Parkvägen 8 | Objekt | Sthlmfast.se
Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå

Barkarbystaden/JärfällaParkvägen 8

2 rok
47,5 m²
2 585 000 - Accepterat pris
2 839 kr/mån
Avgiftsfri första året! Perfekt planerad två rum och kök om 47,5 kvm med balkong. I Veidekkes populära projekt i Barkarbystaden hittar ni denna yteffektiva 2:a med spännande arkitektur och fokus på livskvalité. Bostad med alla tänkbara bekvämligheter, fina tillval samt balkong. Ring för diskussion!
TILLGÄNGLIGA DOKUMENT

Gustav Ericsson

Reg. fastighetsmäklare

072-3155555
gustav@sthlmfast.se

Annika Ericsson

Reg. Fastighetsmäklare

072-3055555
annika@sthlmfast.se

VISA KOMPLETT BESKRIVNING AV BOENDET


Topp tvåa om 47,5 kvm med balkong. Avgiftsfri första året!

Avgiftsfri första året! Perfekt planerad två rum och kök om 47,5 kvm med balkong. I Veidekkes populära projekt i Barkarbystaden hittar ni denna yteffektiva 2:a med spännande arkitektur och fokus på livskvalité. Bostad med alla tänkbara bekvämligheter, fina tillval samt balkong. Ring för diskussion!

Beskrivning

Varmt välkommen till denna tilltalande lägenhet om 47,5 kvadratmeter i populära Barkarbystaden. En bostad uppförd med stilrena linjer och praktiska lösningar. Här har man lyckats skapa ett flexibelt hem genom att kombinera modernitet och hög finish samt materialval som skapar den där värmen man eftersöker. Köket från Marbodal i öppen planlösning mot vardagsrum skapar en härlig social yta, Stora fönsterpartier ger ett rikligt ljusinsläpp, rymligt badrum med kombinerad tvättstuga, goda förvaringsmöjligheter, rymligt och lättmöblerat sovrum samt en underbar balkong i fritt läge mot innergård. Avgiftsfri första året!

Läget är optimalt med närhet till all tänkbar service och goda kommunikationer vid Barkarby Handelsplats. Pendeltåget tar dig till Stockholms central på endast 15 minuter och direktbussar går till Kista och Sollentuna. Ett framtida projekt planeras även med tunnelbana och Mälarbana med stationer i Barkarby.

Bostadens 47,5 kvadratmeter disponeras enligt följande:

Entré
Välkomnande luftig hall med ekparkett, vitmålade väggar. Avhängningsplats för ytterkläder intill entrén samt ytterligare förvaring i bostades praktiska klädkammare. Säkerhetsdörr.

Kök
Modern social planlösning mellan kök och vardagsrum som bildar en naturlig samlingsplats. Köket är inrett med vita luckor, grå antrcit bänkskiva samt stänkskydd i vitt kakel. Köket är utrustat med fin maskinell utrustning från Siemens. Uppgraderad kyl/frys, induktionshäll, Spisfläkt (franke), uppgraderad inbyggnadsugn, diskmaskin samt uppgraderad mikrovågsugn i överskåp. Vitmålade väggar och parkettgolv.

Vardagsrum
Spatiöst och ljust vardagsrum som skapar en härlig social yta. Stilrena ytskikt med vitmålade väggar och parkettgolv. Rummets utformning möjliggör flertalet möbleringsalternativ. Utgång till balkong.

Sovrum:
Härligt ljust och väldisponerat sovrum med gott om plats för bland annat dubbelsäng. Belägen mot tyst och lugn innergård. Vitmålade väggar och ekparkett. Plats för förvaring i garderob och linneskåp.

Badrum
Elegant badrum med helkaklade vita väggar och grått klinkergolv. UItmärkt utrustat med kommod, spegel, WC, tvättmaskin och torktumlare från Siemens samt duschvägg i glas.

Balkong
Stor härlig balkong med utgång från vardagsrummet, läget är perfekt mot lugn innergård.

Klädkammare/Förråd
Intill entrén finner ni en rymlig klädkammare uttrustad med garderob.

Lägenhet

Antal rum 2 rok.
Boarea 47,5 m²
Våning 2 trappor av 4
Hiss Hiss
Pris 2 585 000 kr - Accepterat pris
Avgift 2 839 kr/mån inkl värme, kalvatten och kabel-tv (Bas)

Byggnad

Husform Flerfamiljshus
Byggnadsår 2018
Uppvärmning Fjärrvärme
Fönster 3-glas
AndelArsAvgift 0,355
Fastighetsbet. Brf Barkarby Metropol
Övriga byggnader Gemensamma utrymmen Källsorteringsrum Cykelrum Barnvagnsrum Parkering Det finns 105 garageplatser tillgängligt för föreningens medlemmar, avgiften är 1125 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö.

Barf Barkarby Metropol upplåter 212 bostadsrätter och 1 lokal.

Byggår är 2017 och lägenheterna tillträds löpande under 2018.

Kabel-tv/Internet
Ansluten till kabelnät. Basutbud TV ingår i månadsavgiften.
Fiber indraget i huset, därefter kopparledning till respektive lägenhet. Avtal tecknas separat.

Parkering
Det finns 105 garageplatser tillgängligt för föreningens medlemmar, avgiften är 1125 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö.

Det finns även källsorteringsrum i trapphus, cykelrum och barnvagnsrum.

Fasad

Fasad

Planritning

Inspirationsbild

Inspirationsbild

Barkaby Outlet

Fler boenden som du kan vara intresserad av


StorholmenTallvägen 32

3 rok
54 m²
9 700 000 kr
Tomt: 1.250 m²

EnskedeGrycksbovägen 46

7 rok
168 m²
7 975 000 kr
Tomt: 645 m²
Visning: Sön 19/8. kl 14:30-15:30. Hjärtligt välkomna.

Nacka/TollareTollareslingan 1

5 rok
116 m²
6 350 000 kr
6 050 kr/mån

JohanneshovNathorstvägen 19 2tr.

3 rok
72 m²
3 775 000 kr
4 823 kr/mån

Vi är inte som alla andra.Vi ger mer!

Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

SthlmFast • Hantverkargatan 10, Kungsholmen, 08-229901 • Nyproduktion: Tomtebogatan 28, Vasastan
info888363 i Stockholm, SE på Houzz