Vi kan Stockholm...
StockholmFast mäklarbyrå

Thailand - JomtienSabai Village II

5 rok
160 m²
550 000 - eller högstbjudande
200 kr/mån
Välkommen till denna mysiga 5-rums bungalow i svenskbyn Sabai Village II som ligger mitt i hjärtat av Jomtien ca 2 timmar söder om Bangkok. Stort poolområde och vacker grön hörntomt. Alla möbler ingår i köpet. Måste ses!
TILLGÄNGLIGA DOKUMENT
Inga dokument tillgänliga

Rickard Wattjersson

Reg.Fastighetsmäklare

076-1286201
Rickard@sthlmfast.se

VISA KOMPLETT BESKRIVNING AV BOENDET


Välkommen till denna mysiga 5-rums bungalow i svenskbyn Sabai Village II som ligger mitt i hjärtat av Jomtien ca 2 timmar söder om Bangkok. Stort poolområde och vacker grön hörntomt. Alla möbler ingår i köpet. Måste ses!

Beskrivning

Välkommen till denna mysiga 5-rums bungalow med stor terrass och vacker hörntomt och stor terrass, tre sovrum, kök, två badrum med wc, tillbyggt eget gym med dusch. Extra påkostat kök med genomgående vackra klinkergolv i hela huset. AC, takfläktar och alla möbler ingår i priset. Bungalowen ligger precis vid den gigantiska poolen och har ett lugnt hörnläge. Till närmaste strand i NaJomtien är det ca 6 km. Där ligger två av de bästa restaurangerna i Jomtien / Pattaya, som heter Glass House och Bacco Beach. Till Cozy Beach i Pratumnak är det ca 30 minuter med mc och där ligger berömda Sky Gallery och Chocolate Factory. Poolområdet på Sabai Village II är enormt på ca 2500 m2 stort och har en barnpool, handikappvänlig avsats fram till en jacuzzidel samt en djupare pool med måtten 25 x 25 m. Hela området kommer att anläggas med gräs, buskar och palmer. Sabai betyder "må bra" vilket är ledstjärnan för hela området. Vattenfallet på poolområdet ger både en visuellt härlig och samtidigt avslappnande ljudbild till området.

I Huay Yai finns flera lokala restauranger som serverar mycket billig och god thailändsk mat. I närområdet finns även frisör, 7/11-butik, bensinmack, mc-verkstad och internetkafé. Uppskattad ambulerande frukt- och pannkaksförsäljning dyker ibland upp utanför ditt hus. Taxiservice finns att tillgå annars går en billig baht-buss direkt utanför grindarna var 20:e minut till närliggande byar och Pattaya. Här finns trädgårdsmästare, poolskötare, bevakning och underhålls-personal på heltidsanställning för att hålla området välskött. Här finns det ett enormt utbud av fantastiska golfbanor. Inom en timmes resväg hittar man ca 25 högklassiga golfbanor. Flera av banorna är designade av stora golfspelare som Jack Nicklaus. Några av banorna tillhör de högst rankade i hela Asien och greenfee priserna är de lägsta i hela Thailand. I Pattaya har du möjligheter till golf året runt och till otroligt priser. Exempel på några av de fina golfbanorna som finns i närområdet:

Yta: 125 kvm boyta + 35 kvm terrass = 160 kvm

Hörntomt: ca 300 kvm

Leasehold 20 år + 30 år ( Man arrenderar marken i 50 år)

PRIS: 550 000 kr plus registreringsavgift om 170 000 THB

Månadsavgift inkl leasing:1665 kr plus el och vatten.

