Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå

Thailand - BangsaenMountain View Villa Nr 95

5 rok
147 m²
750 000 - Accepterat pris
Unikt tillfälle att förvärva detta 2-plansvilla om 143 kvm i den vackra badorten Bangsaen. Mycket påkostat hus med flera extra tillval såsom, vackra möbler, extra lyxigt kök och klinkergolv. Vacker uteplats, tre sovrum, två WC samt två balkonger. Gym, restaurang och pool på området. Alla möbler ingår!
TILLGÄNGLIGA DOKUMENT
Inga dokument tillgänliga

Rickard Wattjersson

Reg.Fastighetsmäklare

076-1286201
Rickard@sthlmfast.se

VISA KOMPLETT BESKRIVNING AV BOENDET


Unikt tillfälle att förvärva detta 2-plansvilla om 143 kvm i den vackra badorten Bangsaen. Mycket påkostat hus med flera extra tillval såsom, vackra möbler, extra lyxigt kök och klinkergolv. Vacker uteplats, tre sovrum, två WC samt två balkonger. Gym, restaurang och pool på området. Alla möbler ingår!

Beskrivning

Semesterorten Bangsaen ligger endast ca. 8 mil från Thailands huvudstad Bangkok. Bangsaen är en genuin thailändsk stad vid havet i Siambukten med en mycket speciell atmosfär. De stora attraktionerna förutom den flera kilometerlånga marmorklädda strandpromenaden är den livliga huvudgatan vid havet med sina berömda fiskrestauranger som alla serverar havets nyfångade läckerheter och lokalt odlade exotiska frukter som tex. mango, papaya och ananas. Sist men inte minst den ljuvliga stranden, Thailands ljumma turkosa vatten och golfbanor i världsklass! Kan man önska sig mer än så? I anslutning till området finns 5 stycken restauranger. Till stranden går man eller cyklar på endast några minuter. Annars så passerar det lokala taxibilar eller moppe taxi nästan hela tiden i området. Det berömda apberget: Khao Samu samt flera fina tempel är också värt ett besök.

Från Bangkoks internationella flygplats Suvarnabhumi tar det endast ca 50 min till Bangsaen och inom en radie av 35 kilometer omkring Bangsaen finner man också många av Thailands allra bästa golfbanor:

Villan är på 147 m2 i två våningar plus en stor terrass om 20 kvm samt två balkonger och stor altan utanför vardagsrummet. Vardagsrum med matrum, kök, tre sovrum med tillhörande toaletter och dusch. Utanför varje sovrum finns utgång till stora balkonger. Sovrummen ligger på övre våningen. Mastersovrummet har stor inredd klädkammare med glasdörrar. Villan är smakfullt möblerat med fina möbler och äkta mattor och textilier. Alla rummen är försedda med AC. Bänkarna i badrummet och köksbänkarna är klädda med granit. Badrummen är helkaklade. Området är inhägnat med vakter dygnet runt. På området finns tre pooler, en för barn, bastu, träningsrum, bibliotek, boulebana samt restaurang samt två servicekontor som servar husägarna.

Mycket vacker och välskött tropisk trädgård på ca 800 m2 och mycket vacker med exotiska palmer, boganvillor, bondIträd samt ett Mangoträd , orkidéer och andra vackra växter. Dessutom finns på baksidan ett litet vattenfall och en urna med liten damm.

Månadsavgift: 3000 THB El och vatten tillkommer.

Pris: 750 000 KR Leasehold Villa 22 år 10 800 THB / år

Tomten går även att köpa loss om man vill för 850 000 THB

En registreringsavgift om 60 000 THB tillkommer

Utland

Antal rum 5 rok.
Boarea 147 m²
Biarea 20 m²
Pris 750 000 kr - Accepterat pris
Tomt 400 m²

Byggnad

Husform 2-plansvilla med terrasser
Fastighetsbet. Villa Nr 95
Byggnadsår 2008
Fönster UV glas

Villa nr 95

Uppfarten

Entrén

Poolen

Poolen

Terrassen

Trädgården

Mysig uteplats

Sovrum nr 2

Masterbedroom

Vardagsrummet

Köket

Strandpromenaden i Bangsaen

Stranden

Koh Sichang

Apberget i BangSaen

Poolen

Poolen

Gymmet

Barn poolen

Restaurangen

Restaurangen

Uteduschar

Masterbedroom

Matsalen

Badrum nr 1

Badrum nr 2

TV rummet

TV rummet

Trappan

Trädgården på baksidan

Trädgården med vattenfall

Mysig uteplats på baksidan

Fler boenden som du kan vara intresserad av


Vasastan-BirkastanRörstrandsgatan 31

3,5 rok
93 m²
10 500 000 kr
2 439 kr/mån
Visning: Sön 20/8. kl 14:00-15:00. Ring för bokning!

JärlaTurbinvägen 8A, 3tr

4 rok
102 m²
7 895 000 kr
5 950 kr/mån

VaxholmTimmermansvägen 1A

4 rok
104 m²
4 950 000 kr
4 446 kr/mån

NackaFinnboda kajväg 13C

3 rok
78,5 m²
4 575 000 kr
4 875 kr/mån

Vi är inte som alla andra.Vi ger mer!

Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

SthlmFast • Tomtebogatan 28 / Hantverkargatan 10 • 08-229901
info888363 i Stockholm, SE på Houzz
www.dogbox.se