad som stadgas i personuppgiftslagen kallad (PuL). Lagen innehåller bestämmelser som syftar till att skydda privatpersoner mot att den personliga integriteten kränks när personuppgifter behandlas. Genom att kryssa in rutan nedan är jag medveten om att SthlmFast avser att behandla mina uppgifter.

Vi är inte som alla andra.Vi ger mer!

Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

SthlmFast • Hantverkargatan 10, Kungsholmen, 08-229901 • Nyproduktion: Tomtebogatan 28, Vasastan
info888363 i Stockholm, SE på Houzz