Området förvaltas idag av Lelawadee International i Thailand

INFO OM HUAY YAI
Området ligger i provinsen Chon Buri ca 12 mil från Bangkok. Här kommer ni att leva mitt i det genuina Thailand bland vänliga och leende människor med marknader, god och billig mat, varmt och skönt året om. Från byn har du med bil ca 15 minuters närhet till allt: Stränder, bad, restauranger, shopping, golf, sjukhus, nöjesparker, zoo, paradisöar, taxi, buss och flyg. Det är ca 5 km till den ca 14 km långa stranden i Jomtien, 1 km till Phoenix Golf & Country Club med sin fina 27-håls golfbana och ca 13 km till närmaste större stad, som heter Pattaya.

INFO OM PATTAYA OMRÅDET
Har man tillgång till bil och vill utforska området på egen hand så är vägnätet på denna sidan av Bangkok i särklass bäst i Thailand. Det går tex 2 st motorvägar mellan Bangkok och Pattaya. Den nya motorvägen är betalväg och håller minst lika hög standard som våra svenska motorvägar. Vägavgiften från Chack Nok till den nya flygplatsen Suvarnabhumi som ligger sydost om Bangkok är 200 Thb (ca 40 Sek). Kommunikationerna i provinsen är ypperliga. Det går luftkonditionerade bussar alla dagar, varje halvtimme mellan Pattaya och Bangkok till ett pris av 90 Thb. (ca 18 Sek) Den nya internationella flygplatsen Suvarnabhumi ligger 28 km sydost om Bangkok. Det gör att resan till Sabai Village är ca 1-1,5 timme istället för 2-4 timmar. För man slipper åka i genom hela Bangkok vilket kan ta allt från 1-3 timmar extra. Koh Samet Är en av dom finaste paradisöarna som finns i Thailand. Det är ca 1 timmes resa med taxi+speedboat från Sabai Village.


Säljarens egna ord:

Välkommen till denna vackra svenskby om ca 34 hus i lugna huay Yai. Hela området är omringat av en mur och är bevakat av service-vänliga vakter dygnet om. Huset är av amerikansk bungalow-modell, snidade dörrar till alla rum, tomten är i särklass en av de bästa på hela området, med yta för vidareutveckling som carport, insynsskyddad relax, det är bara fantasin som sätter begränsningarna där. Alla rum har klinkers, takfläktar, infälld belysning med dimmar, rullgardiner, insynsskyddad beläggning på alla fönster (ser ut, men ej in) tre sovrum med stora garderober, var av ett riktigt stort "Masterbedroom" kök med gas/elspis/ugn, nytt kylskåp (garanti kvar) av sk."Värstingmodell" med inbyggd ismaskin, ny mikro, Snidat specialbeställt köksbord "one of kind".

Ett mycket stort allrum med förhöjt format tak, med stor handsnidad bar (med lådor, belysning etc), exklusiv soffgrupp i äkta skinn, ett ovanlig matsalsbord med sex bekväma snurrbara karmstolar, vitrinskåp, tv-skåp. Ett förråd med tvättmaskin, extra kyl/frys, förrådshyllor. Ett gym-hörna med professionella bänkar, vikter, stänger som räcker till även för den vana "gymmaren". Två toaletter med skåp, tvättfat. bide´duschar. två duschar (en i anknytning till gym-del). fyra st. nyligen genomgångna AC-anläggningar med fjärrkontroller (en i varje sovrum samt en i allrummet).
Stor vinklad altan som idag används som matavdelning (bord stolar ingår), en relaxavdelning med soffa, fåtöljer och bord, ett yttre kylskåp finns även i denna relaxdel, en solhörna samt yta för tex. tork av tvätt eller annan valfri verksamhet.
En nästan ny MC ingår (155cc) med garanti kvar, abs skivbromsar bak och fram, toppbox, avtagbara sadelväskor. Denna räcker till i stort sätt till allt när det gäller transporter, handling mm.

Komplett köksutrustning med tex. Fritös mm.
1 st. dricksvatten automat med kylning ( mycket förmånlig hemleverans av dricksvatten).
1 st.nyare 65" TV (garanti kvar),
1 st. 40" tv,
2 st. stereoanläggningar (med sub) ( 1 inkopplad till den stora TVn).
1 st. DVD.
1 st. Apple-tv.
3 st. portabla fläktar.

