Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå

BarkarbystadenGripengatan 16, 3tr

4 rok
86 m²
3 495 000 - utgångspris
4 658 kr/mån
Nu är äntligen en av föreningens bästa fyror till salu! Perfekt planlösning kombineras med exklusiva materialval. Gavellägenhet med fönster i tre olika väderstreck gör lägenheten väldigt ljus. Stor balkong med kvällssol. Ligger i Einar Mattsons populära förening med låga avgifter och underbar design! Välkomna på visning!

Dennis Sandström

Reg. Fastighetsmäklare

0709-111 499
dennis@sthlmfast.se

VISA KOMPLETT BESKRIVNING AV BOENDET


Gavelfyra med kvällssol på balkongen!

Nu är äntligen en av föreningens bästa fyror till salu! Perfekt planlösning kombineras med exklusiva materialval. Gavellägenhet med fönster i tre olika väderstreck gör lägenheten väldigt ljus. Stor balkong med kvällssol. Ligger i Einar Mattsons populära förening med låga avgifter och underbar design! Välkomna på visning!

Beskrivning

Varmt välkommen till denna exklusiva lägenhet om 86 kvadratmeter i populära Barkarbystaden. En bostad uppförd med stilrena linjer och praktiska lösningar. Här har man lyckats skapa ett flexibelt hem genom att kombinera modernitet och hög finish samt materialval som skapar den där värmen man eftersöker. Köket från HTH i öppen planlösning mot vardagsrum skapar en härlig yta för sociala tillställningar. Bostaden erbjuder stora fönsterpartier i tre olika väderstreck med ett rikligt ljusinsläpp, rymligt badrum med kombinerad tvättstuga, goda förvaringsmöjligheter, tre sovrum samt underbar balkong med kvällssol. Här bor du med närhet till all tänkbar service och goda kommunikationer finns vid Barkarby Handelsplats. Pendeltåget tar dig till Stockholms central på endast 15 minuter och direktbussar går till Kista och Sollentuna. Ett framtida projekt planeras även med tunnelbana och Mälarbana med stationer i Barkarby.

Bostadens 86 kvadratmeter disponeras enligt följande:

Entré
Ljus och rymlig hall med gott om plats för avhängning. Redan här möts ni av lägenhetens höga standard, väggarna är vitmålade och golvet prydligt vitlaserad en-stavs parkett i ek från Kährs. Utrustad med säkerhetsdörr från Daloc.

Vardagsrum
Spatiöst rum i öppen planlösning mot kök. Stora fönsterpartier ger ett härligt ljusinsläpp som ytterligare förhöjer känslan av välbefinnande. Här finns gott om plats för både soffgruppsmöblemang och matplats. Härifrån når du även balkongen med kvällssol, som enkelt kan möbleras med soffa och bord. Väggarna är vitmålade och golvet av samma vitlaserade en-stav från Kährs.

Kök
Exklusivt kök från HTH, ett kök med alla tänkbara finesser man kan önska. Väl tilltagna arbetsytor med bänkskiva i marmorkomposit, gott om förvaring i vita över och underskåp, praktisk diskho med matavfallskvarn och rikligt med uttag för köksmaskiner. Den maskinella utrustningen är från Siemens och här finns; inbyggnadsugn, integrerad köksfläkt, inbyggnad-mikro, infällda spotlights ovan bänk, diskmaskin samt kyl och frys integrerat med samma luckor som övriga köksskåp.

Sovrum
Rofyllt sovrum belägen mot innergården. Det stora fönsterpartiet ger ett härligt ljusinsläpp och ökar känslan av rymd. Här finns plats för dubbelsäng samt ytterligare möblemang. Rummet har vitmålade väggar och vitlaserad en-stavs parkett från Kährs.

Sovrum II
Rofyllt sovrum i anslutning till sovrum I. Även detta har ett härligt ljusinsläpp och är beläget mot innergården. Förvaring sker i garderob och rummet har vitmålade väggar och vitlaserad en-stavs parkett från Kährs.

Sovrum III
ytterligare ett rymligt sovrum med gott om plats och rikligt med ljus från stort fönsterparti. Förvaring i garderob och rummet har vitmålade väggar och vitlaserad en-stavs parkett från Kährs.

Badrum
Ett stilrent och praktiskt badrum med moderna och exklusiva materialval. Helkaklade väggar och golvklinker i moderna toner från etablerade Limestone. Badrummet är vidare utrustat med dusch-hörna med glasvägg från Ifö, kommod från IDO, spegel med belysning, golvvärme, infällda spotlights i tak samt tvättmaskin och torktumlare från Siemens, ovan dessa finns en arbetsbänk samt förvaringsskåp från HTH.

GästWc
Grått klinkergolv, handfat med spegel och tillhörande kommod, samt wc.

Klädkammare/förråd
I lägenheten finns förutom flertalet garderober även en klädkammare som även kan användas som förråd alternativt kontor.

Lägenhet

Antal rum 4 rok.
Boarea 86 m²
Våning 3 trappor av 5
Hiss Hiss
Pris 3 495 000 kr - utgångspris
Avgift 4 658 kr/mån inkl värme, VA(kallvatten), bredband & kabel-tv

Byggnad

Husform Flerbostadshus
Byggnadsår 2016
Uppvärmning Fjärrvärme
Fönster 3-glas
AndelArsAvgift 0
Fastighetsbet. Brf Friflygaren

Brf Friflygaren är en äkta bostadsrättsförening och består av 125 bostadslägenheter samt två hyresrättslokaler.


Gemensamma utrymmen:
Städ-, cykel-, barnvagnsförråd

Renoveringar:
Inga planerade renoveringar då fastigheten är från 2016.

Parkering:
Föreningen har 76 garageplatser som hyrs ut mot en avgift på ca 900kr/mån. Det är för tillfället kö till dessa platser.

TV och Internet:
Kabel-TV basutbud ingår i månadsavgiften. Bredband från Bredbandsbolaget. Triple-play uttag i samtliga rum.

Varmvatten faktureras enligt mätning.

Vardagsrum

Vardagsrum/Kök

Matplats

Balkong

Entre

Fasad

Hall

Kök

Detaljbild

Sovrum 1

Sovrum 2

Sovrum 3

Badrum

Badrum

Badrum

Klädkammare/förråd

Balkong

Förvaring

Gästwc

Planritning

Fler boenden som du kan vara intresserad av


Nacka/TollareTollareslingan 3

4 rok
102 m²
6 550 000 kr
5 335 kr/mån

JärlaTurbinvägen 7H

5 rok
92 m²
6 495 000 kr
5 367 kr/mån

Bromma / MariehällAlpvägen 16

4 rok
92 m²
4 950 000 kr
5 710 kr/mån

SteningeSteninge Slottsväg

4 rok
130 m²
4 850 000 kr
5 650 kr/mån

Vi är inte som alla andra.Vi ger mer!

Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

SthlmFast • Tomtebogatan 28 • 08-229901
info888363 i Stockholm, SE på Houzz
www.dogbox.se