Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå

Thailand - RayongLom Talay 2 Village - Villa 16/29

6 rok
160 m²
899 000
Välkommen till denna friköpta villa om 160 kvm i Ban Chang - Rayong. Lom Talay 2 Village ligger endast 900 meter från havet i Ban Chang och håller mycket hög standard. Tomten har en lummig trädgård och poolen ligger endast 50 meter bort. Sex rum och kök med fem stycken sovrum. Ägande via thaibolag. Måste ses!
TILLGÄNGLIGA DOKUMENT

Rickard Wattjersson

Reg.Fastighetsmäklare

076-1286201
Rickard@sthlmfast.se

VISA KOMPLETT BESKRIVNING AV BOENDET


Välkommen till denna friköpta villa om 160 kvm i Ban Chang - Rayong. Lom Talay 2 Village ligger endast 900 meter från havet i Ban Chang och håller mycket hög standard. Tomten har en lummig trädgård och poolen ligger endast 50 meter bort. Sex rum och kök med fem stycken sovrum. Ägande via thaibolag. Måste ses!

Beskrivning

Välkommen till denna välbyggda och familjevänliga villa i Ban Chang. Till detta hus äger man marken via egen kontrollerat thai bolag och området är mycket välskött. Hela Ban Chang är väldigt populärt bland expats och detta gör att villan är lätt att hyra ut när man inte vistas där själv. Önskar ni semester i lugn och ro där barnen kan njuta lika mycket som de vuxna. Välkommen till Lom Talai 2 nära stranden Phayon Beach och Nam Rin Beach i Ban Chang. Två stora sovrum och tre enkel sovrum tre rum har AC, litet arbetskök, matplats, två badrum och vardagsrum. På övervåningen finner man även en stor terrass. En fin paviljong med vattenfall finns ute i den lummiga trädgården. Välskött område där det ingår renhållning, stor gemensam pool , bevakning. Området är beläget ca 20 mil söder om Bangkok. 5 mil söder om Pattaya. Tre km till staden Ban Chang och 900 m till två stycken olika kilometerlånga finkorniga och vackra stränder med mycket bra restauranger och lite turism. Det är också endast två km till en populär internationell golfbana. Området ligger nära välkända Purimas hotel. I Ban Chang finns allt man behöver, affärer, restauranger, bank, polis, sjukvård tandläkare mm. Och om inte detta skulle räcka till så ligger shopping galleriorna i storstäderna Pattaya eller Rayong endast 30 min bort. Dit tar man sig lätt med antingen lokal mini buss, lokal taxi eller egen motorcykel.

Huset ligger i ett lugnt och barnvänligt område. Ett paradis för dig som vill koppla av, komma bort från vardag och stress och uppleva tropisk värme och thailändsk vänlighet. Lom Talay Village 2 är lagom stort och där bor både thailändska och utländska familjer. Lugnt och fint område med en tropisk park vid poolen. Villan ligger ca 50 meter från poolområde som utöver den vanliga poolen har en liten barnpool också med pool hus. Villan är fristående och är omgiven av palmer och exotiska blommor, Området har självklart inhängnat och har 24 timmars bevakning.

Nära till området finns även U-Tapao Internationella Flygplats där man kan flyga till Phuket på en timme och 15 min om man så vill. Kusten i Ban Chang är fortfarande ganska orörd med bara ett fåtal hotell . Det finns också en del restauranger på stranden som även hyr ut solsängar/stolar. I närheten finns även gott om sevärdheter och upplevelser t ex de tropiska öarna Koh Samed och Koh Chang, flera nationalparker samt flera golfbanor som håller mycket hög klass.

Pris: 899 000 SEK plus reg. avgift om 50 000 THB.

Tomt: Friköpt 290 kvm

Avgift ca 12 000 THB / år plus el och vatten

Ägande: Thai company holding med egen chanot (lagfart)

Utland

Antal rum 6 rok.
Boarea 160 m²
Pris 899 000 kr
Tomt 290 m²

Byggnad

Husform 2-plansvilla
Fastighetsbet. Villa 16/29
Byggnadsår 2006

Villan

Stranden i Ban Chang

Pool och pool hus

Master Bedroom

Vackra dörrar

Detalj i trädgården

Detalj i trädgården

Vacker trädgård

Köket

Utgång till baksidan från köket

Sovrum 2

Sovrum 3

Sovrum 3

Sovrum 4

Sovrum 5

Badrum nr 1

Badrum nr 2

U-Tapao Airport

Najomtien Beach

Pattaya Beach

Jomtien Beach

Ayutthaya

Cozy Beach

Rayong Beach

Chanot ( egen lagfart )

Fler boenden som du kan vara intresserad av


Dagsverkarvägen 7

7 rok
218 m²
7 895 000 kr
Tomt: 1.123 m²

NorrtäljeSteneborgs Gårdsväg 4

4 rok
115 m²
7 500 000 kr
Tomt: 44.712 m²

LiljeholmskajenSjöviksvägen 37, 6/6 tr.

4 rok
97 m²
6 975 000 kr
4 346 kr/mån
Visning: Tors 28/9. kl 18:30-19:00. Anmälan krävs på: anders@sthlmfast.se

Nacka/TollareTollareslingan 1

5 rok
116 m²
6 450 000 kr
6 050 kr/mån
Visning: Sön 8/10.Ring 0723-155555 för privat visning

Vi är inte som alla andra.Vi ger mer!

Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

SthlmFast • Tomtebogatan 28 / Hantverkargatan 10 • 08-229901
info888363 i Stockholm, SE på Houzz
www.dogbox.se