Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå

Lomas de la Quinta, MarbellaUrbanizacion el Cerrojo 1

4 rok
330 m²
1 820 000 EUR - /bud
Välkommna till denna nyproducerade fastighet i magiska området Lomas de la Quinta. Här finner du oslagbar natur med grönområde så långt ögat kan nå samt vacker utsikt över hav och berg.14 minuter med bil från stranden och 17 minuter till Puerto Banús. Bostaden är inflyttningsklar. Pris 1 820 000 euro/bud

Fredrik Hultman

Reg. Fastighetsmäklare

0707-41 10 50
fredrik@sthlmfast.se

Paul Angeles

Mäklarassistent

070-1436320
paul@sthlmfast.se

VISA KOMPLETT BESKRIVNING AV BOENDET


Fantastisk villa i Marbella med oslagsbar utsikt och pool

Välkommna till denna nyproducerade fastighet i magiska området Lomas de la Quinta, där en av Marbellas finaste golfbanor finns. Här finner du oslagbar natur med grönområde så långt ögat kan nå samt vacker utsikt över hav och berg.15 minuter med bil från stranden och 15 minuter till Puerto Banús. Bostaden är inflyttningsklar.
Pris 1 820 000 euro/bud

Beskrivning

ENTRÈPLAN

Hall
Ljus och välkomnande hall med prydliga ytskikt i form av ljust klinkergolv samt ljusa väggar. På höger sida finns en garderob för förvaring av ytterkläder.

Gästtoalett
Till höger om hallen finner vi bostadens toalett för gäster som är utrustat med ett handfat samt toalett.

Vardagsrum/Matsal
Detta är ett rum att trivas i, det bildas en naturlig samlingsplats för familj och vänner. Med ljusinsläpp från panoramafönstren, stilsäker kombination av ljust klinkergolv och vitmålade väggar blir det luftigt och trivsamt. Här får du plats med soffa, tv-möbler, matbord mm.

Kök
Mycket trivsamt kök. Köket är ljust och luftigt med vita skåpsluckor och vit bänkskiva samt en avbrytande svart bänkskiva på köksön. Väggarna är vitmålade och golvet i ljust klinkergolv. Utrustat med kyl, frys, mikrovågsugn, vinkylare, ugn och häll.

Tvättstuga
Intill köket ligger tvättstugan som är utrustat med tvättmaskin och torktumlare i pelare. Här finns även skåp för förvaring av tvättmedel etc. samt ett handfat.

Sovrum 1
Harmoniskt och trivsamt sovrum med gott om plats för dubbelsäng och möblemang. Väggarna är vitmålade och golvet i ljust klinkergolv med ett panoramafönster längs ena sidan av rummet. Walk in-closet med garderober som ger rikligt med utrymme för kläder och skor. Detta sovrum har ett privat duschrum likt många andra sovrum i bostaden. Duschrummet är utrustat med handfat, spegel, toalett samt duschkabin med glasvägg. Golv i ljust klinkergolv och väggar klädda i ljusgråa kakelplattor.

Terrass
Framför bostaden finner vi denna fantastiska terrass med utsikt över berg, hav samt omgivningen runt La Quinta golfbana. Finns gott om plats för soffgrupper, matbord och annat valfritt möblemang för att göra terrassen till en uteplats för vänner och familj.

Poolområde
Nedanför terrassen ligger utomhuspoolen samt trädgården. Elegant pool med stenplattor runt om för att undvika halka.

ÖVRE PLAN

Sovrum 2
Trivsamt sovrum med gott om plats för dubbelsäng och möblemang. Väggarna är vitmålade och golvet i ljust klinkergolv. Garderober längs ena väggen som ger rikligt med utrymme för kläder och skor. Detta sovrum har ett privat duschrum. Duschrummet är utrustat med handfat, spegel, toalett samt duschkabin med glasvägg. Golv i ljust klinkergolv och väggar klädda i ljusgråa kakelplattor.

Badrum
Stort badrum med ljusinsläpp från det stora panoramafönstret. Ljust klinkergolv samt vitmålade väggar längs ena väggen. Utrustat med duschkabin med vacker ljusbrun mosaik, modernt badkar, dubbla handfat och toaletter samt handdukstork.

Allrum
Ett öppet rum med fint ljusinsläpp från panoramafönstret längs väggen med utrymme för valfritt möblemang. Väggarna är vitmålade och golvet i ljust klinkergolv

Sovrum 3
Stort härligt rum med utgång till terrassen via panoramafönstret. Gott om plats för dubbelsäng och ytterligare möblemang. Walk in-closet med garderober som ger rikligt med utrymme för kläder och skor. Ljust klinkergolv samt vitmålade väggar.

Sovrum 4
Harmoniskt sovrum med plats för dubbelsäng och möblemang med utgång till balkong via panoramafönstret. Väggarna är vitmålade och golvet i ljust klinkergolv. Walk in-closet med garderober som ger rikligt med utrymme för kläder och skor. Detta sovrum har ett privat duschrum. Duschrummet är utrustat med handfat, spegel, toalett samt duschkabin med glasvägg. Golv i ljust klinkergolv och väggar klädda i ljusgråa kakelplattor.

Terrass
Vacker terrass på övervåningen med utrymme för soffgrupper, matbord och annat valfritt möblemang för att göra terrassen till en uteplats för vänner och familj.

GARAGE
Under huset hittar ni bostadens garage med plats för två bilar samt ett rum för förvaring av olika trädgårds- och hemartiklar.

Utland

Antal rum 4 rok.
Boarea 330 m²
Biarea 268 m²
Pris 1 820 000 EUR - /bud

Byggnad

Husform 2-plansvilla
Fastighetsbet. 154214UF2414S0001SY
Byggnadsår 2016
Uppvärmning Vattenburen golvvärme samt luftkonditionering

Bild över bostadens uppfart samt moderna fasad

Hall

Vardagsrum

Matsal

Kök

Kök

Tvättstuga

Sovrum

WC/Duschrum tillhörande sovrum

Poolområde

Övervåning

Allrum på övre våning

Sovrum

Duschrum

Badrum

Badrum samt duschrum

Terrass, utsikt från övervåning

Närliggande golf-bana och klubb, La Quinta

Närliggande golfbana, La Quinta

Situationsplan

Fler boenden som du kan vara intresserad av


Nacka/TollareTollareslingan 3

4 rok
102 m²
6 795 000 kr
5 335 kr/mån

Nacka/TollareTollareslingan 1

5 rok
116 m²
6 450 000 kr
6 050 kr/mån

Västra Skogen / HuvudstaEpistelvägen 1B, Vån 8

3 rok
80 m²
4 595 000 kr
4 333 kr/mån
Visning: Sön 26/11. kl 14:30-15:15. Välkommen!

NackaFabrikörvägen 4-8

3 rok
78 m²
4 500 000 kr
4 843 kr/mån

Vi är inte som alla andra.Vi ger mer!

Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

SthlmFast • Tomtebogatan 28 • 08-229901
info888363 i Stockholm, SE på Houzz
www.dogbox.se