Blandade verktyg, nyare slagborr, fällbar hög stege mm mm. Trådlöst internet (antenn på taket och router på insidan).
Riktigt stor gemensam pool (10 meter ifrån huset). Motionsdelen är 25 meter, barnavdelningl, jacuzzi, belysning för kvällsbad, 4 duschar i samband med poolen, två toaletter på poolområdet, mm.
Gemensam biljardhus med bar i direkt anslutning till poolen.

Utland

Antal rum 5 rok.
Boarea 160 m²
Pris 550 000 kr - eller högstbjudande
Avgift 200 kr/mån
Tomt 300 m²

Byggnad

Husform 1-plans Bungalow
Fastighetsbet. Natalee 17
Byggnadsår 2007
Fönster Isolerglasfönster

Mysig hörntomt

Poolområdet

Terrassen

Cozy Beach i Pratumnak

Sky Gallery i Pratumnak

Härlig bungalow

Natalee 17

Poolen

Chocolate Factory i Pratumnak

Vy över Pattaya

Vardagsrummet

Sovrum I

Sovrum II

Sovrum III

Sovrum III

Köket

Entrén

Vardagsrummet

Bungalow med hörntomt

Terrassen

Bungalow

Uteduschar damt wc vid poolen

Jacuzzi

Biljard vid poolen

Badrum I

Badrum II

10 meter till poolen

MC ingår i priset

Vackra trädgårdar

Entrén till området

Entrén till området

Härlig hörntomt

Eget gym

Badrum III vid gymmet

Flera bra restauranger i Huay Yai

Vackert tempel i Huay Yai

Templet i Huay Yai

Välkommen

Avfarten från huvudagatan i Huay Yai till Sabai Village II

Mini C på gatan

Glass House NaJomtien soi 10

Bacco Beach

Bacco Beach NaJomtien soi 10

Restaurang Bacco Beach

Pattaya stranden

Chocolate Factory

Stranden i Jomtien

Cozy Beach i Pratumnak

Ön Koh Larn

Stranden i NaJomtien

Vår advokat i Thailand ( Thailiving )

Ayutthaya

Fler boenden som du kan vara intresserad av


Sjöängen - StortorpTrångsundsvägen 56C

9 rok
280 m²
14 900 000 kr
Tomt: 1.449 m²

NorrtäljeSteneborgs Gårdsväg 4

4 rok
115 m²
7 500 000 kr
Tomt: 44.712 m²

Upplands-BroDagsverkarvägen 7

7 rok
218 m²
7 475 000 kr
Tomt: 1.123 m²

Nacka/TollareTollareslingan 1

5 rok
116 m²
6 450 000 kr
6 050 kr/mån
Visning: Sön 22/10. kl 14:15-14:45. Välkommen!

Vi är inte som alla andra.Vi ger mer!

Vi på SthlmFast kan garantera dig ett engagemang utöver det vanliga och en modern mäklartjänst av hög kvalitet. Inget hem är det andra likt, därför ser vi varje försäljning som unik och har stor förståelse för hur värdefullt ditt hem är, såväl känslomässigt som prismässigt. I vår exklusiva marknadsföring ser vi till att ditt hem sticker ut, exponeras och älskas.

Våra fastighetsmäklare har gedigen branscherfarenhet och tar sig an varje nytt uppdrag med samma energi och glöd, allt för en trygg och lyckad försäljning. För oss är det också viktigt med förändring och att ligga i yttersta framkant gällande förmedling av bostäder. Vi erbjuder flera nyskapande lösningar för goda resultat.

Ditt hem är det viktigaste du har – låt oss få förtroendet att föra det vidare.Välkommen!

SthlmFast • Tomtebogatan 28 / Hantverkargatan 10 • 08-229901
info888363 i Stockholm, SE på Houzz
www.dogbox.se